Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

roman
roman Téměř všichni dodavatelé zasílají emaily, že ruší osobní odběry a přechází na nouzový režim s dodávkami přes spediční služby. Každý omezuje kontakty na nejnutnější. Jak tohle dopadle... Myslím si, že by celoplošný zákaz všeho "ne nutného" nebyl od věci.
pondělí, 16. března 2020

jenicek
jenicek Já s opatrností pomohu jen těm potřebným a jinak zavřeno.
pondělí, 16. března 2020

Pneunm
Pneunm Já na to tento týden kašlu úplně, do práce to mám půl hodiny takže kvůli defektu tam jezdit nebudu.
pondělí, 16. března 2020

roman
roman Nevím, jestli to byl od Vlády dobrý tah, zejména když nejsou roušky k dostání. Svět by se úplným zákazem (kromě jídla a lékáren) na 10-14 dnů asi nezbláznil. Nakonec jsem zvolil takový kompromis: Neodkladné opravy a možnost koupě nových pneumatik po předchozí telefonické domluvě - to jsou jediné možnosti mé činnosti až do odvolání resp. možného dalšího zpřísnění. Ostatní musí počkat.
pondělí, 16. března 2020

SAB
SAB Michal je to na Tobě jestli zůstaneš doma nebo půjdeš do servisu. Každý z nás bere tu zodpovědnost na sebe.
pondělí, 16. března 2020

Michal
Michal Takže podle vlády my a zahrádkáři můžeme klidně být vystavováni viru....
pondělí, 16. března 2020

roman
roman Až budou k dostání roušky nebo respirátory, tak se můžeme bavit dál. Do té doby zavřeno.
pondělí, 16. března 2020

Pneunm
Pneunm Karel to zní rozumně
pondělí, 16. března 2020

karel
karel Přijet k nám můžou, otázka spíš zní - chceš aby k tobě jezdili davy nezodpovědných a někdo Tě nakazil? Já zavřu a budu dělat jen stálé zákazníky s nutnými případy . U mě stejně ta pravá jarní sezona začíná až v dubnu.
pondělí, 16. března 2020

Pneunm
Pneunm No ale jen pokud to není nezbytně nutné což přezutí asi úplně není ne?
pondělí, 16. března 2020

BIB
BIB Spadáme pod opravy motorových vozidel takže k nám můžou i zákazníci
pondělí, 16. března 2020

Pneunm
Pneunm Tak pokud to chápu správně tak my jít můžeme ale zákazníci přijet nemůžou?
pondělí, 16. března 2020

roman
roman Pneunm: Když jsem byl na vojně, tak pár lampasáků denně "pracovalo" na krizových plánech v době ohrožení země. Něco málo se dostalo i ke mně a musím uznat, že to měli docela promakané. Teď je na prvním místě výsledná cena, neomezení lidských práv a je jen tuna úředníků, kteří sčítají kolonky bez efektu a výsledný efekt je nula. Tím samozřejmě netvrdím, že za totáče bylo blaze.
neděle, 15. března 2020

hohencenda
hohencenda Jen mam obavy,že tohle bude běh na hodně dlouhý trati...
neděle, 15. března 2020

Pneunm
Pneunm Nějak to jednání o výjímkach nechápu, člověk by si myslel že armáda úředníků bude mít pro tuto situaci vypracovanej přesnej postup. Moc mě to čekání jak se rozmyslej nebaví.
neděle, 15. března 2020

Michal
Michal No to je jednoznačně pravda.
neděle, 15. března 2020

roman
roman Michale, i kdyby vláda udělila auto/pneu servisům výjimku, tak bez roušky nebo respirátoru je to o ničem. Stačí zavrčet dotahovačkou a viráci létají po celém okolí. Až budou protivirové roušky nebo respirátory k dostání, pak se dá teprve něco dělat. Zdraví máš jen jedno.
neděle, 15. března 2020

Michal
Michal No protože lidi jsou buzeranti, to je celý. Kdyby přemýšleli palicí a ne jako dementi nejezdili na ty hory do italie, tak se to tady nerozšířilo ani z 5% jako je to teď. Ale jak oni uvažují? Jako moje debilní švagrová před třemi týdny. Říkám nejezdi tam, je to tam blbý. Odpověď? "Pche, mně nikdo nebude říkat, kam mám nebo nemám jezdit, nejsou tady komunisti....no a teď je v karanténě a je celá podělaná, jestli to ona a zbytek její rodiny nemá, protože je jí blbě. ...A takhle prostě uvažuje drtivá většina těch idiotů. Vždyť je to teď přesně tak, jak to lidi chtěli, volný pohyb lidí , volný pohyb zboží. Všechno hned. Tak jsou tu hned i takovéhle sračky. To už lidem nestačí jezdit na dovolené do Krkonoš, nebo Jeseníků. Už musí jezdit do Alp. Být to na mě, tak ty co se vrací z těch hor rovnou střílím na čáře a je to vyřízený. A myslíte, že si s tím lidi dělají hlavu? Ne, dneska je sluníčko, kouknu z okna a plné hřiště dětí a rodičů. A vir se může šířit z vesela dál. Uvidíme, večer se má řešit, jestli autoservisy a pneuservisy dostanou vyjímku. Jestli ano, tak je třeba udělat taková opatření a minimalizovat styk s lidmi. Nebrat nikoho neobjednaného, jen objednaná auta, najede na hever a zůstane sedět zavřený v autě, nebude z něj vystupovat. Já jsem už v pátek napsal email do firmy, která má zaměstnané italy a kteří jezdí do italie, že přezutí letos není vůbec možné. Větší problém ale vidím v opravách a neodkladných věcech....a to je zase další věc, když nějaký kretén zrušil povinné rezervy v autech a nahradil je tím zpaskřiveným roztokem, tak je zase o další problém navíc. Dříve měl každý rezervu plnohodnotnou a mohl jezdit bez omezení. Dneska rezervu má každé 5 auto a pak to lidem komplikuje život. Tak se bude u silnic tvořit skladiště nepojízdným aut a všechno se vrátí do normálu. Celý tenhle vir je o tom, že by si lidé měli uvědomit, jak prasácky žijí. Doba konzumu, povrchnosti, maloměšťáctví, sobeckosti, honbou za penězi a statky, na které ani nemají a vše řeší úvěrem je dávno pryč. Tohle je akorát přirozená selekce přemnožené rasy, která se musí vrátit ke kořenům myšlení a změnit způsob života.
neděle, 15. března 2020

BF
BF Romane, kdyby bylo na mne tak nejraději udělám výzvu ať do velikonoc nikdo prostě z jakýchkoliv servisů nedělá opravy a přezutí gum. Výjimkou jsou jen opravdu neodkladné případy ve státním zájmu. Jenže sám víš jak to tady v našem oboru vypadá. Podrazy, špína, ubohost, faleš, lži, výmluvy a často jen honění tabulek, Srabi jsme a dokud nebudeme chodit po čtyřech, okusovat stonky a ležet jak mrtvoly do té doby tady budou i vždy kazi oborci a kur... oboru. Snad karma zafunguje a vrátí jim to i s úroky.
neděle, 15. března 2020

roman
roman Velký problém je ten, že občané, kteří jsou (resp. mají být) v domácí karanténě jsou nezodpovědní a pokud by nebyla vyhlášena celoplošná karanténa pro ČR, tak by tento čas pravděpodobně využili k tomu, aby si obstarali všechno ostatní (různé kontroly, jednání která by snesla odkladu, autoservisy, přezutí pneu atd.). Na ČT24 říkali, že u zubařů je nárůst objednání na preventivní kontrolu v řádech stovek procent a jedná se často o občany, kteří mají být v domácí karanténě. Takže prvně mysleme na svoje zdraví. Nikdo se snad nezblázní, pokud se bude přezouvat o 14-30 dnů později. Jediný problém je ten, jak zajistit "něco" jako nouzový provoz na nutné opravy (zejména pro vozidla zásobování apod.). Uvidíme večer s čím přijde naše vláda...
neděle, 15. března 2020

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz