jenicek Právě že kdyz je neco automatického tak hrozí víc problémů než u klasiky.. To jsem viděl jako jediný důvod proč používat i klasiku. Tak proto se ptám proč používat i klasiku.. Už chapu, že jsi myslel kvůli rychlosti. Já mám auto teprv rok. A vše v pohodě. Hunter jsem viděl jen na videích a chápu, že je to pomalejší.
neděle, 20. října 2019
Hrouda Prosím jeničku které poruchy to jsou a jak časté ? Ať jsme konkrétní. Děkuji . 1) Přepínač otáčení L/P Po 5letech a další.......?
neděle, 20. října 2019
Hrouda Poruchový?????? Možná od auto kelly nebo tak něco, ale kvalitní zouvačka žádna porucha. Jen neodborná práce uděla poruchu na klasické zouvačce. Po 5.letech mě odešel přepínač chodu otáčení montazniho stolu oprava 6500kč banalita. Všude kde je něco "automatické " hrozí cadtejsi porucha a mnohem náročnější údržba. Ale ať je po tvém palec je super mám M&B a paráda a Hunter taky dobrý jen když chci vydělat peníze při honičce o sezonu a druh disků to dovolí jdu dělat na Butlere klasika je klasika.
neděle, 20. října 2019
jenicek Proč myslíš, že je dobré mít i klasiku? Je dost poruchovy?tak do zálohy?
neděle, 20. října 2019
Hrouda Zrychlení v žádném případě, precizní, odborná a dobře vypadající práce ano. Doporučuji pneumaticky palec. Ale je dobré mít i klasiku a nejet jen na palci.
sobota, 19. října 2019
jenicek Mám automaticky a nemůžu si vynachválit :)
sobota, 19. října 2019
NV novou vyzouvačku s automatickým palcem nebo klasiku? Vím - 100 lidí = 100 názorů. Jen mi jde o to zda to opravdu usnadní a zrychlí práci. ....není umění se nadělat. Prosím o zkušenosti.
sobota, 19. října 2019
roman Vynechme na chvíli hmyz => dotaz na jiné téma: Má někdo z Vás zkušenosti s platební bránou? Od koho? Co vychází pro účely pneuservisu nejlépe? Mělo by to vyjít levněji než platební terminál. Sice asi méně pohodlné, ale menší náklady za poplatky. Díky za Vaše reakce předem.
pátek, 18. října 2019
roman Jo, tyto výhrůžky také tu a tam slýchávám. Ale nikdo mě nedokázal z hmyzáků vysvětlit na co si chce stěžovat... Já nemám povinnost přijmout každou zakázku. Kterou zakázku přijmu je moje volba. Zakázka od hmyzáka byla pro mě nezajímavá, tak jsem ji odmítnul. A co má být? Vždyť může jít hmyzák se svojí úžasnou zakázkou vybzukovat k někomu jinému... Proto už to do prosince nejde vůbec, i kdyby nabídl zaplatit 300,- navíc za kolo.
čtvrtek, 17. října 2019
Pneunm Já měl taky celkem klid, ale tenhle hmyz asi litá v hejnech. Ráno jeden, pak odpoledne a teď poslední kterej mi začal vyhrožovat policií, řekl jsem mu že to je spíš na zivnosťák. Pak začal prosit ať mu to přezuju tak jsem řek že ok ale 150 za kus navíc. Souhlasil ale začal něco mlít o lístku a zivnosťáku a mě prasknul film a hodně nahlas jsem ho vyrazil. Ve dveřích mi ještě slíbil kontrolu, tak čekám... :(
čtvrtek, 17. října 2019
roman Povídej a piš. Ani repelent na odpuzení dotěrného hmyzu nepomohl? Jinak dneska byl u mě po delší době nezvykle podezřelý klid (asi klid před bouří). Na druhou stranu lepší dnešní klid než srážka s dotěrným hmyzákem jako včera.
čtvrtek, 17. října 2019
Pneunm tvl. to je zase den, tak mám za sebou první vyhrožování, takhle už jsem si v servise nezařval tak tři roky
čtvrtek, 17. října 2019
roman Kožíšek do ledna i do července by skladem nebyl? Ani sandálky?
čtvrtek, 17. října 2019
Pneunm hohencenda taky to pozoruju, nejraději mám argumenty typu "to je jen pro dceru, ona moc nejezdí..." nezkušenýmu řidiči dát ještě celorok to je vážně geniální
čtvrtek, 17. října 2019
hohencenda Nějak se mi tu rozmáhá snaha o přezutí na univerzální pneu za sebe nemám je rád a ještě jsem je nikomu nenadaval.
čtvrtek, 17. října 2019
hohencenda Bohužel klamavá reklama v našem státečku naprosto standartní věc.
čtvrtek, 17. října 2019
Pneunm Kolenovrti nějak zapomínají říct "na shledanou" nebo aspoň "sbohem" když odchází, příště by si měli do košíku přihodit ještě slušný vychování!
čtvrtek, 17. října 2019
SJM Zcela nedávno jsem se zakecal u kamaráda, co provozuje malý autoservis. Má jen ty nejlevnější stroje na přezouvání, ale jak říká, je to jen zcela okrajová služba pro stálou klientelu, kteří přezutí vehementně vyžadují. Náhodné zákazníky ochotně posílá o dvě ulice dál a používá k tomu celou škálu úsměvných různých výmluv. Během našeho pokecu jsme z rádia zaslechly asi 3x, jak pohodovou jízdu nám přeje český VÝROBCE pneumatik Tomket. Pravil abych mu to objasnil, že on sice nastoupil na zkušebnu ještě do Rudého Října a po deseti létech odcházel z německého Barumu, pak že něco slyšel o korejcích v Žatci a poslední český výrobce Mitas byl nedávno prodán Trelleborgu, ale co mu iniklo, že nikdy neslyšel o tomto českém VÝROBCi, dneska de facto jediném. Nakonec jsme se zamýšleli nad termínem klamavá reklama.
čtvrtek, 17. října 2019
roman Máš pravdu. Mohu příště zkusit jinou výmluvu: Rád bych vyhověl, ale moje stroje právě onemocněly zánětem kolenovrtního kloubu. :)
středa, 16. října 2019
BIB Jó, klasika, pneu mě koupil syn, dcera, manželka, manžel, babička, dědeček, milenec, milenka atd. Nebo jsem je našel v příkopu u cesty... Lidi se za to často stydí tak si vymýšlí historky...