Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

roman
roman Ono spíš 33% českých obyvatel je uchváceno již pohledem, když vidí Andyho Řepku (a navíc ve kšiltovce ve stylu D.T.) a mají z toho druhé Vánoce => rozdávání volebních dárků, které někteří dostanou od Andyho bude vykompenzováno "oškubáním" těch ostatních, což těch zmíněných 33% voličů pochopitelně nevidí nebo nechce vidět. Andyho opravdu nemusím, ale jeho marketing je naprosto vynikající a na těch uváděných 33% voličů je i maximálně funkční. Ale na druhou stranu je to určitě lepším řešením, než kdyby tam dále seděl Bohouš Fantomas.
pátek, 3. května 2019

Tire
Tire jo naše země se pomalu ale jistě sune k horšímu, ale našemu premiérovi stačí nasadit si červenou kšiltovku a vyhraje volby z 33%... včera mě fakt uzemnil: řepku vymyslel ten zlý Brusel... já nic já muzikant ale dotace mu nesmrdí..
pátek, 3. května 2019

SJM
SJM Česku kvůli suchu hrozí velká neúroda, požáry a prázdné studny - iDNES 2.5.2019. Pohonné hmoty v ČR zdražují více, než odpovídá růstu cen ropy na světových trzích. Záminkou může být i přerušení dodávek ropovodem Družba-Markéta Höfferová (Kurzy.cz) Komodity | 02.05.2019 08:50:28----Tak to nám ten láskyplný měsíc začíná pěkně z ostra. Autorka článku M.H. v samém závěru predikuje toto: "Růst cen pohonných hmot v ČR ustane v květnu či začátkem června zcela". Tato dáma pomíjí jeden zdejší zažitý stereotyp, a to, že je téměř vyloučené, aby před začátkem prázdnin a dovolených, šly ceny phm dolů. Tyto dvě na první pohled nepatrné zprávy mohou také znamenat toto: Není voda=špatná úroda=růst cen prakticky všech potravin, od pečiva po mléčné a masné. Drahá ropa=růst cen nejen phm, ale prakticky velké části výrobků, včetně opět i potravin.
čtvrtek, 2. května 2019

GUMOVEJPES
GUMOVEJPES Děkuji za přání k svátku a všem ostatním oslavencům přeji pevné nervy a hodně zdraví.
úterý, 30. dubna 2019

Hrouda
Hrouda Bořku děkuji . I tobě vše nej k narozeninám hodně pohody ať se ti vše daří.
úterý, 30. dubna 2019

BF
BF Roberte, náš zlatý Hroudo vše nejlepší k svátku ti přeji. Bořek.
pondělí, 29. dubna 2019

Hrouda
Hrouda U nás zatim poslední objednaný zákazník 2.5 a pak uz jen co přijde z ulice. O týden dříve než 2018 . Ale dobrý
neděle, 28. dubna 2019

Tire
Tire čau chlapy tak jak jste na tom? u mě to vidím po 4 týdnech intenzivní práce na 60% přezutých zákazníků. Odhaduji že 30% přijede teď během následujcích třech týdnech a zbylých 10% bude dojíždět zimáky během léta.
neděle, 28. dubna 2019

Pneunm
Pneunm Taky mi dorazil email z temné strany síly. Nejvíc mě zarazilo oslovení "vážený obchodní partnere". Sice jsem jim nazul velikou hromadu gum, nicméně obchodem bych to nenazýval a partnerstvím už vůbec.
pátek, 26. dubna 2019

Shambo
Shambo SJM - máš zcela pravdu, nesledoval jsem meziroční vývoj. :)
pátek, 26. dubna 2019

Pneunm
Pneunm Michale díky.
pátek, 26. dubna 2019

Michal
Michal pro PneuNM. Jak jsi psal o tom ASX z 22.4., tak u tohoto modelu je to celkem běžný jev. Ono je to stejné i u Outlanderu. To už je vychytané, ale pamatuju si, že ještě před dvěma lety se běžně stávalo, že se udělali klon a auto přesně po týdnu spadlo do nouzového režimu. To už u nových modelů není. Čím se ten jev stane dodnes nikdo nedokázal zodpovědně určit a to ani v mitsubishi. Rozhodně nedoporučuju u těhle aut dělat klony. v těhle autech se přepíná sada 1 a sada 2 a do nich se musí natvrdo nahrát ty konkrétní ID. Já když jsem dával senzory do Mitsubishi, tak to raději řeším tak, že dám druhou sadu originálů a pak pošlu zákazníka do Mitsubishi, ať mu ji dohrají do řídicí jednotky a pak už si je jen přepíná mezi letní sadou. Neni to šťastné řešení, ale co vím, tak v okolí to tak děláme všichni, protože oni tam natvrdo nahrají ID přes velkou diagnostiku a to je nejlepší řešní. Můj čistě osobní názor, proč se to po týdnu ztratí je ten, že ty senzory ten týden ve skutečnosti nefungují. Nevím, proč to trvá týden, opravdu ne, ale po týdnů nastane v řidicí jednotce TPMS master reset a vypadne to. Podle mě, kdy v roce 2016 začali montovat jinou řidicí jednotku auta, tak aby to nespadlo do nouzáku, tak to prostě po týdnu takto vypne. Jde totiž o to, že dříve se u ASX stávalo, že když někdo šetřil a nedal si do zimních kol senzory, že jako klidně bude jezdit se svíticí kontrolkou, tak auto spadlo do nouzového režimu. podle mě to vyřešili takto. Ta jednotka není schopná schroupnout klony. mitsubishi to prostě nedá. Ale zároveń pozná, že ty senzory, i když jsou naklonované, tak že to nejsou ty původní a pak se to stane. Popravdě mitsubishi je vždy s otazníkem. Ale podle mě ten týdenní interval je kvůli master resetu. Z něj se totiž nějak vypočítává interval servisu a zresetuje se týdenní paměť závad. (ano takovou věc to opravdu má:-D)
čtvrtek, 25. dubna 2019

roman
roman Email od nej**** mě též zahřál u srdce. Neklamný důkaz, že zákaz vjezdu kolenovrtů je tím nejlepším řešením obrany proti bodavému hmyzu.
čtvrtek, 25. dubna 2019

SJM
SJM Shambo-dík za info i %. Nicméně se závěrem nemohu souhlasit. Je tam totiž i meziroční srovnání, vše je v mezích normálu. Pokud by to mělo být správně, znamenalo by to, že i loňský březen v GB byl naprosto abnormální (+500% proti únoru)!!!.Tam bude nějaký šotek, nebo ti počtáři se inspirovali na našem MF, kde pár miliard sem tam nehraje také žádnou roli. Na druhou stranu se aninedivím, když 200 mld se válí na chodníku a stačí je jen zvednout, jak pravil nějaký pán. Také jsem zaslechl, že nejmenovaná automobilka údajně zrušila víkendy a nyní i odpolední směny některých modelů. Tak nyní je nejvyšší čas na ty čínské investice. Před chvílí jsem se vrátil z pracovní cesty a při pohledu na žlutou krajinu,kam jen oko dohlédne, jsem se zalekl, zda toto nejsou ty slibované investice.
čtvrtek, 25. dubna 2019

paja
paja Zdravím všechny též. Rovněž mi to přišlo, a asi i mnohým z vás - to s tím zřízením místa zpětného odběru od slavného t...et. Pozor - za odměnu zvýší naši VO slevu o celé 3% !!
čtvrtek, 25. dubna 2019

Meza74
Meza74 Včera mi do emailu.přišla zpráva od Nej.pneu. jestli si z mého Pneuservisu který jsem budoval 20.let mohou udělat místo zpětného odběru pneumatik.Se asi posr... ne?
čtvrtek, 25. dubna 2019

Meza74
Meza74 Zdravím poctivé gumaře,za kterého se s trochou drzosti považuji i Já.
čtvrtek, 25. dubna 2019

Shambo
Shambo SJM - Automobilový průmysl ve Velké Británii je do značné míry řízen exportem, přičemž primárním trhem je Evropa. Spojené království vyváží necelých 80% vyrobených automobilů; přibližně 56 procent z nich směřuje do zbytku EU.18 Přibližně 86 procent vozidel, která se prodávají ve Spojeném království, se dováží; přibližně 70% z nich pochází ze zbytku EU19. Pokud nedojde k obchodní dohodě, vzájemní dovozní clo dle metodiky WTO bude 10% na automobily a 4,5% na díly. Předpokládám, že hrdý lid Velké Británie byl ve dnech, kdy hrozil divoký Brexit bez obchodní dohody natolik dobře informován o možném zvýšení cen, že vzal prodejny s osobními auty ztečí.
čtvrtek, 25. dubna 2019

hohencenda
hohencenda Romane to nám došlo že bez DPH,díky za info a náměty k vyjednávání.
čtvrtek, 25. dubna 2019

roman
roman Poznámka k minulému příspěvku: Psal jsem ceny bez DPH.
středa, 24. dubna 2019

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz