Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

roman
roman SJM: Já bych slovo neznalost resp. "debilita" spíš nahradil slovem "vychcanost". A pokud někdo je ochotný přistoupit na jejich (kolenovrtní) hru, tak toho kolenovrti logicky využijí (zneužijí). Já vždycky říkám: "Pokud Vám to někdo přezuje, tak proč ne.. Já Vám to ale přezouvat nebudu." Nefunguje to vždy, ale často to funguje. Zrovna včera. Pán navrhl, že si gumy sežene sám a já odvětil "A kdo Vám to přezuje? Já teda NE". A ejhle - dnes jdou "moje" gumy do světa. Je naší chybou, že neumíme využít té skutečnosti, že se hodně lidí "štítí" manuální práce jako čert kříže.
čtvrtek, 4. dubna 2019

SJM
SJM roman: kategoricky nesouhlasím s bodem "a". Vycházeje z informací, že svitek pásky stojí cca 30 Kč a lze ním omotat bratru 10-20 ks pneumatik, je parametr "tisíkrát" dramaticky podhodnocen, minimálně o dva řády. Mám zkušenost, že ona neznalost zákazníků, často hraničící až s debilitou, se nám tu rozmáhá jako ono slovíčko PRCAT. Je to taký nešvar, kdo to má ale s nervy vydržet. Když se takto stupidně dotazuje náhodný příchozí, zle si o jeho IQ myslet cokoliv, že je např. skladníkem ve šroubárně, ale tyto manýry velmi často lidé, jež sami sebe nazývají managery a kapitolou samou o sobě jsou státní zaměstnanci. Takový chudák učitel, co chodí na 8 a je ve škole mnohdy i do 14 hod., nebo policista, co otročí za usra....ch, 35 tis., tak jsou perličky. Ti mají net nastudovaný tam i zpět a ještě mají mnohdy pocit, že vás vysoce intelektuálně převyšují.
čtvrtek, 4. dubna 2019

roman
roman Hrouda: Proč jsou barumky na netu za 1100,- a v servisu za 1400,-? => Jednoduchá odpověď: a) Vybavení pneuservisu stojí tisíckrát více než izolepa a štítek na pneu z webshopu a přezouvání pneu je za současných cen spíš prodělečné => prodej "mých" pneu dotuje můj servis. b) V pneuservisu neplatíte balné ani poštovné. c) Pneuservis vám (zpravidla) nabídne slevu na práci pokud si zakoupíte pneumatiky v pneuservisu. d) Pneuservis vám zajistí likvidaci ojeté pneumatiky zdarma v pneuservisu. e) Gumy z netu v sezóně nepřezouvám. => Jestli máte zájem, tak barumku vám prodám za 1400,- ...
středa, 3. dubna 2019

hohencenda
hohencenda Hroudo zažívám to samé jak to vysvětlit nemám ....naštěstí stálý zákazníci toto neřeší jen potencionální nový zákazníci někteří mou cenu akceptují někteří jdou jinam. Měním nerad ale bohužel kvůli c enám léta zaběhlé dodavatele v obchodech vše zdražuje a já bych měl taky rád na jídlo dovolenou už leta neznám nemám na ni.
středa, 3. dubna 2019

Hrouda
Hrouda Stále stejná písnička. Jednou rukou zouvám a druhou vyřizují email. Medunova napsal: >>>>> ještě co je to za značku Lassa nebo Points? to neznám, >> radši >>>> bych >>>>> nějaké osvědčené značky... Continental nebo Michelin >>>> vychází >>>>> dobře v testech. Dále proč třeba ty Barumky jsou za cca 1400Kč >>>>> když na netu jsou za 1 100Kč? >>>>> >>>>> děkuji
středa, 3. dubna 2019

SJM
SJM Norsko, to je ten stát, který těží denně 2-2,5 milionů barelů ropy denně? To je ten stát, který má cca 60x méně obyvatel než USA (největší světový producent), ale vytěží jen 6x méně? Tzn. že na hlavu vytěží 10x více. Feltkurát Katz pravil:"To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou", a tady by se slušelo říci:"To se nám to dotuje, když nám ropu kupujou". Ještě mě pobavily ty výhody, hlavně to využívání pruhů pro MHD. Také jsem o tom něco četl, ale tam také psali, že s rostoucím počtem el.vozidel, jsou tyto pruhy tak zacpány, že právě ona zmíněná MHD je ve špičce doslova ochromena. Holt dotace, vymyšlené od stolu, to bude zhouba lidstva.
úterý, 2. dubna 2019

hohencenda
hohencenda Tak tak osolit práci,nejsem kuli abych makal za hrst rejže.
čtvrtek, 28. března 2019

karel
karel Každý člověk chce ušetřit ,já taky , proto kolenovrti zkouší co jim dovolíme . Když mají na dovolenou, cigarety a alkohol , musí mít i na pneumatiky a jejich servis, které chrání jejich zdraví.Vysvětlete jim, že zdraví a život je víc než 1000,-Kč. Jeden to pochopí , druhý ne, tak ať jde jinam. Pro někoho je 1500,- Kč za výměnu 4 kol moc ,druhý vám řekne, to je dobrý. Z toho plyne , nebojte se , přidejte se. A je to přesně jak píše Roman, až skončíte ve špitále, tak budete přemýšlet úplně ale úplně jinak. Taky jsem po 3 měsících marodění všechno přehodnotil a souhlasím s Bořkem, za pytel hrušek dělat nebudu.
středa, 27. března 2019

Pneunm
Pneunm Díky všem, taky Kleber moc neberu jen jsem chtěl vědět jestli jsem v normě. Jsou lidé kterým přijde drahý všechno, takové klidně přenechám konkurenci. To jestli si to může dovolit každý nevím ale když si to nemůžou dovolit dnes co budou dělat až přijde recese.
středa, 27. března 2019

roman
roman Pavel: Pneuservisní vybavení stojí víc, než izolepa a štítek na balík.... O tom snad žádna debata => Proč by si to nemohl (skoro) každý dovolit? Já jsem OSVČ na okraji města a praktikuji to s úspěchem (co jsem skončil totálně přetažený ve špitále) již čtvrté jaro a jde to v pohodě. Jasně, o několik kolenovrtních zákazníků asi každý přijde (to nikdo nepopírá), ale má snad někdo lepší plán, jak se z této patové situace dostat? Nebo každý čeká, že to udělá "ten druhý" a pak se podle toho zařídí? Také si nosíte do hospody vlastní pivo z marketu? (Je tam přeci levnější...) A pokud "si to nemůže dovolit", tak určitě můžete přizpůsobit svůj ceník tak, aby kolenovrt ve výsledném součtu "prohulil" a příště si to snad lépe spočítá. Jen se nebát a pokusit se o změnu!!
úterý, 26. března 2019

Pavel
Pavel Drahý to bohužel je.Na netu jí koupí za 1090 včetně dopravy.Jediná šance nepřezouvat pneu z netu což si každý nemůže dovolit!
úterý, 26. března 2019

Pavel
Pavel Drahý to bohužel je.Na netu jí koupí za 1090 včetně dopravy.Jediná šance nepřezouvat pneu z netu což si každý nemůže dovolit!
úterý, 26. března 2019

roman
roman Taky Kleber moc nenabízím, pokud by někdo chtěl, tak mám cenovku pro případného ženicha na 1259,-Kč. Problém je ale v tom, že jeden shop tuto kleberku v 91H nabízí za cca 970,- Kč přes pult (sice bez dopravy & pošty), ale jak plebejcům, tak i pneuservisům (pochopitelně) za stejný peníz. Co víc dodat => nebát se a přidat se. Nevím, jak jinak se máme bránit těmto obchodním praktikám.
úterý, 26. března 2019

karel
karel Tuto značku nenabízím, kdyby si je někdo přál, tak 1340,- Kč.
úterý, 26. března 2019

karel
karel Tuto značku nenabízím, kdyby si je někdo přál, tak 1340,- Kč.
úterý, 26. března 2019

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz