Hrouda Jsem poněkud zmaten . Spoustu změn a trošku nezájmu o spolupráci se servisem moto budoucnosti je koncak přes internet. Už není moc dodavatelů kteří se umějí postarat o odběratele jako je pneuservis. Kama a Lassa je poslední ostrůvek a světlo v tunelu.
sobota, 28. ledna 2017
Shambo Přátelé, jak se vám jeví nástup nové sezony? Jak se zachovali dodavatelé? S jakými pocity začínáte nový prodejní rok?
sobota, 28. ledna 2017
Michal Já jsem na to rezignoval kluci. Já to prostě budu evidovat od 1.3.17 všechno a prdím na to. Hroudo, tohle to je naprosto strašný. To udělali frantíci někde nějakou botu, protože to snad ani není možný.
sobota, 28. ledna 2017
Shambo BIB - jsem rád, že mohu pomoci. Mezi námi - také nevím vše a vždy ocením radu profíků z praxe :)
pátek, 27. ledna 2017
BIB díky Shambo za pomoc, už je mě konečně zhruba jasné jak to bude s EET v našem pneuservisu :-)
pátek, 27. ledna 2017
hohencenda Hroudo tak vypadala moje J5 po 12 ti letech a shnila po 20 ti s 734 000 km na krku a to mám její fotku z Afriky jak si tam vesele drandí dál bejvalo to moje zlatý autíčko.
pátek, 27. ledna 2017
Hrouda Poo : 9Kw centrála kompresor, skříň s takřka kompletním nářadím asi 8 šuplíků převážně kované nástavce a ořechy stavěno pro nákladní vozy, pneumatický zvedák vzduch.vak 13t, pojízdnej zvedák na osobní, fleksu, vložky fleky ventilky a spoustu drobných pomůcek. Ale přezouvám Gaitherem je to pohoda skoro. :D stroj na se zouvání tam nemám. A když je potřeba naložím 10 nákladních kol k tomu nářadí a jedu. Na celkovou váhu se neptej jen nářadí váží 600 až 700 kg s klecí v které je to mobilně uloženo plus pneumatiky, ale nejezdím často přeloženej většinou vezu 2 kola a to je v pohodě. No a třeba tam naložím jako dneska a včera geometrii na nákladní auta a jedu udělat geošku někam na dvůr nebo do dílny u dopravce a pohoda to mám hrozně rád protože to je krásná změna a bez dřiny za dobrý peníze. No a až mě ten Peugeot zhnije a to nebude trvat dlouho tak to budu vozit na káře. Protože ten krám rezavej stál 670tisíc a to těch výjezdů a nákladních geometrii zase tak moc není abych mohl každej druhej rok pořídit novou plečku od Peugeota.
středa, 25. ledna 2017
Shambo :) AMSP ČR - Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR
METEOR Centre Office Park B
Sokolovská 100/94
186 00 Praha 8
tel.: 236 080 453, 734 302 000 - JUDr. Sobotka, manažer pro legislativu - vždy odborně pomohl radou - zkus to v tísni a nouzi u něj
středa, 25. ledna 2017
BIB takže když někomu účtuji jen práci tak neeviduji, když účtuji práci a nějaký materiál (ventilky, závaží) eviduji? když účtuji práci a pneu tak eviduji! No jestli toto je pravda tak to je paskvil na druhou...
středa, 25. ledna 2017
Shambo BIB - velmi jednoduše řečeno - pokud inkasuješ kačky za prodané pneu - od 1/3/17, pokud provozuješ pneuservis a budou ti platit za montáž- od 1/3/18.
středa, 25. ledna 2017
BIB díky Shambo, bylo mě sděleno to stejné jsem "věděl" již dříve. Vychází se z toho co je uvedeno v ŽL... takže pro mě podle všeho 2018. Michal ale tvrdí něco jiného... Asi existuje spousta druhů podnikání o kterých ministr Bureš neměl ani tušení.. a ted je to chutný madarský guláš
středa, 25. ledna 2017
Shambo Ten poslední odkaz je jasný a přehledný včetně termínů. Tedy doufám.