Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

roman
roman Karle, musíme s tím nějak bojovat, pokud chceme něco změnit. Spíš jde o to, jakou cestu kdo zvolí a ta cesta bude u každého asi jiná (dle konkrétních podmínek v jeho okolí), ačkoliv máme všichni stejný či hodně podobný cíl. Nezapomínej, že i on (neplátce) to má často jako vedlejší podnikatelskou činnost (je tam často pouze v sezóně, jinak ne) k jiné hlavní výdělečné činnosti a že i neplátce DPH si musí z něčeho zakoupit/modernizovat svoje vybavení dílny (kam investuje též bez odečtu DPH). Tebou uvedený problém s neplátci DPH existuje, to uznávám, ale vzdát se bez boje? Problémy jsou od toho, aby se řešily a pokud možno vyřešily. Jinak jedna perlička na závěr: Dnes přišel důchodce s dotazem, jestli mu bude stačit 200Kč na kompletní přezutí fabie.... Jen jsem vytřeštil oči v sloup... Píše se rok 2019 a ne 1989...
úterý, 5. března 2019

karel
karel Teď mně napadlo, ten neplátce DPH neprodává a ani nemůže prodávat pláště , pokud by je prodával a hlavně zadával do účetnictví ,zvýšil by se mu obrat a byl by, však víte kde, takže bude rád za pytel hrušek montovat gumy z eshopu. A s tím chcete bojovat? Já ne , nemá to smysl. Je potřeba jít svou cestou , nastavit si ceny za servis tak, aby nám zisk ze servisu pokryl veškeré náklady na provoz- mzdy, energie,stroje,daně atd. a zisk z prodeje mi zaplatí dovolenou a okolí ať se třeba po...e. Radši budu dělat méně ale za víc a hlavně se neuštvu. Hezkou a úspěšnou jarní sezonu.
úterý, 5. března 2019

karel
karel Romane souhlasím a co takhle EET? Jeden se zapojí a druhý ne,.Takže zde máme "krásné" rovné podmínky pro všechny subjekty. No nezačni podnikat.
úterý, 5. března 2019

roman
roman SJM: Velký problém je už v tom, že jeden pneuservis je plátce DPH a druhý není plátcem DPH. Už tady je neférový (nicméně legální) rozdíl mezi ziskem z práce 21%, takže... Sice s Tebou plně souhlasím, ale za těchto "neférových" podmínek, které se u nás vyskytují je to spíš sci-fi. Musíme upravit ceny prací na hodnoty, které jsou ziskové a nejsou dotovány z našeho prodeje pneumatik, ale takové skokové zdražení si může dovolit pouze stát, nikoliv živnostník nebo menší firma. Nejsme na trhu sami a najdou se stále takový "experti", kteří sice budou hlady okusovat keříky, ale budou hrdi na to, že jsou tím nejlevnějším pneuservisem v širokém okolí.
úterý, 5. března 2019

SJM
SJM Dobrý návod podle paní ministryně financí (zřejmě skalní fanynky AC Milán - rossoneri). Včera v OVM. Volná citace: Snížení daně z příjmů bude znamenat mírné zvýšení na zdravotním pojištění ( ze 4,5% na 8,2%). Toto mírné navýšení dělá bratru nějakých 82%. Co takto mírně navýšit ceny za přezouvání?
pondělí, 4. března 2019

roman
roman Šero před tunelem jsme si vybudovali ze značné části sami. O důvodech, které k tomu vedly jsme se bavili již minimálně desetkrát. Co bude za tunelem závisí i na nás. Pokud si necháme neustále kálet na hlavu, tak tma za tunelem bude o to černější. Mysleme na svoji budoucnost a přemýšlejme na tím, co bude zítra a pozítří, nikoliv jen na to, co bude dneska odpoledne. Ať se všem rozumným pneuservisákům daří, jaro se blíží.
pondělí, 4. března 2019

hohencenda
hohencenda Hurá za světlými zítřky.....Na konci tunelu bude tma.
pondělí, 4. března 2019

roman
roman Další návrh vlády, který by hlavně (a opět) "podojil" malé firmy a živnostníky => https://www.novinky.cz/domaci/498802-duchodci-ci-deti-o-zdravotni-pojisteni-neprijdou-ujistuje-schillerova-zaplatit-ho-ma-vyssi-pojistne-pro-ostatni.html . Nemohu se zbavit dojmu, že se brzy dočkáme "německých"cen za pneuservisní práce. Nebude jiná možnost, jak ufinancovat (bez prodeje) provoz pneuservisu.
neděle, 3. března 2019

SJM
SJM Podíl výroby automobilek ze západní Evropy na celosvětové produkci aut se do roku 2030 sníží ze stávajících 15 na pět procent. Krušné časy starému kontinentu předpovídají dvě třetiny šéfů světových automobilek. Za nejsilnější trend ve výrobě lídři automobilového sektoru považují bateriové elektromobily, které získají navrch nad vodíkovými vozy. Vyplývá to z nového průzkumu KPMG Global Automotive Executive Survey mezi 1000 vrcholnými manažery automobilek. Jaký bude mít tento vývoj dopad na zaměstnanost v odvětví, průzkum neuvádí. ---Jen doplním: raději neuvádí.
čtvrtek, 28. února 2019

Pneunm
Pneunm :D tak to je spravne tak to ma byt, ja včera aplikoval 560 Kč za dva 15" plechy do kufru, a ojetý pěkně k nim...
středa, 27. února 2019

GUMOVEJPES
GUMOVEJPES Děkuji všem za pomoc při losování ano 320,- bylo úspěšně vylosováno a aplikováno na vrtkolení hmyz. Spokojený zákazník toť náš společný cíl . Hezký den .
středa, 27. února 2019

karel
karel Demontáž 4ks alu 320,.Kč všichni
úterý, 26. února 2019

GUMOVEJPES
GUMOVEJPES No taky pěkná cena asi budu ještě vyčkávat a ta nej Nej se aplikuje do anti kolenovrtní vakcíny.
úterý, 26. února 2019

Pneunm
Pneunm GUMOVEJPES 320 Kč internet 160 Kč všichni ostatní...
pondělí, 25. února 2019

GUMOVEJPES
GUMOVEJPES Entr kruciš .
pondělí, 25. února 2019

GUMOVEJPES
GUMOVEJPES Děkuji za typ koukám že mám stejnou cenu tak . A všude se prý zdražuje .
pondělí, 25. února 2019

roman
roman Podle mého ceníku by to bylo 4x70=280Kč.
pondělí, 25. února 2019

GUMOVEJPES
GUMOVEJPES Krásný den všem a opět soutěž o cenu roku mám vše své než mi dojdou z netu pneu nechám opravit ráfky za kolik mi vyzujete 18cti palce kamarád mi to nechce dělat čas zatím je ale? Tak pánové návrh ??
pondělí, 25. února 2019

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz