Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

roman
roman Hroudo, my dva se evidentně neshodneme skoro na ničem. Pokud by byly adekvátní ceny za práce, tak je jiná situace (kterou Ty preferuješ), jenže ta situace zdaleka není a tak se bráním jinak. Já nevěřím tomu, že se v dohledné době ceny prací zvýší na adekvátní hodnotu a proto praktikuji jinou strategii.
neděle, 22. září 2019

Hrouda
Hrouda Tak jak píšeš neprezouvat tak to mám za sebou odmítl jsem dlouhodobě dělat pneu osobní i nákladní z FR pneu a co se stalo nic ,jen si udělal ten shop vlastní servis. A tak to bude pořád dokola dokud tady nezavařime klávesnice Moje heslo: Sedněte si do čekárny, ja si ty prachy vezmu.
neděle, 22. září 2019

Hrouda
Hrouda Vystavený vůbec né. Já mám práci 11měsíců v roce. Ale ty se tu pořád opíraš o kolenovrty. Přestaň odebírat zboží u těch co způsobující tyto dohady. Pneumatiky,servisní stroje,a doplňky. A uvidíš co se stane, nic zhola nic. A tak je to i s přezouvánim dovezenych pneu. Důležitá je cena práce a do té ti nikdo kecat nemůže to je cesta. Ale pořád dokola odhánět lidí s gumama je jen tvoje ztráta a to tak že velká (drobný na šlupkách stůl plnej faktur ) prace za hotový vyženeš. Stejně to ty velkosklady a eshopaci prodají, akorát ty z toho nic mít nebudeš.
neděle, 22. září 2019

roman
roman Hrouda: Nesmíš být z těch "boud" tolik vystrašený. Nepamatuji se, že by "bouda" použila nová závaží nebo nové ventily. Bohužel tento nešvar se vyskytuje tu a tam i v normálních pneuservisech. Pneum: Já znám naopak spoustu lidí, kteří se na internetu "trochu" pohybují (zejména starší lidé), ale sociální sítě jim vůbec nic neříkají, ale máš pravdu v tom, že na "klábos" jsou sociální sítě asi lepší, nicméně já osobně beru web jako lepší zdroj informací a rad.
neděle, 22. září 2019

roman
roman Pneum: Tak to se omlouvám, vyložil jsem si to jinak, než bylo Tebou myšleno.
neděle, 22. září 2019

Hrouda
Hrouda Promin entr. chtěl jen říci že to nejsou prkotiny to že to je dost zásadní. Nebudou dodávat do boudy nebudou boudy pak nebude ani internet. Dokud budou boudy bude i internet. Nemám nic zdarma vše se u mě platí.
neděle, 22. září 2019

Hrouda
Hrouda Aha prkotiny. Nemyslím teď zákazníky a já
neděle, 22. září 2019

Pneunm
Pneunm Romane já mluvím o tom že oni netuší že to jde a že už to tolik z nás dělá, dokonce jsem se s jedním hádal o to jestli můžeme odmítnou montáž cizí pneumatiky. To že je cizí pneu se.rou to je jasný. Jeden se mě ptal jak to omezit že už nad tím dlouho přemýšlí, kontrola před montáží se mu velmi líbila... Já třeba nejsem úplně negramotnej co se týče internetu ale tuhle diskuzi jsem objevil poměrně nedávno.
sobota, 21. září 2019

roman
roman Hroudo, jednoduchá odpověď: Ventily, závaží a ostatní komponenty není problém "ošetřit". Např. ventil je zdarma, ale jeho montáž stojí např. 20,- Kč => zákazník zaplatí stejně, když si koupí prkotiny kdekoliv jinde, nebo u mě.
sobota, 21. září 2019

roman
roman Pneum: Není to trochu jinak? Neznám pneuservis, který by byl nadšený novými pneumatikami zakoupenými jinde. Ceny za přezutí se ani zdaleka neblíží Evropě, ale vstupní náklady jsou srovnatelné. Až budou evropské ceny za přezutí, tak se nikdo bránit asi už nebude, ale ceny s Evropou 1:1 jsou zatím v nedohlednu => Žádný pneuservis není nadšený, když si zákazník koupí gumy někde v Tramtárii a pneuservis se už nemůže dočkat, jak je bude přezouvat za "naše" ceny a navíc bude muset staré gumy grátis zlikvidovat... Rozdíl je jenom v tom, že někdo se brání, druhý sklopí uši a třetí dělá, že o ničem neví, aby nepřišel ani o jednoho zákazníka. Navíc se blíží sezóna a opravdu nechápu, proč bych měl přezouvat cizí gumy z netu, když nebudu stíhat přezouvat ani "své" stálé klienty. Pokud někdo dává přednost přezouvat gumy ze shopů před přezouváním své stálé klientely, tak je to jeho volba a nikdo mu v tom asi bránit nebude. Nechápu, čemu se tedy tvoji kolegové tak diví, jak uvádíš níže.
sobota, 21. září 2019

Pneunm
Pneunm Romane když se bavím s kolegy mám jinej pocit, to že někdo znevýhodňuje internet je pro ně často překvapení.
sobota, 21. září 2019

Hrouda
Hrouda Jo ještě jsem zapoměl. Romane možná by nebylo na škodu zapřemýšlet nad dodavatelem servisního vybavení, že nepodporují dodejem jen pneuservis a prodávají všude kam to jen jde. Ventily ,závaží, vložky a td. Díky tomu je také těžší donutit zákazníka k nákupu v pneuservisu, protože je šopa co má nové ventily a když krkouny nepřezuje servis tak on to udělat nekdo v boudě. Jednoho takového jsem uz odstřihl a dalšího to čeká. A tak není to jen internet je to kolem nás.
sobota, 21. září 2019

Hrouda
Hrouda Romane děje se něco špatného po finanční stránce se zákazníkem nebo jsou to všichni jen kolenovrti ? Protože pokud se děje něco špatného ( většina médií tomu říká recese) tak se to dotkne i nás i tebe a tím že odmítneš toho zákazníka si jen urychlíš to co se děje těm zákazníkům. Jinak začínáme lehce přezouvat na zimu . Nato ze je sobota tak to bylo slabé, ale i tak něco se udělalo a opět tři a půl sady auto kelly a 2 sady PointS ze skladu. 10x 315/80 R22.5 z cizého zdroje možná Fr , nebo někdo jiný netuším ,ale práce za peníze . Je to fajn když za vás někdo drží sklad pro krkouny a já si držím jen nutné pro jajn zákazníky. Prodám málo ,ale za pořádný zisk a ne za pětistovku. Jinak pohoda .
sobota, 21. září 2019

roman
roman Nevím proč, ale letos pozoruji opětovné zvýšení počtu donesených jetin z bazarů a vrakovišť. Uvažuji, že "zákaz vjezdu" nových gum od jiných prodejců rozšířím i o "zákaz vjezdu" jetin.
sobota, 21. září 2019

roman
roman Kdo si chce bránit svoje živobytí, tak se přidá k naší výzvě už teď a ten, který chce "být hodný" na kolenovrty a nechá si jimi kálet na svoji hlavu nepomůže ani 10 klubů na sociálních sítích. Myslím si, že tuto diskuzi čte na Pneurevue hodně pneuservisáků a záleží pouze na nich, jak se zachovají. Nebráním se vzniku klubu na sociálních sítích, ale v tomto případě a tento okamžik tam nevidím ani nějakou výhodu.
sobota, 21. září 2019

Pneunm
Pneunm Twitter nemám a neznám ale rád si ho pořídím. Funguje to jako na fcb že můžeš přizvat přátele? Dá se ta debata udělat uzavřená?
pátek, 20. září 2019

Shambo
Shambo Twitter je pro volnou debatu vhodnější. A neomezoval bych to jen na pneuservisy.
pátek, 20. září 2019

Pneunm
Pneunm Nenapadlo někoho z Vás vytvořit Facebookovou skupinu která by spojovala pneuservisáky? Tahle diskuze je super ale Facebook by měl podle mě několikanásobně větší dosah...
pátek, 20. září 2019

Pneunm
Pneunm Jasně Romane, nelíbilo se mu že mu nepřezuju jeho protektory, to že bylo po pracovní době už je jen třešnička na dortu:)
pátek, 20. září 2019

roman
roman Pneum: Něco se hmyzákovi nelíbilo? Že by byla naše terapie na hmyzáky účinná?
pátek, 20. září 2019

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz