Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

hohencenda
hohencenda Trefně popsáno Hroudo dík.
pátek, 16. listopadu 2018

Hrouda
Hrouda To je příležitost pro nějakého českého podnikavce. Hodně dodavek do 3.5t na dluh ,hodně slibů 20letým netahlům a může rozjed firmu na doručování. Hlavně nizoooounko cenik a bude hvězda. Něco na způsob pneuservisů.
čtvrtek, 15. listopadu 2018

SJM
SJM V záplavě bizarních zpráv, kampaní a účelovek, se na obzoru vynořila i jedna příjemná (bohudík bez vlivu člověka), a to, že od pondělka je možné očekávat nějaké vločky. Toto by jistě znamenalo oživení na sále. No a pak tu máme spíše jen další potvrzující informaci, co všichni víme - předvánoční strmé nárůsty éček(black friiday atd.) a přepravci reagují, např. krásným názvem "předvánoční příplatek". Jen tak dál a více. Cena je jeden ze základních tržních nástrojů k regulaci nabídky a poptávky. https://archiv.ihned.cz/c1-66341520-e-shopy-cekaji-dalsi-rekordni-vanoce-narazeji-vsak-na-limity-dopravcu-ti-nestihaji-tempo-konzumu-a-jsou-nuceni-sve-sluzby-regulovat
čtvrtek, 15. listopadu 2018

Hrouda
Hrouda GUMOVEJPES: koukal jsem na tvou dílnu a pokud jsem našel tu správnou tak pane klobouk dolu. Je to jako operační sál, dobrá práce .
středa, 14. listopadu 2018

hohencenda
hohencenda Hroudo tebe a tvoji drahou polovičku vždy rád uvidím .
středa, 14. listopadu 2018

Hrouda
Hrouda Čendo to je místní taxa na mech.prace v autodilnách :spoky,brzdy.atd není to za pneuservis. Ten zatím nedělají . Jinak pozdrav jsem predal a mám tě také pozdravovat. Určitě se i zase potkáme.
úterý, 13. listopadu 2018

hohencenda
hohencenda Hroudo pozdrav tobě i paní docela se pobavím když dalšímu kolenovrtovi doporučím že u Vás v kraji to někdo udělá za 350-450 na hodku.

hohencenda
hohencenda Jo a za 560 Kč s daní celé auto jsem přezouval v roce 1995 .ted je tuším nějakej jinej rok a myslím drobet vše dražší...peněz letos moc nebude ale dělat vola netu NEBUDU.

hohencenda
hohencenda Ted tady pán již jsem u Vás několikrát byl potřebuji přezout superba pneu mám z netu jsou tam levnější. Tak jsem mu řekl mě jste se na cenu neptal.Pokud tedy nemáte zájem o mé pneu nemáte zájem o mou práci přeju hodně uspěchů při shánění pneuservisu kde Vám to přezují......

roman
roman Je jich víc, bohužel... Chybí mi tady zvracecí smajlík.

gp50
gp50 http://www.pneubazarjihlava.cz/nabidka.html třeba takhle?

roman
roman Oprava: ...nezíval... má být nazýval. Nějak už mně blbne hlava i prsty. Gumovejpes: Těch 570,- Kč: když odečtu materiál a DPH, tak zbývá cca 300-350Kč. No nic moc, že to má zaplatit vybavení servisu, energie, obsluhu zařízení atd. Ale je fakt, že znám lidi, kteří by to udělali z zdarma (bohužel). Nepochopitelné v dnešní době.

roman
roman PneuBouda: Přesně jak píšeš. Někdy je lepší říci NE než aby nás kolenovrt nezíval zloději. Nebojte se, přidejte se! To je asi naše jediná šance.

GUMOVEJPES
GUMOVEJPES re:PneuBouda kamaráde já nemám eshop ale 30 velkých servisů okolo ,ale za ty ceny co děláš by mi urvali ruce a já za tyto ceny ani ráno neotevřu dveře do servisu cca 160m čtverečnícj jsem nacpal cca 2,5mega a ani to nestačí pořád jde vývoj dopředu tak nízké ceny by mi nedali ani na stroje a to dělám sám už 25let . Mimoděk borec cca 5km ode mne má třikrát operovaný rameno cena za sadu vč mat 200kč to mu určitě teď stačí na marodku. Nikomu nechci mluvit do cen ale místo dělníka v běžné kolbence není za 90 na hodinu ta to varna i stroje něco stály a on vyůčtuje klidně i 1500,- hodina na osobu

