Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

roman
roman Pneunm: To už prodávají přes půl roku. Nemám ale zprávy, že by si Alza otevřela nějaký svůj pneuservis na přezouvání svých pneumatik. Pokud to někdo jiný "mimozemšťanům" obuje, tak to bude Alza prodávat. Pokud jim to nikdo nepřezuje (nebo za 500Kč/1ks a více), tak jim prodeje gum moc nepůjdou. Záleží to jen na nás, jak se k tomu my, pneuservisáci, postavíme. Pokud stále budeme jenom sklápět uši, tak se stále s námi bude vydrbávat. Nebojte se, přidejte se!
pátek, 15. února 2019

Pneunm
Pneunm Zdravím všechny. Koukám že se nám do prodeje pneumatik začala cpát i Alza, doufám že to dopadne podobně jako když to zkoušeli v Okay...
pátek, 15. února 2019

roman
roman Kvalita služeb jako za středověku, ale pravidelně "upravují" svůj ceník služeb => https://eurozpravy.cz/ekonomika/ceska-republika/248910-ceska-posta-od-brezna-opet-podrazi-lide-si-priplati-az-stokoruny/forum/podle-casu/ .
úterý, 12. února 2019

roman
roman Kamarád pneuservisák uklízel a našel tohle: http://www.pneurevue.cz/profile/roman/photo/1-roman/6-retro-poklad-z-kamaradova-ponku-z-jednoho-hk.html . Pneuslužby byly za socíku celkem drahé, schválně si to přepočítejte. Minimálně násobte x10 resp. x15 a budete asi překvapeni.
pátek, 8. února 2019

SJM
SJM Sorry, zase ENTR. Ptotektoráři objevili 790, asi každý zná ( jeden z nejlepších vzorků). Zákazník byl spokojen, ale nešlo mu na rozum, že na jedné směřují dozadu a na druhé dopředu. Dostal přednášku, ale bylo i tak vidět na něm nejistotu. Za 2-4 dny se vrátil s vítězným úsměvem, že se zastavil ve značkovém servise B (kde, to raději neuvádím, protože to by jste nevěřili) a má informaci přímo od vedoucího, že musí být guma levá a pravá. Znovu jsem zopakoval, že tomu tak není, načež požadoval sundat gumy a vrátit prachy. To se nestalo a začali padat slova jako čoi, nova, však znáte. Ještě se pamatuji, že jsem panu vedoucímu vzkázal, aby žral seno a nesral se gum, když tomu nerozumí. Za nějaký čas mě cesty svedly tam, kde byl onen servis. Nedalo mě to a zašel tam. Pan vedoucí se dostavil a po chvilce se i rozpomněl. Omluvil se, že v té době na tak převratnou novinku ještě neměl školení, ale dnes už ho má a ví, jak se věci mají.
pátek, 8. února 2019

SJM
SJM Outside-Inside, to je letitý folklór. Toto se stalo v "gumařském pravěku", kdy prémiovky stáli ranec a protektory frčely.
pátek, 8. února 2019

roman
roman Smekám před tou paní, že si to nechala vysvětlit a gumy vrátila prodejci. Většina lidí má webshopy za Bohy, kteří se nikdy nemýlí a vždy mají pravdu a naopak mají pneuservisáky za nejpodřadnější blbce, kteří ani neumí gumu správně namontovat. Též něco přidám. Minulý týden mě jeden "expert" reklamoval přezutí 2 pneumatik z netu, že na obou je INSIDE uvnitř a OUTSIDE na venku gumy a přitom on chtěl 1 gumu pravou a 1 gumu levou... I na netu si to ověřoval u prodejce, atd., atd..... Po třech dnech se mi přišel omluvit, že je to namontováno správně.
čtvrtek, 7. února 2019

Pneunm
Pneunm Přidám zážitek s Tomketem. V prosinci přijela paní s beetlem , čtyři Tomkety v kufru. Řekl jsem jí že internet jedině za raketu, paní byla příjemná řekla že to chápe tak jsem se pustil do díla. Při přezouvání třetího kola jsem si všiml že pneu má prohozené označení inside a outside. Paní jsem to vysvětlil, ta to rychle pochopila, pneumatiky jsem sundal a za stejnou cenu jsem jí nazul svoje gumy s tím že Tomkety bude reklamovat. Po dvou dnech mi paní volá celá nešťastná ze si s nejpneu vyměnila hromadu mailů a že oni to nedokážou pochopit, že jim přikládá fotky a jak jim to má vysvětlit. Přečetla mi komunikaci a přestože je laik, vysvětlila to velmi srozumitelně a přesně. Jako odpověď od profesionálů dostala obecné vysvětlení o značení pneumatik. Jak to dopadlo se zeptám na jaře. Paní totiž zrušila objednávku letních pneu u nich a objednala si je u mě :)
čtvrtek, 7. února 2019

