Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

roman
roman Bylo by to ideální. Bohužel se mi čím dál tím více zdá, že spousta lidí umí ovládat pouze mobil, myš a klávesnici, jinak mají různé nemoci, když cítí, že by museli pracovat rukami.
středa, 16. října 2019

Pneunm
Pneunm Ať si je přes syna taky přezuje ne?
středa, 16. října 2019

roman
roman Přijel pán, novky v kufru a chtěl to přezout. Nabídl jsem mu termín 2.prosince, dříve nemám na cizí gumy čas, moje gumy mají přednost. Pán mi sdělil, že si přece nebude kupovat gumy u mě, když si je může koupit "přes syna". Tak jsem mu na oplátku sdělil, že si nebudu ničit své stroje ve špičce cizími novkami. To bylo řečí a odfuněl někam jinam.
středa, 16. října 2019

Pneunm
Pneunm Tire já viděl nabídku od Mazdy na 16" kola za 32 tis :)
úterý, 15. října 2019

hohencenda
hohencenda Přiletěl kolenovrt s transporterem stylem hop na obrubník přece nebudu kvúli němu brzdit,kouřil jsem před dílnou ,ptá se jste odsud ja nato že jo.Potřebuji přezout svoje nové pneu stačí mi to zítra ráno,moje odpověd kdyby jste chtěl pneu ode mě šlo by to třeba hned.... aha chápu řekl a odletěl,zřejmě ho už nikdo poslal o dům dál.
úterý, 15. října 2019

Tire
Tire Zdar perlička s dneška: Dojel pán s novou Fábkou s nabídkou přímo z autosalónu Škoda-Třebíč rozměr pneu185/60R15 v Barum 2050,- nebo Nokian 2350,- a pak, že nejdou dělat na gumách marže... Samozřejmě jsem mu udělal svoji nabídku se stále slušnou marží a pozítří přezouváme na "moje" nokiany...
úterý, 15. října 2019

jenicek
jenicek Dík chlapi. Kdyby každý myslel stejně, tak se máme hnedka lépe. Tak snad casem dostanou i ostatní rozum.
neděle, 13. října 2019

hohencenda
hohencenda Jsem rád že jsem toto forum našel,vždycky tu najdu morální podporu a díky jemu jsem poznal pár velmi zajímavých lidí Díky Vám všem.
neděle, 13. října 2019

BF
BF Jeníčku, neřeš nikoho ve svém okolí. Děléj si svoje, měj svou cenu a nepodlézej. Neposlouchej kecy typu, tam to dělají za tolik a ten mi to udělá za ještě méně. Tak jim řekni proč jste přijeli ke mne když Vám to tam udělá za ty drobné? Chcete ještě méně? Jste se zbláznili, nebo jen spekulujete jak na Tureckém trhu. Tady však není tržiště v Istanbulu, tady je můj pneuservis a ceny jsou odpovídající dnešním službám. -- Včera přišla důležitá paní jak bedna h... a říká: potřebuji nahodit nové pneu na disky. Já ji říkám- tak přijďte 16 listopadu a není problém. Ona: ale vidím, že máte volno na dílně. A já ano, ale ne pro Vás, do 15.11 nepřezouváme jakékoliv nové gumy zakoupené kdekoliv jinde než u nás. Jediná možnost je to tu nechat a my Vám zavoláme až to bude za pár dní a cena je daná 2500,- Ona: jste se zbláznili? Já na to: ne milá paní, jen nebudeme dělat vola nikomu kdo si myslí že si koupí gumy někde jinde než v servise a pak přijede laskavě a teď hned okamžitě, bleskem to udělejte. Raději si dám tady s paní v kanclu kafe, na dílně ať si spočnou a nemusím se otravovat s lidmi kteří si myslí že jsme sluhové. Nejsme milá paní a přirovnám to k tomu, že zkuste si donést k své kadeřnici barvu a říct ji že ať to udělá s Vaši donesenou. Vyhodila by Vás a už by jste k ní nepáchla. Já Vás slušně taky vyhazuji a klidně si zajeďte si do servisu který je smluvní s tím parazitem který Vám to poslal. No a byl klid. Zmizela nafučená před výbuchem jak pára nad hrncem. Tak jasné je, že to nejsou mí zákaznici, to jsou zkoušeči, přeběhlíci, trosečníci, mí stálí už vědí že u mne neuspějí a že sem tam nějaký zkouší hrát na to že je už dlouhodobý mne ale vůbec nezajímá. Charita dávno skončila, ani pes po Vás neštěkne když skončíte, tak proč pořád někam a někomu komu na Vás absolutně nezáleží uhýbat? Proto Jeníčku děléj svou práci zodpovědně, čestně, profesionálně a nenech se rozhodit kecy a plky okolo. Soustřeď se na sebe a věř, že ti to přinese ovoce. Bořek.
sobota, 12. října 2019

Pneunm
Pneunm Asi bych se podle jednoho servisu neřídil vždycky bude někdo levnější. Otázka taky je jestli je to pravda. Zákazníci toho napovídaj...
pátek, 11. října 2019

roman
roman Gumaři jsou mezi sebou ve válce a tak se někdy najde takový "charitativní" pneuservis i mezi většími. To chce klid. Za 700,- vč. daně ať si ničí mašiny a záda sám a ať se klidně "ucpe" kolenovrty a utaví se k vlastní smrti. Bláznům nemá cenu odporovat.
pátek, 11. října 2019

jenicek
jenicek Zdravím Vás všechny! Už déle čtu tohle fórum a můžu říct, že jste mi i vy dali chuť znovu rozjet starou rodinou firmu. Zainvestoval jsem, domluvil spolupráci s lassou a mám z toho velmi dobrý pocit, ikdyz jsem musel jít do risku. Naprosto souhlasím s kampaní nebojte se a přidejte se. Ovšem po 5 letech co pneuservis stal hladem si nemůžu uplne dovolit přijít o uplne každého zákazníka. Takže letos mám pro kolenorty se svými novkami jen přezutí bez možnosti slevy. Mám na vás chlapi otázku. Dělám podle mě za normální ceny na malý pneuservis bez zaměstnance. Konkurencni ceny ostatních větších pneuservisů jsem si v našem městě o 20tisich potencionálních zákazníků nezjistoval. Ovšem doneslo se mi od zákazníka, který u mě poptávál cenu na přezutí nových pneumatik R16, ze jeden z velkých servisu s dlouhou tradici dělá za ceny víc než směšné..komplet prezuti 700kc i s DPH.. (ještě podotknu, ze já zatím plátce nejsem) u mě by to podle závaží měl min. o 500kč dražší.. A tady je Teda můj dotaz k vám. Zkoušíte se s konkurencnimi pneuservisy nějak domluvit? Nemyslim tedka ty boudy, které to dělají za 500. Ty jsou i u nás. Ale cena tak velkého servisu mě přímo zaráží... Kdysi byl náš servis na tu dobu jeden z větších, ikdyz v rodinném domě a vyhlášeny. Ovšem nepříjemné rodinné situace nás servis zastavili a já mám možnost znovu rozjet servis až nyní. 10let zpátky jsem byl ještě kluk, ale doteď si pamatuji ceny za přezutí za 640 + materiál. A tedka se dozvím, ze velký servis dělá za pořád stejne peníze. Zaráží mě to. Nevím, jestli se semnou bude chtít nějaký větší pneuservis bavit, ale myslím, ze zatím pro ně nejsem zadna konkurence. Ani nebudu mít sanci být, pokud budu dělat za větší ceny než oni, byť ve stejné kvalitě a možná i větší chuti. Nebojím se a přidám se!
pátek, 11. října 2019

roman
roman Souhlasím. Na dotěrný hmyz je potřeba použít velmi účinný repelent.
pátek, 11. října 2019

hohencenda
hohencenda Romane pokud povolím byt´jen jednou mezi kolenovrty se to rozkřikne a budou prudit víc a víc,zdraví mám jen jedno gumařina mě baví ale trápit se na svém výsostném uzemí nenechám.
pátek, 11. října 2019

roman
roman Máš pravdu, je to na brekot, ale pokud si nechápe neustále nechat kálet na hlavu, tak se to nikdy nezmění a nezlepší. Ke mě mají "cizí novky" zákaz vjezdu už čtvrtý rok a jde to. Mám jenom jedna záda a ty si nehodlám více ničit nezajímavými "kšefty" od jistých vyčůránků. Jinak pán ze včerejška se nestavil (což mi vůbec nevadí), asi našel de**la, který mu to za pětikilo přezul - no comment.
čtvrtek, 10. října 2019

hohencenda
hohencenda Pánové moc pěkně napsáno i bych se zasmál,ale bohužel je to k pláči pokud by jste zakládali politickou stranu jste moji favorité Vás bych ve vládě bral všemi deseti.
čtvrtek, 10. října 2019

BF
BF Ahoj Hroudo, kamaráde, příteli. Na rozhodnutí pána čekám, asi si gumy myslím objednal u Škarky kde měl několik cen podle dnů dodání , ale opravdu mne to nebolí jak si to u mne jen vyzvedne a zmizí v dáli. Takové lidi na servise já vůbec nechci a třídím je rychle a kvalitně((-: Na jeho místo mám dalších 5 na uskladnění a ani to moc už nechci dělat. Je to kolikrát jen otrava. Beru to už jako takové nucené zlo a jen už lidem a firmám kde se to vyplatí. Kdysi to bylo jinak, dnes už prostě buď zaplatí, nebo ať jede jinde. Chci jen tím říct, že dnes je jiná doba a dělat hňupa lidem se těžce nevyplácí. Říkám chceš, tady máš cenu, nechceš, běž klidně jinde. Raději méně za více peněz než se strhat jak borůvka a mít zničené stroje, náklady jak prase a lidi na dílně pak totálně nasrané. To raději obětuji ročně 10-20 volů z ulice, než abych jim udělal poskoka. A Hroudo, pokud se vše vydaří, věřím že do 14 dní přijedu na přepadovku. Nejraději na kole, kde to tam tak mám rád, ale bohužel to nejde. Mám něco v Praze tak to zpátky vezmu zkratkou na Moravu k tobě(((((-: Tak snad to výjede a uvidím Vás oba. Hezký večer přátelé gum a nezapomeňte vy stateční na naši výzvu NEBOJ SE - PŘIDEJ SE. A vy ostatní se třeba klaňte internetovým parazitům a lezte jim do zadnice od rána do večera když uznáte že je to vhodné, potřebné a bezmezně výdělečné.
středa, 9. října 2019

roman
roman Hroudo vím, že se často neshodneme, ale jedna reakce na ty "pohádky", že to nemám z netu, ale mám to: z Polska, mě gumy dal syn k narozeninám, v bazaru jsem je dostal grátis, sami spadly z nebe... Neřeším to, v prosinci jsou vítání za plnou cenu, teď mám plno, protože musím prvně obsloužit "své" zákazníky a teď si musím vydělat na půl roku dopředu, kolenovrti mě neuživí. Vím, že o několik kolenovrtů přijdu, ale "sluhu" jim dělat nebudu. Mám svoji hrdost, svoji strategii a pokud oni chtějí se mnou vym**at s pohádkou "O charitativní Sněhurce a sedmi kolenovrtech"... Bohužel, mám plno.
středa, 9. října 2019

Hrouda
Hrouda Ahoj Bořku moc pěkně napsané. Ale zajimalo by mě pro co se zákazník rozhodl . Zahodil dlouholetou spolupráci? Nebo obětoval pár korun pro dobrou věc? Mě tu běžně zákazníci odkopnou pro stokorunu a nakoupí na netu nebo teď používají jako zástěrkou nákupu Polsko je to trapná výmluva skrývání nákupu na netu. Ale s tou cenovou politikou našich dodavatelů se nic jineho očekávat nedá. Ovšem můžeme se zúčastňovat posranejch soutěží o zájezd někam nebo o výhru lyží. Superrrrrrr . A Michelin to zvednu o level vejš, potom co se zapotim prodat jejich pneu a podaří se tak onomu zákazníků vyplatí 900 kč za nákup. No je to v někdy jako sen. Ahoj a zdravím tě Bořkou a těšíme se až se zase někdy potkáme.
středa, 9. října 2019

Pneunm
Pneunm BF krásně napsáno
středa, 9. října 2019

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318