SJM Dobrá práce, tak uvidíme co na to dělníci v Otrokovicích, ti přece tahají podstatně větší kolečka a nový majitel (na rozdíl starého) projevil mimořádné sociální cítění. Proč to nezkusit? Líná huba, holé neštěstí.
BF Prodávající může použít např. tuto nebo podobnou formulaci:
„V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je
Česká obchodní inspekce
Ústřední inspektorát - oddělení ADR
Štěpánská 15
120 00 Praha 2
carpediem tak snad se to naučím ten entr.... Mimosoudní řešení spotřebitelských sporů (ADR) - Česká obchodní ...když není vyvěšen pokuta poprvé 2.000 kč psal svět motorů ptám se kdo to máte
hohencenda SJM to mu s těmi disky držím palce mám mnoho obdobných zkušeností.
úterý, 11. dubna 2017
Shambo Goodyear letos již podruhé zvyšuje ceny na veškerý sortiment v USA a Kanadě, a to od 1. května. Předchozí zvýšení bylo na stejném trhu ohlášeno na 1. února. A opět jako hlavní důvod se uvádějí vyšší ceny na suroviny. Pozorný čtenář již tuší, že do dvou měsíců se mohou ceny Goodyear zvýšit i na evropském trhu.
SJM V minulém týdnu jsme potkal známého, kterému chtěl jeho synek udělat radost a tak mu na jeho méďu E350 objednal 18" "origo" disky MB, ale Made in P.R.C. Disky přišly,co na tom že o palec širší, palec sem, palec tam. Problém měl mechanik, jež pojal podezření, že je někdo již z vnitřní strany přestříkával. To již pojal nedůvěru. Má otázka, zda tam má vůbec homologaci pro způsobilost provozu na poz. komunikacích ho doslova zaskočila. Tak jsme jeli spolu k onomu servisákovi. Samozřejmě, o homologaci TUV si mohl nechat jen zdát, tudíž např, pro výzdobu garáže dobré. Tak se volalo, dokud násrání bylo na maximu. Chlapec na druhé straně aparátu byl na podobné telefonáty evidentně připraven a střelhbitě odpověděl, že v podmínkách má vše jasně napsáno. Citace:"Všechny námi nabízená alu kola mají světově uznávané homologace JWL, VIA, ISO, avšak nemají německou homologaci TUV, jsou vhodné pro tuningové účely, nejsou samostatně schváleny pro provoz na pozemních komunikacích v ČR". Chlapec dál nerozvádí, že zatím co u nás vozidlo neprojde STK, v Německu vám seberou papíry již policisté na silnici, pokud se podívají na disk, o případné havárii ani raději nemluvit. Nicméně, již název firmy HaHa exp-imp měl něco signalizovat. Uvidím, jak se situace bude vyvíjet. Kámoš je právník, a je rozhodnut si chlapce namazat na chleba, pokud mu obratem nevrátí kačky.
pondělí, 10. dubna 2017
hohencenda Chlapi když já byl hotovej když přestali vydávat tištěný ceník než já se naučil aspon´zapnout poč.....Soustavně prudím sousedy když poč nechce pracovat tak tý škatule se fakt děsím až nepujde a soused bude fuč Andrej mi dá pokutu pro mne likvidační.Můj odpor k poči a podobným věcem je fakt velkej...
pátek, 7. dubna 2017
Shambo Čendo , já bych kvůli EET nekončil. To není konec světa. Jen začátetek jiné kapitoly.
čtvrtek, 6. dubna 2017
SJM Čendo, nač ta rázná řešení, co takhle po sezoně jen živnost přerušit, oddychnout a s novou sezonou ji zase obnovit? Mezi tím samozřejmě se přihlásit na ÚP. Vše je intra legem ( v souladu se zákonem). Jsou tu hordy spoluobčanů, jež velmi solidně takto žijí již v několikeré generaci. V 10 h. vstaneš, posnídáš, pokecáš se sousedy, zajdeš si vsadit na sportovní zápasy, pak na pivko s kamarádem a nebudeš poslouchat že: "Všecí tu len kradnů". Budeš naopak dostávat, rázem budeš pod ochranou státu a Ty budeš požadovat po úřednících, zatím co jako živnostník, musíš skákat jak oni pískají, a to vše pod hrozbou drakonických pokut a s nálepkou potencionálního zloděje. Zamysli se. Jinak včera mě kamarád z autoservisu požádal o radu, jaké 195/65R15 dát manželce na OCT. Připojil se na stránky Intercarsu. Tam bylo takových značek, že by si o ně člověk jazyk polámal a o kterých jsem neměl ani potuchy. Vyjma protektorů Profil za 500Kč vč. dovozu, jsem se pramálo chytal, ale byla to fakt zábava. Vše končilo na poslední stránce pneumatikou Pirelli P6000 195/65R15 91W, slevněnou z cca 15.000Kč na cca 4.300Kč. Nezbývá než konstatovat společně s BIBem "Svět se v p.d.e.l obrací".
čtvrtek, 6. dubna 2017
hohencenda Shambo opět dokonalý přehled a super články.Sám mám v umyslu s nástupem EEt buzerace živnost ukončit .