GUMOVEJPES Už to visí a to jsou pohledy nenávistné to je stejný jako diskuze o cenách za práci bez dokladu a za polovic jen tak na ně . Jinak hezký klidný večer všem.
středa, 20. listopadu 2019
roman Bořku, ten "banner" nemá chybu. Dovolil jsem si přepsat do Wordu https://uloz.to/file/o1nGxgldeqfi/hmyzaci-zip (heslo k archivu je "roman" bez uvozovek). Ať si jej každý rozumný pneuservisák upraví sám a vyvěsí jej ve svém pneuservisu.
úterý, 19. listopadu 2019
BF Pneumn jak se říká na pohodu. Taky jsem už udělal několik káviček kontrolorům a vždy odešli s úsměvem na tváři. A ti pablbi co je poslali se museli kroutit jak had(((-: Jednoho jsem kdysi i osobně potkal na pumpě a tak rychle natankováno něměl v životě(((-: Dnes už to neřeším. Tady jsou jasná pravidla a buď ber nebo běž klidně jinde. Máš na výběr stejně jako já lidi co chci a co nechci dělat. Zákon poptávky a nabídky existuje i tady, jen trochu upravený ku prospěchu servisů. Jaké si to uděláš, takové to i máš. Kolega co si udělal plachtu mi pomohl že místo rozmluvy s hmyzákem mu dám přečíst článek o účtování za kontrolu pneu a aspoň mne nebude bolet pusa od toho mletí pořád dokola. Čekám prvního kterému to tak jen podsunu a mám už teď na duši klid. A každý ať si sám rozhodne zda bude nějakou formou brzdit parazity z internetu, je to svobodné rozhodnutí každého z nás. Rozumní to dělají a chápou, ti druzí na to časem dojdou, nebo si sami časem zavaří. Hezký zbytek večera přeji.
Pneunm Tak jsem tu měl na udání ČOIku, pánové byli příjemní, zkontrolovali protihmyzí ceduli, sepsali protokol a s úsměvem odešli. Chtěl bych být moucha na zdi až milí udavač dostane vyrozumění že vše je ok.
roman Jak píšeš: Vyčůránci skřípou zubama => Nebojte se, přidejte se!! => oni se časem naučí! Není jiná možnost. Proč si máme nechat stále kálet na svoji hlavu. Jen tak dál!
neděle, 17. listopadu 2019
BF A zase ten enter. a ktomu mi dopsal----Plachta vyrobena a vyvěšena na nákladním servise.
Stálí zákazníci se tomu usmívají, vyčůránci skřípou zuby.
Zatím se však nikdo neodvážil jakkoli protestovat.
K tomu jsem všem oznámil , že pneumatiky zakoupené mimo provozovnu, nebudu montovat mimo pracovní dobu a bez předchozího řádného objednání.(i řidič musí dodržovat bezpečnostní přestávky)
Pokud zákazník požaduje termín mimo prac.dobu, přezutí je uskutečněno za speciální příplatkové ceny.
Co říct? Jirko děkuji a více takových a bude zase ještě líp. V pátek jsem tu taky jednoho s novými traktorovými vyléčil. Nepřezul a skuhral že jsem 3 servis!((((-:
BF Tak tady máme dalšího skutečného pneuservisáka který má koule. Pořád ho otravovali lidé s nákladními pneumatikami a tak dokola mlel o kontrole pneu a ti čuměli jak péro z gauče a tak se naštval a udělal banner 3x1m a dal to na servis--
Vážení zákazníci
Jakákoli pneumatika zakoupená mimo náš servis bude vždy z důvodu plné funkčnosti a bezpečnosti vás i našich pracovníků plně zkontrolována.
Pokud jste nás dosud z ohleduplnosti neobtěžovali dotazy na možnost zakoupení pneumatik zde na provozovně, kde jsou pneumatiky již vždy zkontrolovány a pojištěny našimi výhradními dodavateli, prosíme vás, ani nyní nás neobtěžujte vašimi dotazy na nutnost tohoto úkonu, který je velmi důležitý a podstatný pro celkovou bezpečnost všech zůčasněných . (servisní mechanik, řidič, lidi na ulici, apod.)
Pokud se vám tento pracovní úkon zdá zbytečný, nepotřebný, nebo při zjištění jakéhokoliv bezpečnostního rizika na pneumatice jsme nuceni a vyhrazujeme si právo odstoupit od realizace takovéto zakázky.
BF Krásný páteční den přeji. Tak konečně od středy opadlo davové šílenství a jede se na pohodu. Od zítřka už ruším i soboty, protože všeho moc škodí. Je třeba po těch týdnech hodit spočing a trochu se zrelaxovat. Jinak práce bylo jak na kostele a děkuji počasí že vydrželo, tím pádem byl čas na pohodové přezouvání bez větších či menších stresů. Prodej pneu taky letos zatím velmi slušný a to jakmile nasněží příjdou další opozdilci a ti kteří dojíždějí zimáky celý rok. Co se týče interneťáků, tak tam jsem eliminoval nežádoucí hmyz a byl velký klid. Očekávám teď volnější průběh s čekáním na sníh a pak ještě klasika odjezdy lidí na svátky do zahraničí, kde si nedovolí to co s gumami u nás. Věřím, že se všem rozumným pneuservisákům podaří uspokojit své potřeby a budou dál bojovat nějakou svou formou v naši akci NEBOJ SE - PŘIDEJ SE. Hezký víkend přeji.
pátek, 15. listopadu 2019
roman Já mám od hmyzu zatím pokoj. Dalo to cca 5 let odpuzování, domlouvání, vyvěšování "zákazu" na mém webu nebo používání různých jiných restrikcí. Někdo to nepřekousl a odešel, druhý přišel a zůstal a akceptuje moje podmínky. Do středy mám plno, pak to bude asi už volnější. Vypadá to na dobrou sezónu.
čtvrtek, 14. listopadu 2019
Meza74 Pražské BMW,gumy z internetu na sedačkách a chtěl hned.Mával na mě dvoukylem že si připlatí a myslel že se z něj poseru.hahahahaha
Pneunm Ať vám to přezuje prodejce! Jak si mám najet s autem na internet? No to já nevím :D
Pneunm Tak pán si nekoupil pneu ode mě protože ty co si koupil naposled nefungovaly ikdyž měly ještě dobrej vzorek. Zapoměl dodat je kupoval tak před deseti lety.
hohencenda Ha ha ha madam ve dveřích přezouváte kola Moje odpověd ano tak ja bych u vás přezula mám jedny disky dvoje pneu Má odpověd dnes v 13:00 dáma to je pozdě jsem v jednom pneuservisu objednaná na příští týden tak to zkusím jinde potřebuji to hned, popřál jsem dámě mnoho uspěchu-.....
středa, 13. listopadu 2019
roman Klasika. Ještě někdy hmyzáci říkají, že poštovné se do ceny zboží přece nepočítá, takže jsou na netu o 150,- levnější než v pneuservisu. No nic. Srážka s hmyzem je často stejná jako srážka s korunovaným blbcem.
úterý, 12. listopadu 2019
Pneunm Za kolik máte gumy? Za 1040. Za 900 by něco nebylo? Kvalitního ne. Já našel na netu za 900 ale nechce se mi dávat 600 za poštu.
úterý, 12. listopadu 2019
roman Máte někdo z Vás osobní zkušenost s TPMS diagnostikou a TPMS ventily od CUBu nebo AUTELu?
pondělí, 11. listopadu 2019
hohencenda Nový zákazník Kia Rio 2016 jedny plechy, přezout na zimu ze čtyř snímáčú jeden přinesl pán v hrsti že to dostal od gumaře do ruky zbývající tři na autě tam jsou ale rozlámané prima přezuto na Slevomatu adresu toho dovedy si rád vyslechnu.....
roman Jak jsme si je dříve sami rozmlsali, tak se k nám teď chovají. Stavoval se u mě pán s dotazem, jestli mám v neděli otevřeno. Odpovídám že ne, ale že je jedno volné místo na sobotu. On mi odpověděl, že nemůže, protože chce zazimovat své kytičky na zahrádce a že v neděli může už pršet. Říkám OK, po 1.12. bude na vás už času dost. Koukal jako puk. Jinak práce i kšeftů stále dost a těch několik dotěrných hmyzáků bylo přesměrováno až na prosinec.
pátek, 8. listopadu 2019
Hrouda Dnešní hláška: dobrý den kolikatej budu dneska na přežití no 20.11 můžete bejt první hmmm tak já se zeptám u nás tam máme taky 2 nebo 3 zloděje noooo tak snad vám to klapne pane.