PneuBouda
PneuBouda Zdravím přátelé pryže. Opravdu to nemáme lehké a musíme se držet a vzájemně podporovat. Mám sice jen menší pneuservis, resp. propojené čtyři stavební bunky, ale jak se říká všichni jsme na jedné lodi. Do vybavení jsem investoval skoro skoro 100 tisíc, tak bych samozřejmě rád viděl nějaké ty korunky také zpět v mé kapse (hlavně tedy manželka). Vzhledem k tomu, že mám menší eshop na prodej pneu, čekal jsem zisk jak z prodeje, tak z přezouvání. KOLENOVRTI jsou ale nepřítel náš všech. Dnes prodej sady 15" přes eshop, zisk 230,- Kč ze sady slušné (kdo z vás to má, jak by řekl Jirka). Když jsem ale kolenovrtovi sdělil cenu za přezutí těchto pneu z disků na disky s vyvážením 570,- Kč nazval mne zlodějem !! Já si ale za méně záda ničit nebudu, tak jsem ho poslal i s mými pneu ke konkurenci. Neboj se, přidej se !
pondělí, 12. listopadu 2018

GUMOVEJPES
GUMOVEJPES no prostě je potřeba bojovat vést provozovnu není jako otevřít garáž po práci a udělat ženě radost pár stovkama a udělat z regulérních servisáků pitomce .Jen si řekněte kolik vás stojí provoz a co tomu je třeba dát než vám zacinká kilo v pokladně mazec co ? Letos jsem měl nastoupit na operaci páteře odmítl jsem že ještě chodím .Prostě chci říct bránit své zdraví a investice je v pořádku a to že jsou kaziči cen slušně řečeno je naše národní povaha každý vidí na netu jak se co dělá ,ale dělat tu těžkou dřinu nikdo za nízký plat nikdo nechce . Jsme vážně poslední generace která se udře a co potom ? To už budou ceny vysoké normální že. Všude se jen zvedají mzdy a my ? hrneme to jako by elektřina provoz stroje byly čím dál levnější někde je opravdu chyba!!!Nikdo nám žádnou slevu v hospodě za donesené pivo slevu nedá a sklenici po nás a talíř neumyje tak proč my ? To není vzdor myslím že je to vývoj situace v rukodělné práci a zákonech o ochraně zákazníků. A těch příkladů je všude dost napříč profesemi nebo jste se s tím nesetkali ? Držím nám všem palce nebojme se zvednout hlavy šlapalo se po nás už dost. Pevné nervy a zdraví všem snad jsem se nikoho nedotknul a omluvám se za případné chyby

GUMOVEJPES
GUMOVEJPES sakra ENTR

GUMOVEJPES
GUMOVEJPES Chlapy hlavně zdraví vím o čem mluvím ve všem je dost pravdy po letech jsem na šrot a nikdo vám nic nedá a

Hrouda
Hrouda BIB: To ti závidím že si nevozí vlastni zem.a ind. Něco dělám špatně. Romane : Letošní rok jsem poprvé nemontoval internet, celá léta předtím ano a dnes jsem tu jen řekl a stojím si za tím ze to není dobré. Odezva je dost špatná ani jsem neprodal nic navrch čísla jsou furt stejná. Celá ta situace nahrává jen místním garážim . Vždy jsem měl pneu dráž než net a to záměrně a měnit to nebudu. BIB: vedle mě jsou dvě nebo tři autodílny a můžeš si tam přinést co chceš a oni ti to namontují cena 350hodina až 450hodina. No nevím co bude dál. Na závěr nestěžuji si to né mám se dobře. Kdo mě zná vi že to zatím jde dobře, zároveň zdravím všechny mé přátelé i ty co nenapíšou ani řádek. Chtěl jsem jen upozorniť na určitá ryzika která sebou nese odmítnutí. Zatím čau
neděle, 11. listopadu 2018

roman
roman Hroudo, dělám to tak 3 roky a další rok to budu dělat stejně. U mně se to osvědčilo a nemám k tomu více co dodat. Ano, ceny gum/disků se snažím držet na nízké úrovni (zhruba na výši webshopů+dopravné a doběrečné+několik Kč), ale stále je to v pohodě ziskové. Je docela zajímavé, že můj rabat na gumách je skoro stále stejný přes 20 let. Dříve mě VO větší rabat nedaly, teď mně nedovolí větší rabat konkurence. Souhlasím s Tebou v tom, že cizí novky se montují za plnou cenu. Rozdíl je jenom v tom, že u mě jedině mimo sezónu, a u Tebe i v sezóně. Další věcí se to, že "plná cena" bude individuálně vysoká a bude záležet na spoustě faktorů (lokalita, velikost a úroveň servisu, roční období, klientela atd). Ještě poznámka k této Tvé větě o ochotě resp. neochotě: "Ve většině zákazníků to probouzí hněv a chuť na odvetu". Mám vyzkoušeno (v mých podmínkách), že se zákazník s novkami ukáže znovu na servise jedině tehdy, když cena přezutí nepřekročí u 15" 1000Kč, jinak mě všude zdrbe a už nepřijde. Když mu dám "stopku", tak se naprdne a řekne: "novky deb*l nedělá" a už nepřijde. Ono to dá skoro nastejno... A dělat Charitu kolenovrtům není přece řešením...
neděle, 11. listopadu 2018

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz