Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Pneunm
Pneunm Tak je to prý s námi hrozný (myšleno s nám pneuservisáky) pravil nasr@ný kolenovrt :D
pátek, 20. září 2019

hohencenda
hohencenda Hroudo chtěl jsem to hovorově zvýraznit.
pátek, 20. září 2019

Hrouda
Hrouda Čendo nene to je shoda jmen. Pozdravy jsem předal. A přeji ti každého nového zákazníka. měj se fajn.
středa, 18. září 2019

hohencenda
hohencenda Romane a net a ne a ne a nepřezuju.
úterý, 17. září 2019

hohencenda
hohencenda Liduprázdno jen jeden zakazník co chtěl opravit pneu,po prohlídce jsem odmítl opravu jako nesmyslnou,chtěl odjet a nakonec jsme se dohodli,jejda koukal na mě jak dělám a najednou vozí auto za autem celkem 6 sad prima. Hroudo zdravim tebe i tvou paní ten Veselý nebude to ten ,co mi do telefonu řekl že po dohodě se Součkem mi nic neprodá není to ta firma co zavedli cenu za dovoz pneu do pneuservisu
úterý, 17. září 2019

SJM
SJM A zas a pořád - bla, bla, bla. https://www.e15.cz/zahranicni/prerod-nemeckych-automobilek-prisel-ve-spatny-okamzik-1362334 --- Tady autor článku ovšem perlí "Největším hitem nejsou luxusní vozy, ale menší elektromobily, které si budou moci dovolit i méně majetní lidé. Například Volkswagen model ID3, který by měl od příštího roku sloužit jako lidový vůz budoucnosti. Jeho cena nepřesáhne 40 tisíc eur, což je zhruba 10 průměrných německých platů". Pane autore článku, vřele doporučuji si zajít do autosalónu, nebo i kamkoliv jinam, ideálně např. pro hypotéku a ohánět se národním hrubým platem. Dozajista budou prodejci štěstím bez sebe. Také "očekávám", že "baterka" bude i zde, jako i v dalších krajinách bývalého východního prodejním trhákem a o úspěchu ještě dále na východ nepochybuji. No a když to tu náhodou lidé nepochopí, tak jim ty staré káry hezky zdaníme a když ani pak nedají pokoj, tak jim je zakážeme, protože lidi neví, co je pro ně dobré.
úterý, 17. září 2019

roman
roman Ano, ale většina osobních pneuservisů "žije" z toho, co během těch cca 3-4 měsíců vydělá. Jinak hlásím, že u mě je "klid před bouří", zatím úplně liduprázdno.
pondělí, 16. září 2019

Hrouda
Hrouda Máš pravdu Romane ,ale tvá pravda trvá jen dohromady jaro,zima cca 3 měsíce. A znovu říkám nikdy se nestane aby pneuservis obouval jen svoje pneumatiky. Dneska už mám za sebou 4 komplety z netu a ze skladu jen 2 sady . Kompletní montáž 6x 385/65R22.5 continental zakoupeno zákazníkem . A 12.4-24 na předek zetora . Prodejce zahradních dílů dodal na zákazníka. A jen tak pro zajímavost já u toho prodejce poptával disk 15x34 a sleva na další prodej je jen 10% ,ale zemědělcům dává na mitas 42 -43% .Pokud máš možnost tak se podívej jaká je to sleva. Totiž kdyby mě dal třeba 20% tak bych mohl prodat se slevou 10% a posrat mu živnost a to on nedopustí. A můj dvorní dodavatel mě řek že tento disk jen na zakázku a že jen 14dní bude trvat než seženou někoho kdo mě řekne že to letos nebude děkuji pane Veselý.
pondělí, 16. září 2019

roman
roman Nemyslím si, že nás, největší póvl na špinavou práci, nepotřebují. Potřebují! Představ si, že by v době přezouvání všechny pneuservisy odmítaly přezouvat všechny nové pneumatiky od jiných prodejců (pneuservisáci by přezouvali jenom "své" pneumatiky). Jsem přesvědčen, že by nastal veliký "binec" a že pak by se začalo konečně jednat o nějakém řešení. Pokud si necháme neustále kálet na hlavu, tak toho logicky využívají resp. zneužívají. Ale to tady řešíme už roky a moc se toho zatím nezměnilo (my jim děláme stále sluhy => oni si s námi vytírají pozadí). Zdražením pneuservisních prací sice pomůžeme částečně vyřešit naší finanční situaci, ale ta nevyřeší náš problém s dodavateli pneumatik.
pondělí, 16. září 2019

Hrouda
Hrouda Černo nepotřebuji nás v každé autodilně je nějaká zouvačka a prodej pneu se děje online. V pneumatikách je tak velká konkurence že musel někdo z kola ven. Ti velcí hráči se o sebe postarají ( prachy a znamosti) a ostatní musejí nějak přežít a nebo .......A na to nechci ani .. A co jinak jak to jde zimni šlupky už pomalu, ale jistě jdou ze skladu ven .
pondělí, 16. září 2019

hohencenda
hohencenda A ještě po vzoru internetu připočítaji dopravu a 40 kč nebo doručení do 24 h a 75 kč bez dph.Naprosto báječná podpora malého pneuservisu.
pondělí, 16. září 2019

roman
roman BF: Skoro mě to připomíná situaci, kdy velkoobchod prodá koncákovi 4 pneumatiky levněji než pneuservisu tucet pneumatik týdně a pak se zeptá pneuservisu na to, jak by mu mohl pomoci, aby nad tou situací nenadával, zvítězil a byl spokojený.
neděle, 15. září 2019

BF
BF Představte si pneuservis, který kousek od svého sídla rozhazuje hřebíky, aby náhle s úsměvem podal ruku postiženým motoristům. Tak absurdně působí vyjádření Angely Merkel na IAA poté, co osedlala nový Volkswagen ID.3...…………………...
sobota, 14. září 2019

hohencenda
hohencenda No další vlnka eet ted se nám konečně rozjede kolotoč pořádnýho zdražování všeho a všude......ha ha ha on nás humor přejde,teda těm co se žíví rukama.
pátek, 13. září 2019

Pneunm
Pneunm Romane já vím, to byl pokus o vtip:) Paní co to napsala je zřejmě veliká odbornice.
pátek, 13. září 2019

roman
roman Pneum: Škoda, že tím myslí za celé auto. Oni tam uvádějí množné číslo => "Výměna pneumatik s vyvážením kol trvá asi 30 minut. Cena za přezutí se pohybuje kolem pětistovky."
pátek, 13. září 2019

Pneunm
Pneunm Romane "Cena za přezutí se pohybuje kolem pětistovky." Aspoň tohle se mění k lepšímu. 500 za kolo to už je příjemná cena :)
pátek, 13. září 2019

roman
roman https://www.kupi.cz/magazin/clanek/2175-kdy-se-vyplati-koupit-nove-zimni-pneumatiky : "Zimní pneumatiky kupujte raději na internetu, kde obchody slevňují starší modely a dají se tak pořídit za skvělé ceny." Když vynechám tu hrubku v citaci z tohoto článku, tak opět o pneuservisech ani slovo. Holt jsme asi opravdu ten největší odpad a póvl. Nemám pro to jiné vysvětlení => Tento stav se musí změnit. Nebojte se, přidejte se!
pátek, 13. září 2019

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz