Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

hohencenda
hohencenda Dělá někdo v Čechách Yokohamu ? Díky za rady.
úterý, 25. února 2020

roman
roman Pneunm: Kdyby si to konečně někteří pneuservisáci uvědomili, bylo by to dobré. Bohužel mám velké obavy, že se jedná opět o "vědecko-fantastický" scénář.
pondělí, 24. února 2020

Pneunm
Pneunm Já se na všem negativním snažím vidět něco pozitivního. Starý gumy do pneuservisu, k tomu pěkně éétčko, trocha zdražování, nějaká ta krize, důchodová reforma podle Maláčové a třeba si dalších pár servisů uvědomí že vydělávat peníze konkurenci není úplně ideální byznys plán.
pondělí, 24. února 2020

Poo
Poo včera 23.2.2020 na Primě ve hlavních zprávách také, od 30:03 : https://prima.iprima.cz/zpravodajstvi/23022020
pondělí, 24. února 2020

roman
roman Prodejci pneumatik, kteří neposkytují servis a tím pádem i likvidaci ojetých pneumatik se musí válet smíchy po podlaze. Někdo přebere za ně záruku za prodané zboží (grátis) a navíc musí jimi prodané zboží navíc ještě zlikvidovat a to opět grátis. Pak že pneuservis není charita.
pondělí, 24. února 2020

Hrouda
Hrouda Jen ta naše.
pondělí, 24. února 2020

roman
roman Kolik existuje živností, které musejí dělat něco zdarma?
pondělí, 24. února 2020

hohencenda
hohencenda Makron s Merklovou se nějak nepohodli no ještě bude veselo......
sobota, 22. února 2020

SJM
SJM Dodavatel strojů a forem do gumáren po celém světě, se stoletou tradicí vyhlásil insolvenci. Tak ná ten rok začíná docela drsně. https://osthessen-news.de/n11630850/herbert-maschinenbau-meldet-insolvenz-an-betrieb-lauft-trotz-krise-weiter.html
pátek, 21. února 2020

roman
roman Kdybychom si všichni lépe chránili své "písečky", tak by tato situaci možná ani nenastala. Nicméně ten paradox: Pokud má zákazník zaplatit v pneuservisu jen o 50 Kč navíc, tak se může (doplňte si sami).
středa, 19. února 2020

Hrouda
Hrouda Možná jsem zaspal, ale setkal jsem se s novou fintou fň eshopu jak přijít k penězům---- pojištění proti ztrátě odeslaných pneumatik pouhých 75kč a máte po starostech s reklamací u dopravce pošleme vám nové zboží. No to je boziiiiiií
středa, 19. února 2020

hohencenda
hohencenda OK Hroudo
úterý, 18. února 2020

Hrouda
Hrouda Zdar chlapci a chlapy sdílím zde prosbu od našich kolegů ve zbrani._______ Dobrý večer všem, Dnes se na Vás obracím ze speciální prosbou, která se netýká přímo obchodních aktivit, ale týká se jednoho z našich členů.. Lada Suchy ze společnosti REOP má hendikepovaného syna, který soutěží svoji /sportovní/ fotkou o příspěvek na velmi nákladnou léčbu na Slovensku.. To málo co pro chlapy můžeme udělat je, že klikneme v ve správném časovém období na odkaz viz níže.. čím vícekrát to uděláme, tím větší je pravděpodobnost úspěchu.. Moc děkuji všem za pomoc….. Hezký večer Lukáš _______________Prosím, pomozte vyhrát Honzovi jednu z 15 cen rehabilitačního centra Adeli v Piešťanech. Stačí každý den od 15. do 28. února 2020 1x denně hlasovat pro tuto fotku, po otevření odkazu: https://15.adelicenter.eu/contest-photo/194/ (při nesprávném zobrazení odkazu, klikněte v prohlížeči na tlačítko obnovit) Budu rád i za sdílení, aby se fotka dostala k více lidem. Hlasováním pro Honzovu fotku umožníte snadnější přístup k finančně velmi náročné rehabilitační léčbě, a třeba i k uzdravení Honzíka. Předem děkuji za účast v hlasování.
pondělí, 17. února 2020

jenicek
jenicek Dekuji hroudo. V pondeli se ti ozvu :)
sobota, 15. února 2020

Hrouda
Hrouda M&B pomocná ramena. Pneum palec. Teď si nejsem jistý s tip označením perfektní stav. Nevyužité je jako rezerva protože ty sračky co se v ČR prodávají od AD techniku až po tiptop potřebují záložní stroj. Mám vše třikrát jinak nic neudělám ale os. zouvačky nám čtyři na 1.5 stání tak můžu jednu postrádat.
pátek, 14. února 2020

jenicek
jenicek neprodavate někdo zouvačku? :) Nejaka kvalitni klasika do R18 by stačila :)
pátek, 14. února 2020

hohencenda
hohencenda No nic pro mě počítač a já groteska...
pátek, 14. února 2020

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz