Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Shambo
Shambo BF - díky za důvěru... ale bude v tom vše. Emoce. Data. Fakta. I moje koule. Líp to neumím.
středa, 21. listopadu 2018

BF
BF A Gumový pse, takových bonzáků už jsem měl ani nemluvím. A víš jak to dopadne? Stačí jen připomenout že každý servis může ze zákona odmítnout jakýkoliv cizí náhradní díl a všichni úředníci musí toto respektovat. Zažil jsem to x krát a ČOI mi za to dala doslova písemnou pochvalu. Dodnes to mám v kanceláři uschované a když přišli následné kontroly jen jsem to vytáhl a dali max. kafe, vyplnili si lejstro, poslali milému stěžovateli odpověď a odešli z úsměvem na tváři. Prostě na pohodu.

BF
BF Shambo, osobně se moc těším, protože vim že to bude nesmírně zajímavé čtení.

hohencenda
hohencenda Gumovej pes nojo národ nepřejicích bonzáků.

Shambo
Shambo Pánové pryže, trošku jsem se odmlčel. Nicméně - koho to bude zajímat, nenechte si ujít nové číslo Pneurevue. Najdete tam vše, co si myslím a vím o nákladních pneumatikách, včetně otázek, na které jste se báli zeptat. Pryži zdar.

GUMOVEJPES
GUMOVEJPES Po zážitku typu : pane já jsem zákazník a váš pán a půjdu těch sto metrů na finanční úřad si stěžovat ,že mi nepřezujete vůz protože jsem koupil na netu .Má reakce ano pane běžte tu je číslo na mého správce daně a z hlasitým smíchem jsem si šel po svém vám přeji krásný další den.

hohencenda
hohencenda BFa Romane Děkuji Vám za morální podporu jsem tu sám tak to potěší.
úterý, 20. listopadu 2018

BF
BF Krásná práce Bibe. Dnes skutečný masakr motorovou pilou a excelentní. Telefony, příjezdy na servis ve velkém. Jeden si dovolil objednat se svýma novkami. Tak 15.11. u mne zakázko skončilo, tak šel na to(((-: Zaplatil až se málem posmolil a já s klidem řekl: pane skončil čas kdy jste ušetřil za pohodlnost křesla a noťasu, teď zaplatíte za práci co si zasloužíte. Koupil jste jinde, musíte jít tam kde jste koupil, nebo musíte respektovat mé ceny za práci. A protože měl fa u těch gum, tak jsem mu krásně přesně ukázal jak zrovna dnes a na všem prodělal 890Kč. Tak mne to zahřálo a sám uznal že to nebylo od něho rozumné. Další co přijeli a na sedačkách se jim leskli folie jsem zcela taktycky vymýtil ze servisu, že tak za týden, dva je prostor a čas. Zítra je opět narváno a tak to půjde myslím do konce týdne a pak se uvidí. Čendo, teď se musíš připravit a hlavně obrnit, protože nasává čas mnohých lidí kteří prostě uvažují trochu jinak. Teď hned je pozdě a zadarmo je drahé. U nás tady se jim říká - lopaty! Držte se a bojujte přátelé za nás pneuservisy a proti i mnohdy internetovým parazitům. Neboj se - přidéj se
pondělí, 19. listopadu 2018

roman
roman Dnešek je za mnou, přežil jsem jej ve zdraví. Několik zákazů vjezdů pro kolenovrty až do 1.12. a na druhou stranu návrat několika zákazníků (bývalých kolenovrtů), kterým se po několika letech kruh uzavřel a přicházejí na to, že pokud chtějí být včas obslouženi, musí si to zakoupit u mně. Léčebná terapie kolenovrtů začíná opět přinášet Romanovi ovoce. Nebojte se, přidejte se!

BIB
BIB Do rána tady napadlo cca 5cm takže to začalo zvesela. Asi 1005 telefonů s hlavním dotazem zdali to nejde dnes, nejde! Pár jsem vzal navíc protože chtěli pneu ale zbytek se bud objednal ted během týdne nebo obvolával dál a hledal někoho kdo ho přezuje dnes :-) Samozřejmě přijeli i nějací kolenovrti s pneu v kufru, no kupodivu byli překvapení že to nejde ihned a dokonce ani neuspějí v tomto týdnu. Zákaz vlastních pneu jsem včera operativně posunul do 1.12. a basta

roman
roman Hohencenda: Na dotěrný hmyz funguje nejlépe nějaký repelent. Dneska to je mazec, zejména hafo kolenovrtů. Asi posunu zákaz kolenovrtům až do 1.12.

hohencenda
hohencenda Mám pocit že dnes sem lezou nebo volaj jen duševně narušený jedinci.

hohencenda
hohencenda Romane napiš knihu to se gumídci pobaví.

roman
roman BIB: Když kolenovrt všechno má a potřebuje "jen přezout" (tu hlášku též miluji), tak nám chce kolenovrt asi naznačit, že má i svůj zvedák, zouvačku, vyvažovačku + ostatní nutné vybavení, které si kolenovrt právě teď zakoupil též v akci na netu. Pokud tomu tedy dobře rozumím, tak nám chce kolenovrt říci svým kolenovrtním jazykem to, že nás pustí jako obsluhu k jeho novým strojům a kolik mu ještě my doplatíme za to, že máme čest pracovat na jeho nových strojích...
neděle, 18. listopadu 2018

BIB
BIB My meli vcera otevreno ale meli jsme objednana auta takze nebyl prostor ani na jedno auto navic. A ta ranni smrst telefonu byla kvalitni. Potrebuji ted hned, dneska mam cas, vse mam potrebuji jen prezout (tuto hlasku miluji) a podobne suvereni kecy...

hohencenda
hohencenda Krásné články jen tak dál do internetových nákupčí včera jsem též jednomu doporučil at si přezuje kde nakoupil ......HA HA HA

roman
roman Jj. Dneska u mě to samé, ale nebyli to kolenovrti, ale "běžná" klientela, byť v "neobvyklý" čas. Zeptal jsem se: Příplatek je dnes 100% na práci - chcete to udělat? 3 lidé řekli, že souhlasí s příplatkem 100% a tak jsem šel i dnes do montérek... 2 lidé si nechtěli připlatit, takže ať se po 25.11. staví, snad už bude klidněji. Jinak v pátek mě volal v 6:45 (otevírám v 8:00) nějaký pán, že mu jeho auto stojí na ráfku před domem a ty gumy jsou jen týden staré a potřebuje TEĎ HNED pomoci. Zeptal jsem se, odkud ty gumy má a kdo mu to přezouval? Má je z netu a říkal mě, že mi do toho nic není, kdo mu je přezouval. Tak jsem mu poradil, ať mu pomůže ten, kdo mu je prodal nebo přezul, jelikož se jedná o zboží v záruce a já s tím nechci mít nic společného a navíc "teď hned" nemám čas, jedině do druhého dne je to mých silách. Prskal, že přece nemůže "teď hned" kontaktovat prodejce, když je má z netu. Tak jsem mu sdělil, že si asi vybral špatného prodejce, když mu nechce "teď hned" opravit týden starou gumu a že si příště si musí vybrat někoho, kdo mu tuto službu poskytne... A bylo po rozhovoru.
sobota, 17. listopadu 2018

GUMOVEJPES
GUMOVEJPES pardon za chyby ještě teď jsem rozbitý jak kůň z týdne.

GUMOVEJPES
GUMOVEJPES Přesně tak dnes ráno 4 ks kdy přezují ? Ne dnes pane ne!!! Cože ? Jakže? Vždyť jsou žně. To jako za ty děsný prachy už máme vyděláno ? Ne jen mám svátek jako vy !! A co jako má dělat když gumy přišli včera z netu !!! Já pravím že se může za nej cenu pustit do přezouvání před garáží jako dřív monterhajznou. Prý už nikdy ke mě nepřijede !!! A já? Huráááááá zase jeden vyfiltrováný kolenovrtní hmyz na black list. Chachacha. Krásný sváteční den a víkend kolegové - gumídci.

BF
BF Hezkou páteční noc přeji. Další týden za námi a opět tempo podstatně zrychlilo po klidnějším minulém týdnu. S blížícím se pátkem se to rojilo na servise jako v úle. Většina totiž zjistila až ve čtvrtek že v sobotu je státní svátek a že servisy aspoň u mne tady mají prostě zavřeno. I dnes bylo pár dotazů zda se na zítra mohou objednat, nebo přijet a zda jim udělám to nebo ono. Nejlepší byl nějaký cizí arogantní človíček, který po svém zjištění, že je zítra zavřeno a nikde nepřezuje řekl že jestli nechceme jeho peníze? Odpověděl jsem že ani ne, že už toho bylo dost a potřebujeme si odpočinout, ale jestli je tady chce nechat tak se i kvůli němu zrovna zítra jedině v 7 hodin ráno obětuji a ať nechá hned rezervaci 500Kč a za svátek si připraví 100% přirážku tak jako já musím dát zaměstnanci 100% navíc. To platí i pro mne těch 100%, taky jsem jen člověk který musí být podle práva i zaplacen a hlavně nejsem robot ani sluha. Tak jen koukal jak na svatý obrázek a skončil. Věděl jsem dobře, že nic nebude chtít, jen zkoušel co si může dovolit a jestli nevyměknu. Ne, to se určitě nestane a nestalo. Zítra se konečně trochu prospím a odpočinu a jsem za ten svátek i rád, že takhle vyšel, protože i lidi z dílny toho mají plné zuby a vše má být s mírou. Tak přeji taky pohodu, klid a relax bolavým zádům. A SJM děkuji za krásně povzbuzující články, které mi dávají zapravdu jak jsem již dávno psal. Jen víc, jen houšť takovýchto pozitivních zpráv.
pátek, 16. listopadu 2018

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz