roman Je to jako u všeho => Výpis z "Gumopedie": 1) První udělá jen to, co mu druhý dovolí. 2) Jedni jsou si rovnější než ti druzí. No nic. Tento týden očekávám poslední zákazníky na přezutí a pak už bude asi pro sezóně. Nebyla špatná, byla velmi dobrá.
neděle, 1. prosince 2019
Hrouda Až bude zase nějakej ten koncert ZADARMO na Václaváku nebo na Letný, tak se tam můžeme sejít a při poslechu nějakého umělce si můžeme svobodně pobrečet v tom rachotu z reproduktorů to stejně nikdo neuslyší. Protože se do toho 89 hodně angažovali herci, tak je tohle třeba jenom nějakej film a jednou to skončí a všichni co jsme v tom filmu hrály těch 30 let dostaneme honorář. Nebo taky hovno.
neděle, 1. prosince 2019
Hrouda Když v tom umíte chodit a jste trošku splachovací a magor, tak se tu u nás žije docela dobře. Jsou horší země pro život .Protože jinde by takovému parchantovi někdo vystřelil mozek z hlavy a nic by se nestalo. A to se u Nás nemůže, takže je tu vlastně dobře a klídek pro poctivé a výnosné okrádaní. Vlastně máme tu všichni stejné podmínky a to je důležité, každý může vybudovat svojí Blanku a nebo zřídit a řídit nějakou OpenCard. Chce to mít jen pořádného Rittiga pod čepicí a nebát se poctivě podnikat.
neděle, 1. prosince 2019
hohencenda Tak to je síla další důvod proč nepřezout nové pneu zákazníkem dodané Ještě že pán nekupoval třeba byt nebo auto ,malý český bordel......
neděle, 1. prosince 2019
BF Jinak týden byl náročnější, ochladilo se a vylízají kostlivci ze skříně co se probudili že je potřeba už i konečně přezout a tak i prodej pneu šel nahoru. Jsem za to i rád, sklady je potřeba pořádně vyčistit i když některé perličky v rozměrech nelze mít skladem, protože se to prodává jednou za uherský rok. Takže celkem jinak pohoda a dodavatelé fungují velmi solidně. Svátky se blíží a už se vidím někde si zarelaxovat. a vyrazit do přírody si pořádně vyvětrat hlavu. Hezký zbytek vikendu přeji všem rozumným lidem v oboru.
sobota, 30. listopadu 2019
roman Ještě že to nechce (zatím a snad) FÚ po tom, který to dotyčnému přezouval.
roman Pneunm: Neboj, na ušmudlance dlabou, ušmudlanec je pouze dobrý jako "robot" na přezutí a na likvidování ojetých pneumatik. Jinak je to úžasná nabídka: Při slevě pro malý pneuservis 2% je vejvar na sadě od cca 70,- Kč => kdo z Vás má na pneumatiky lepší podmínky...
středa, 27. listopadu 2019
GUMOVEJPES Asi jim to zarůstá plísní tak honem větrat zapomněli oslovit fy Elt.... ta to určitě odebere.
Pneunm "připravili jsme unikátní akci, kdy při nákupu minimálně 20 kusů pneumatik TOMKET
získáte dopravu ZDARMA, čímž ušetříte nejméně 1180,- Kč.
Rozvozy pneumatik budou probíhat denně na hlavních trasách. V odlehlých
lokalitách dvakrát do týdne.
Tato podpora je doplněk k již tak mimořádným cenám, které máte na značku TOMKET,
a ta je díky tomu nejziskovější značkou na trhu, protože rozdíl mezi vaší
nákupní cenou a cenou za kterou se naše pneumatiky prodávají na internetu, je
výrazně vyšší než u jiných výrobců.
I u běžných rozměrů jste nyní nakupovali sadu v průměru o 800,- Kč levněji, než
byla internetová cena. Díky dopravě zdarma bude nově výše slevy v průměru
1050,- Kč při koupi 4ks pneumatik." Tak honem všichni nakupovat dokud jsou! Že by si i v nejpneu už všimli těch ušmudlanců z pneuservisů?
hohencenda BF se divím mladejm že nevezmou klacky do ruky a nejdou jednat.A nejsem pyšnej na to že v tomhle směru pro svý děti nic vlastně nedělám. Něco je tu hodně špatně už nějakej pátek o tom přemýšlím a držím palce originál Anglánům .
SJM Bořku zdravím. Nějaký ten pátek, co sleduji na ACEA jak jdou prodeje aut, mě vrtalo hlavou, že zatímco Německo se třetí Q po sobě o fous vyhýbá recesi, drží stále prodeje aut +- jako loni, v říjnu dokonce téměř +13%, zatímco ČR, skvělá země k žití, s nepřetržitým růstem HDP i mezd, kdy jsme již dohnali Itálii i Španělsko, s nejnižší nezaměstnaností, skvělou vládou, skvělým premiérem, který myslí jen na lidi, aby se měli lépe, zaznamenala jen zanedbatelný nárůst prodejů o 1,2% ve srovnání s loňským říjnem, který byl ale díky VLTP naprosto tragický. Tak mě napadá, zda ti Němci náhodou nepřemýšlí stejně jako Ty. Btw, tady v okolí se již někde nedělají pátky, a pak ještě jeden drobný rozdíl. Německá firma, když nemá objednávky, přihlásí se do kurzarbeitu za 70%. zatím co firma v Česku, co pobrala i desítky milionů dotací na posílení konkurenceschopnosti, vědu a výzkum, pošle lidi na neschopenku a nesmí přijít dříve, než jim řeknou. Pokud by přišli dříve, tak dostanou padáka. Ano, jsou tu např i jiné nadnárodní koncerny, kde stále nabízí volná místa, na dvě směny za 16 a na tři až za 19 tis.brutto. No neberte to.
sobota, 23. listopadu 2019
roman Kšefty zatím stále jsou, takže ještě celý příští týden má hmyz zákaz vjezdu a pak se uvidí dle aktuální situace. Líbí se mi, jak hmyzáci po vyslechnutí informací o zákazu vjezdu okamžitě provokativně "prásknou" telefonem. Naivně si myslí, že si "probzučí" svou...
Hrouda SJM To bude hukot až se to podělá. Možná začnu šetřit na horší časy a přestanu utrácet za zbytečnosti od předražených dodavatelů. A nebo je možná potřeba si ještě užít a pořídit si nějakou poslední radost než bude všemu co známe konec. Možná nějakej 4,0 l motor s 600 HP později už to nepůjde . co nás asi čeká jako evropany ???
BF SJM kamaráde a proto jsem si koupil teď ještě poslední typ poctivého dizláka bez těch chcan.. , stop startu a dalších kravin které se na nás valí a budou konečnou stanicí pro mnohé automobilky včetně těch elektrických potvor. Když jsem si ho ve středu vyzvedával z firmy co mi tam montovali dálkové nezávislé topení tak majitel říká: V Německu už několik týdnů každé pondělí nechodí zaměstnanci společnosti Eb…. do práce, protože je tak obrovský pokles ve výrobě a montáži a aby nepropustili lidi, tak stát jim platí 60% mzdy. Jde to do pr… a lehne to jednoho dne ať chceme nebo ne. Takže mne nepřekvapuje, že to vše pomalu a jistě spěje k problémům nedozírných hodnot.
Pneunm Tak pán "dělá motorky" gumy si koupil, nazul a ode mě chtěl JEN vyvážení. A co uděláte vy když si k vám přinesu díly na motorku? Pošlete mě do háje! No to jo no..
SJM A protože "dobrých" zpráv není nikdy dost, přidám také jednu:http://www.autoforum.cz/predstaveni/dalsi-nemecky-automobilovy-gigant-ohlasil-masivni-propousteni-dopande-i-na-cechy/ Celé toto elektro šílenství může mít ale i pozitivní dopad na pneu segment. Jak prohlásil v pořadu na čt24 gen.ředitel, myslím že equa bank, která si pořídila flotilu éček, že náchylnost pneumatik k defektu je asi 100x vyšší než u běžných automobilů a životnost v důsledku vysoké hmotnosti a velkého krouťáku je násobně nižší, pokud si nekoupíte absolutní top pneu.
čtvrtek, 21. listopadu 2019
hohencenda S dovolením si též banner stáhnu Děkuji celému zdejšímu dopisovatelskému kolektivu za pěkné články.