Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

hohencenda
hohencenda Pátek večer čtyři pneu koupené na netu honem honem jedem ráno do Rakouska lyžovat. Pneu na autě cvičky říkám ha prachy.Výměna 4x 205/55/16 pán koupil Conti 1995 Kč zaplatil ani nemrkl a byl i spokojený já taky.
pondělí, 25. února 2019

hohencenda
hohencenda Hroudo když tvoje rodina pneuservis miluje vím že bez něj být nemůžete vy budete makat i v důchodu.
pondělí, 25. února 2019

Hrouda
Hrouda Pneunm. Sobota to je základ- předtím než jsem požádal aby už do mého servisu nejezdily, tak jsem v sobotu vydělal jako v týdnu za 3dny. Ale dnes mám v porovnání s rokem 2012, 2013 tak 60% práce. Tenkrát to bylo jen na papíře dlužníci. Ale i tak je to ziskové. Dopravci jsou parchanti co neradi platí,tak dělám méně ,ale i v sobotu. Je dost lidí co přes týden nemohu a sobotu ocení. A co hlavně je mě to jedno stejně doma nevydržím.
neděle, 24. února 2019

SJM
SJM Jak by pravil klasik: Že budování blahobytu s ANO bude cesta radostná, předpokládalo 30% voličů, že to bude ale taková prča, to nečekal nikdo.
neděle, 24. února 2019

Pneunm
Pneunm "si nechat" mi tam vypadlo
neděle, 24. února 2019

Pneunm
Pneunm Hroudo já myslím že nevyhodit ale každopádně královský zaplatit. Jinak klobouk dolů že děláš v únoru soboty...
neděle, 24. února 2019

Hrouda
Hrouda Zdar. Tak máme 11.00hodin a kromě internetových spořilů tu dnes nikdo nic nechtěl všechno všichni mají. 1x 17" 1x19" a 1x 20" matador,Bridgeston, Michelin. 2ks 16.9-28 cultor + vlastní duše 2ks Matador 315/80R22.5. Vše internet. Suma sumárum výdělek přes 6000kč do oběda to zaokrouhlim. A otázka vyhodit nebo nevyhodit. Nikdo jiný tu ani nezazvonil. Moc rád bych jim to prodal,ale ani se nezeplali
sobota, 23. února 2019

Pneunm
Pneunm Přesně tak, oni si v únoru v klídku vydělají peníze a já si budu v sezóně blokovat hever za tašku hrušek. Ano můžeme si zato sami, ja jsem to dělal taky. A tak si taky z toho taky musíme pomoct sami, nikdo jinej to za nás neudělá. Nemá smysl nadávat na internet na dodavatele nebo zákazníky. Když se to někomu nelíbí ať začne u sebe, není to charita je to boj.
pátek, 22. února 2019

roman
roman Pneunm: Dělám to také tak. Pokud někdo někomu udělal kšeft (nebo majoritní část kšeftu), tak ať mu "zametení podlahy" udělá též. A pokud to on "nedělá", tak to není přece můj problém. Kšeft musí být výhodný pro obě strany, tj. jak pro zákazníka, tak pro pneumatikáře (samotné "zametení podlahy" nevidím jako dobrý kšeft pro pneuservis). Proč bych měl být tím člověkem, se kterým se pouze zametá podlaha? Nejhorší na tom je to, že je to naše chyba, jelikož jsme si nebránili patřičně svůj píseček a někteří zákazníci začali s námi pouze zametat podlahu. Je dobře, že se situace SNAD začíná trochu měnit a že si už nebudeme nechat jen "kálet na hlavu". Vzpomínám si na mého známého, jak chtěl ušetřit při výměně baterie v hodinkách. Tak si koupil za cca 20Kč baterku do hodinek v nějaké prodejně a šel k hodináři. Hodinář řekl: Vyměním vám to, bude to stát 120Kč. Pokud by jste si koupil tu baterku u mě, stálo by vás to i výměnou 100Kč. Hodinář si evidentne uměl bránit svůj píseček.
pátek, 22. února 2019

