Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Hrouda
Hrouda Jsem poněkud zmaten . Spoustu změn a trošku nezájmu o spolupráci se servisem moto budoucnosti je koncak přes internet. Už není moc dodavatelů kteří se umějí postarat o odběratele jako je pneuservis. Kama a Lassa je poslední ostrůvek a světlo v tunelu.
sobota, 28. ledna 2017

Shambo
Shambo Přátelé, jak se vám jeví nástup nové sezony? Jak se zachovali dodavatelé? S jakými pocity začínáte nový prodejní rok?
sobota, 28. ledna 2017

Michal
Michal Já jsem na to rezignoval kluci. Já to prostě budu evidovat od 1.3.17 všechno a prdím na to. Hroudo, tohle to je naprosto strašný. To udělali frantíci někde nějakou botu, protože to snad ani není možný.
sobota, 28. ledna 2017

Shambo
Shambo BIB - jsem rád, že mohu pomoci. Mezi námi - také nevím vše a vždy ocením radu profíků z praxe :)
pátek, 27. ledna 2017

BIB
BIB díky Shambo za pomoc, už je mě konečně zhruba jasné jak to bude s EET v našem pneuservisu :-)
pátek, 27. ledna 2017

hohencenda
hohencenda Hroudo tak vypadala moje J5 po 12 ti letech a shnila po 20 ti s 734 000 km na krku a to mám její fotku z Afriky jak si tam vesele drandí dál bejvalo to moje zlatý autíčko.
pátek, 27. ledna 2017

Hrouda
Hrouda Poo : 9Kw centrála kompresor, skříň s takřka kompletním nářadím asi 8 šuplíků převážně kované nástavce a ořechy stavěno pro nákladní vozy, pneumatický zvedák vzduch.vak 13t, pojízdnej zvedák na osobní, fleksu, vložky fleky ventilky a spoustu drobných pomůcek. Ale přezouvám Gaitherem je to pohoda skoro. :D stroj na se zouvání tam nemám. A když je potřeba naložím 10 nákladních kol k tomu nářadí a jedu. Na celkovou váhu se neptej jen nářadí váží 600 až 700 kg s klecí v které je to mobilně uloženo plus pneumatiky, ale nejezdím často přeloženej většinou vezu 2 kola a to je v pohodě. No a třeba tam naložím jako dneska a včera geometrii na nákladní auta a jedu udělat geošku někam na dvůr nebo do dílny u dopravce a pohoda to mám hrozně rád protože to je krásná změna a bez dřiny za dobrý peníze. No a až mě ten Peugeot zhnije a to nebude trvat dlouho tak to budu vozit na káře. Protože ten krám rezavej stál 670tisíc a to těch výjezdů a nákladních geometrii zase tak moc není abych mohl každej druhej rok pořídit novou plečku od Peugeota.
středa, 25. ledna 2017

Shambo
Shambo :) AMSP ČR - Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR METEOR Centre Office Park B Sokolovská 100/94 186 00 Praha 8 tel.: 236 080 453, 734 302 000 - JUDr. Sobotka, manažer pro legislativu - vždy odborně pomohl radou - zkus to v tísni a nouzi u něj
středa, 25. ledna 2017

BIB
BIB takže když někomu účtuji jen práci tak neeviduji, když účtuji práci a nějaký materiál (ventilky, závaží) eviduji? když účtuji práci a pneu tak eviduji! No jestli toto je pravda tak to je paskvil na druhou...
středa, 25. ledna 2017

Shambo
Shambo BIB - velmi jednoduše řečeno - pokud inkasuješ kačky za prodané pneu - od 1/3/17, pokud provozuješ pneuservis a budou ti platit za montáž- od 1/3/18.
středa, 25. ledna 2017

BIB
BIB díky Shambo, bylo mě sděleno to stejné jsem "věděl" již dříve. Vychází se z toho co je uvedeno v ŽL... takže pro mě podle všeho 2018. Michal ale tvrdí něco jiného... Asi existuje spousta druhů podnikání o kterých ministr Bureš neměl ani tušení.. a ted je to chutný madarský guláš
středa, 25. ledna 2017

Shambo
Shambo Ten poslední odkaz je jasný a přehledný včetně termínů. Tedy doufám.
středa, 25. ledna 2017

Shambo

Poo
Poo No to je teda děs-běs ten Boxer a po jednom roce....neskutečný. Co tam máš za výbavu na montování kol ?
středa, 25. ledna 2017

Michal
Michal Pokud kluci prodáváte pneumatiky za hotové, tak EET musíte mít od března. Na to zase tak ŽL nemá vliv.
středa, 25. ledna 2017

Pavel
Pavel Shambo můžu taky poprosit o kontakt kde mi poradí jestli EET již letos nebo až příští rok?
středa, 25. ledna 2017

Hrouda
Hrouda Jinak je to asi takhle, v peugeotu nikdo není všichni mají dovolenou už 30dní ani výhrůžky nezabírají . http://www.pneurevue.cz/profile/hrouda/photo/9-peugeot-boxer-2016-rv-23122016/32-je-to-hnus-ten-peugeot-boxer-iii.html
středa, 25. ledna 2017

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz