Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Meza74
Meza74 No to jsem nevěděl,takže to tu dělám nelegálně?
úterý, 22. října 2019

roman
roman Bohužel i nosič gum musí pracovat v tomto případě zdarma (resp. nevím jak to udělat, aby nosič ojetých gum nemusel pracovat zdarma pro blaho kolenovrtů). Problém je v tom, že zákazník likvidaci zaplatil v ceně nové gumy. Zákon to více neřeší... Prodejce se směje, gumař je ten "neposlušný sluha", který to od*ere. Smutné.
úterý, 22. října 2019

Meza74
Meza74 Hroudo,vem od něj ty gumy z auta,a napočítej si práci s odnosem,i obyčejný nosič musí mít výplatu.
úterý, 22. října 2019

Pneunm
Pneunm Zajímalo by mě co na to zákon když řeknu dobře vezmu Vám to ale teď nemám čas musíte třičtvrtě hodiny počkat..
úterý, 22. října 2019

Hrouda
Hrouda Boudař mě gumu nedoveze na to nemá koule ,ale jeho zákazník po přezutí jede k nám odevzdat pneu a to vzít musím a je to každý den v době prezouváni tak co teď s tím ???
úterý, 22. října 2019

roman
roman Vím Hroudo že se neshodneme, ale přece jedna poznámka: Ty ale nejsi povinen brát gumy od jiných podnikatelských subjektů (pokud mám dobré informace). Podnikatelský subjekt musí mít svého odběratele ojetých gum. To je problém "boudy", jak se s ojetými plášti popere, nikoliv tvůj. Ať si je boudař dá klidně k nedělnímu obědu. Proč by měly skončit stejně u Tebe? Jinak souhlasím, tento zákon je v této podobě klasickým vejm*dem proti velké části pneuservisáků, kteří poskytují pneuservisní služby.
úterý, 22. října 2019

Hrouda
Hrouda Jinak měl jsem tu pána co stál u zrodu tohohle dokurvenýho zákon a to by jste se ...... oni "zapomněli na některé věci" jako kdo to naloží , kdo bude obsluhovat ono místo v případě příchodu "zakaznika" co nese ne vaše pneumatiky. A td.
úterý, 22. října 2019

Hrouda
Hrouda Romane pochop to už že já ho neobslouzím a tak budu koukat na vrata a ty gumy stejně skončí u mě v kontekneru. Protože to přezuje někde okolo mě a doveze to tak jak to dělají pořád a ja každou sobotu nakládam a nakládam . A fabii za 1340kč ráda žena přezuje a ta kontrola dude další protože co se nevejde to neberu. Mějte se fajn kluci a holky.
úterý, 22. října 2019

roman
roman Jak to bylo v té pohádce "O mrazíkovi"? Kolenovrte, k vratům čelem, ke mně zády!
úterý, 22. října 2019

hohencenda
hohencenda Hroudo ty s tvoji paní takový slušnáci a stane se Vám tohle mrzí mě to pána bych rád poznal.Gumař pro všechny hadr na podlahu smutný.
úterý, 22. října 2019

BF
BF Hroudo, to mne nesmírně mrzí, že jsem ho nestihl. Toho bych si vychutnal jak kos žížalu. A že máš Kontejner plný? Přece si nebudeš dělat bordel vedle něho(((-: Jinak děkuji za přivítání a bylo mi u Vás moc krásně. Miluji ten krásný kraj, ale vidím že internetovi debilové jsou všude.
pondělí, 21. října 2019

roman
roman Prodejce má čistý dvůr bez ojetých pneumatik k likvidaci, směje se Ti do očí a Ty to odneseš... Velmi smutná realita dnešních pneuservisů (sluhů, největších póvlů a poddaných webshopům). Bohužel je to v plném souladu s platnými zákony a jinými smlouvami... Změní se to někdy? Záleží na jen nás...
pondělí, 21. října 2019

Hrouda
Hrouda Je to ale zábava dělat otroka .Bořku jak jsem říkal tak se stalo škoda že jsi přijel až potom co pán odjel mohl jsi se zasmát.
pondělí, 21. října 2019

jenicek
jenicek O platebni bráně nic nevím. Ale skoro 2% co mi sežere terminál mi též vadí. Taky by mě to zajímalo.
pondělí, 21. října 2019

roman
roman Mně odešly od roku 1996 dvě zouvačky. Jednou to byl Siems&Klein a podruhé Atek. U obou "klekla" vzduchařina v pedálech v době sezónní špičky, takže oprava nepřicházela v obou případech úvahu. Na tu platební bránu žádná reakce?
pondělí, 21. října 2019

hohencenda
hohencenda Je to obyčejná klasika.
pondělí, 21. října 2019

hohencenda
hohencenda Hofmann Monty 2200 mám ho od nového 1995 jednou těsnění hlavního válce oprava za chvíli hotová stokorunová položka,dvakrát opěrná guma na disky nepovažuiji za závadu jen opotřebení.
pondělí, 21. října 2019

Hrouda
Hrouda Přesně:D
neděle, 20. října 2019

jenicek
jenicek Takže u menších disku je klasika lepší :) souhlas
neděle, 20. října 2019

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9