Pneunm
Pneunm ... pneu jsem si koupil jinde, teď mi je přezouvaj ale nazout na auto si je pak nechám u Vás. - Děkuji, nechci.
pátek, 22. února 2019

hohencenda
hohencenda Pneunm díky za odkaz,SJM krasně shrnuto není co dodat.
čtvrtek, 21. února 2019

SJM
SJM Budu se opakovat po Xté. Jedna partaj kdysi chtěla poroučet větru a dešti, dnešní garnitura se rozhodla měnit fyzikální i ekonomické zákony. Zrovna včera celý den jsem slyšel z rádia, že se nám bude zase o něco lépe dýchat, jelikož poslanci EP se dohodly s členy komise EU, na snížení emisí nákladních vozidel o 30%! Kladu si otázku, proč ne o 50, 80 nebo 90%? Mám přece ústavní právo na zdravé žp, ne? A co takhle vyčlenit na D1 (včera projeto a nechápu, proč se tomu říká dálnice), jeden pruh koňským povozům, na "odpočívadlech" to stejně vypadá mnohde hůře než v kdejakém chlévě, o stáji ani nemluvě. Co se gum testů týče, tam mám pochybnosti již drahně let. Téměř každá nová se presentovala vyšší životností, menší brzdnou dráhou a nyní i valivým odporem. Selský rozum ale říká, že tak nějak jedna veličina jde proti druhé a druhá proti třetí. Co dodat: Věř, co se ti k věření předkládá.
středa, 20. února 2019

karel
karel Poo,děkuji Ti za info.
pondělí, 18. února 2019

Poo
Poo levnější neprofi řešení může být Mitas (dříve Sava) B15 , místní ultralajtista na nám nich létá.... ale lepší a hlavně pevnější budou např : https://www.aviatik.cz/pneu/pneu-pro-ul-14x4/
pondělí, 18. února 2019

karel
karel Ahoj kluci , sháním pláště na letadlo v rozměru 3,50 - 6 , nevíte někdo o něčem slušným? Díky.
pondělí, 18. února 2019

SJM
SJM Tak nám ACEA vydala přehledy registrací za leden. Nic překvapivého, sestupný trend pokračuje až na malé vyjímky v celé EU. Za pozornost stojí jen dva údaje: 1) nepatrný pokles velkých ekonomik D, F, UK -1,1-1,6%, naopak ekonomičtí tygři, Slovensko a Česko, -10,2%, resp. -17,0%. To číslo -17% je v přímém rozporu, co dnes a denně slyšíme, jak nikdy nebylo lépe, jak se konečně narovnalo podnikatelské prostředí, jak konečně zlí hostinští platí daně, jak se zatočilo s korupcí a babičky konečně mohou navštívit svá vnoučata.
sobota, 16. února 2019

roman
roman Pneunm: Přesně tak, jak píšeš. Jenom se divím, že se stále najdou jedinci, kteří to kolenovrtům přezouvají za ceny, které byly platné a rentabilní v minulém století. To si stále někdo neuvědomuje, že "máslo za 10Kč, chleba za 4,20Kč" či "tvrdé Sparty za 8Kč" jsou již dobou dávno minulou? Buď nepřezout kolenovrta z "výchovných důvodů", nebo přezout, ale nechat si to KRÁLOVSKY zaplatit !! Nejsou jiné možnosti.
pátek, 15. února 2019

Pneunm
Pneunm Roman : někdy si říkám ať si klidně konkurence kolenovrty přezouvá, oni si zaplácnou hevery internetem a jejich dobří zákazníci kteří chtějí nakoupit a nechtějí čekat, přijedou ke mě. Raději přezuju jednu svojí sadu než 3 až 4 cizí...
pátek, 15. února 2019

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz