hohencenda Romane protekční termín krásné označení.
pátek, 1. listopadu 2019
roman Hmyzu nabízím "protekční" prosincové termíny, do konce listopadu mají hmyzáci smůlu. Je to divné, ale hmyzu se to nelíbí a podivně bzučí při uslyšení této zprávy...
čtvrtek, 31. října 2019
hohencenda Ha ha ha telefoni dotazy mám pneu z netu ted hned přijedu přezout ha ha ha Moje odpověd musí Vám poradit ten co je prodal kde je hned přezout.....
čtvrtek, 31. října 2019
BF Myslím si a jsem přesvědčen, že časem se tohle bude běžně dít. I jeden můj kolega, který má velký servis už tohle zavedl. Rozdílné ceny v sezonu a mimo ni. Objednat se k němu na zvedák v sezoně nelze bez zaplacení, jinak musí jít do fronty, tak jako to má např. KK pneu. Výhodu zdarma zvedáku na objednávku mají jen ti co mají u něho uskladněnky kterých má už teď přes 1000 sad. Cesta je to jasná, upřednostnit stávající, věrné a ne ty co si přivezou na přehoz gumy a teď hned okamžitě. Chceš? Buď zaplať za objednaný zvedák, nebo si to hezky vyčekéj ve frontě a neremcej. Jasně a stručně + k tomu přirážka za sezonu, tak jak to mají hotely za Vánoce, Silvestr, Velikonoce. Naprosto souhlasím.
pondělí, 28. října 2019
SJM PM-v pneuservise? proč ne? Ono se to ale de facto už i děje, někde. Je to cesta, jak částečně ořezat "peaky", jak dnes často slyším u managerů. Jako nadšený lyžař nad nápadem areálu slovenského miliardáře povytáhnu obočí. Zakoupit si vstupenku 2 měsíce předem za 250, super. Má to ale jednu neznámou, a tou je počasí. Docela blbě se lyžuje, když nemáte např.sníh, když pro mlhu nevidíte na špičky, nebo jste promočení na kost. Ani jeden z těchto, pro lyžování zásadních faktorů, na servise nehraje žádnou roli.
pondělí, 28. října 2019
PM Podobně by mohla vypadat cenotvorba v pneuservisu.....
SJM Marně tu pátrám v diskuzi po odkazu na web, na liché počty pneumatik starších pneu atp. Budu vděčný za pomoc.
neděle, 27. října 2019
BF Konec srandy přátelé, příští týden je brutálně plný a to začne peklo na servisech. Dokonce jsem si dovolil poprvé ve své´ historii zavřít servis na 28.10., protože lidi byli vláční, ospalí, shnilí se objednat a teď najednou ve čtvrtek se probudili a volají zda máme otevřeno. Já jim jen odvětil- Můžeme mít když seženete minimálně 15 aut a zaplatíte 100% navíc tak jako my zaměstnancům. Někteří byli překvapeni, že nechceme kšeft když máme žně, ale já jen řekl, že žně už byly a tak je třeba relaxovat, odpočívat a nestresovat. Měli jste dost času se objednat a teď honíte byka? Vy děláte ve svátek? Neděláte? Proč? Vždyť za ty prachy to stojí ne? My taky musíme pořádně zaplatit ty lidi kteří půjdou na svátek do práce víte pane, paní? Jsou někteří jak postižení na hlavu, už jim hrabe s toho nic nedělání. Má být zítra a v pondělí poslední krásné dny tak to třeba využít. Vyrazím na kolo, do kopců a lesů a vyčistím si hlavu i třeba od blbců kteří si myslí že se posmolím když je sezona. Neposmolím ani náhodou. Oni stejně přilezou, protože to nemá pořádně kdo přezouvat a že nemá to je jisté. Aut je víc a víc a dobrých pneuservisů je čím dál míň. Hezký pohodový víkend přeji.B.
sobota, 26. října 2019
BF A co se týče nových gum a disků dohromady, platí zase pravidlo do 15.11. máš smůlu kamaráde. Vytáhni si hever a pohni kostrou (((-: a pak to zase bude heslo- zaplať a rychle vyjeďˇ ze zvedáku! (((-:
sobota, 26. října 2019
BF Dnes taky jeden zaperlil. Přišel a povídá: mám tu objednávku na přesný čas a i nové kola s přezutím, ale syn mi zařídil gumy jiné a jinde na internetu. Mohu si najet? Ano můžete si tak max. vyjet ze servisu na cestu a pak zavolejte synovi ať Vám to i přezuje. Ukázal jsem mu že do 15.11. ani kolo odjinud. Široký úsměv na tváři se mi linul a blaho mne osvítilo. Byl nasr… jak sto čertů. Dnes do 15.30hod. jsme dřeli jak magoři a prodalo se gum jak slupek teď z kaštanů a já se mám otravovat s blbcem? Ani náhodou.
sobota, 26. října 2019
Pneunm Mám podobnej recept 360 montáž 600 kontrola a klidně můžou jezdit od rána do večera :)
sobota, 26. října 2019
pepazdepa Je na to jednoduchá položka učtující se operativnímu leasingu" nová sada na osu-dohuštění,namazání dosedacích ploch ,dotažení momentovým klíčem" cena 120kč bez dph za kolo,bratru 580kč s DPH/vozidlo .Jo a resset TPMS nepřímý 70kč vozidlo.A JE TO.
sobota, 26. října 2019
PM Vypadá to, že eshopy přišli na únikovou cestu, jezdí nám čím dál tím víc aut s komplety nová pneu na disku vyvážené zabalené v igelitech. Pán jen zmačkne čudlík od kufru a hoši starejte se.....
sobota, 26. října 2019
hohencenda Bod 2.7 se mi zamlouvá šroubováček kolenovrtovi do ručičky a vyndat kamínky ze zimáčku.zatímpřezouvání velmi vlažné žádnej fičák .Netáci volali řekl jsem jo po 15.11. a byl klid
čtvrtek, 24. října 2019
Tire Na svátek 28.10. mám zavřeno, den volna v sezóně se hodí a chci být taky s rodinou. Letos je sezóna mírně odlišná... posledních několik podzimů jsem měl do 1. listopadu přezuto 50% zákazníku dnes už můžu říct že letos to nebude víc jak 40% je prostě příjemné počasí. ikdyž taková poplašná zpráva TV Nova by ještě mohla lidi pobláznit :-D
středa, 23. října 2019
roman Volal pán, že si koupil auto a dostal k tomu zdarma nové zimáky. Řekl jsem mu, že neponesu záruku za případnou reklamaci jeho nových pneumatik (boule při montáži atd.). Pán říkal, že ho to nezajímá kdyby to udělalo bouli, že by to byl můj problém. Odvětil jsem, že je mi líto, ale o tuto zakázku nemám zájem. Strašně se divil, že si dovoluji jeho "zajímavý kšeft" odmítnout.
středa, 23. října 2019
Pneunm V té době jsem v Eltmě asi ještě nebyl, prostě chtěla tabulku ve které mám přesně zaznamenaný počet pneumatik na vyhození.