Pneunm
Pneunm Kdysi mi nabízeli že přezouvání které si zákazník koupí u nich (cena byla absurdní, ptal jsem se jestli to myslí za jednu že to by docela šlo a oni né že za všechny čtyři) pak mi přišel email ze kupujou Pneuservisy a teď asi zkoušejí velkoobchod.
čtvrtek, 7. února 2019

roman
roman Musí nějak nalákat nové montéry pro jejich netové pneumatiky. Třeba se někdo chytne...
čtvrtek, 7. února 2019

Pneunm
Pneunm Poo, :D právě jsem chtěl napsat to stejný. Asi si taky nechám ujít tu skvělou možnost, podpořit svou konkurenci, která roky parazitovala na mé práci, nákupem Čínský kaše.
čtvrtek, 7. února 2019

Poo
Poo Ahoj, nedá mi to se nepodělit o vtip dne co došel do mejlu: " Předzásobení TOMKET.............a zajistit si tak okamžitou generaci vysoké marže, jejíž výši dosáhnete pouze na pneumatikách TOMKET".......... když jsem toto četl tak jsem u toho vybouch smíchy.......(sorry)
čtvrtek, 7. února 2019

GUMOVEJPES
GUMOVEJPES Krásné nádherně jsem se zasmál asi jako otázka dnes ráno jestli přezouvám na svých strojích Af 3000 19ctky zamyslel jsem se a koukl na aktuálně chystané 21 a řekl ano zakoupené u mne poděkoval než mu došlo co jsem řekl já poděkoval za dotaz a na když pneu atd však to znáte jsem zdvořile odpověděl je zde zákazník pro nové 21 pneu . Položil pán telefon . A o výdrbech ala TPMS vůbec nemluvím .
pondělí, 4. února 2019

roman
roman Minulý týden jsem byl poctěn mj. návštěvou jednoho kolenovrta ultra lakomého. Kolenovrt začal popisovat svůj příběh. Na svém SUV má letní kola 19" a zimní kola 18" a každý půlrok vše přezouvá... Nějak jsem nechápal oč jde, ale pak mi kolenovrt sdělil, že má pouze 1 sadu TPMS ventilů, která se musí prostřídat na obou sadách AL disků. Nevěřil jsem vlastním uším. Samozřejmě nové gumy si zásadně kupuje v Německu, aby ušetřil cca 150-200Kč na gumě oproti ČR a jestli by se mohl na jaře stavit s tímto harakiri. Moje odpověď zněla: Ne, nově zakoupené gumy jinde vůbec a nikdy nepřezouvám. Odpověděl, že musí tedy se svou nabídkou kontaktovat další, již čtvrtý pneuservis. Oči mi zazářily radostí.
neděle, 3. února 2019

SJM
SJM Velmi tristní počtení. Jistě všichni znáte rčení, cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly. Po pravdě, jsem vůbec nerozuměl tomu nedávnému veletoči VW, jak se zbláznil do baterek. Těch 100.000 míst na zrušení je první krok, který mě dává smysl. Taková čísla by měla dříve než později prezentovat každá značka. Samozřejmě to vyvolá efekt sněhové koule s ohromnými ekonomickými dopady.
středa, 16. ledna 2019

BF
BF Karle, nemáš zač. A tady je jeden krásný článeček- https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/elektromobil-zdrazeni-co2-emise.A190115_074849_automoto_fdv
středa, 16. ledna 2019

BF
BF Hroudo, neděkuj, známe se již řadu let a ty i manželka jste neskuteční nezmaři(((-: Sám víš že vše co je přínosem a posunem pro kvalitní pneuservisy je pozitivum. Nejde jen o naši srdeční Lassu, která má srdce na pravém místě. Nejde také Hroudo i o naši společnou síť Points která má jednoznačně správný směr a jde cestou která má jasný smysl a cíl. Jde o celkovou změnu ve společnosti gumařů. Dnes jsem navštívil 4 krásné servisy a mohu ti říct, že mám radost že dva si pořídili kvalitní myčku pneu, další zvedáky, další Hellu na seřízení čidel adapt. tempomatů, apod. Tyto servisy věřím budou určovat a už i podle mne zřetelně určují v těch městech kde působí směr gumařiny a poslání které má. Nevěšme hlavu chlapi gumařští se srdcem na pravém místě, cesta je a ti co o to stojí půjdou dál i kdyby na ni byli hřeby.
úterý, 15. ledna 2019

BF
BF Karle, pokud napíšeš příspěvek a mezi tím si zajdeš udělat čaj, tak jak se vrátíš a dopíšeš už se automaticky odhlásíš a když dáš enter tak to nenaběhne. Naštěstí když klikneš zpět zůstane ti to tam, přihlásíš se a už to jen odpálíš. Pak se konečně objeví co jsi psal. Bohužel se to podle mne brzo odhlašuje a stalo se mi to taky několikrát.
úterý, 15. ledna 2019

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz