roman PM: Ten odfuk z pistole zvíří úplně všechno, takže i tu infekci, která by byla v normálním prostředí (tedy i v marketu s ventilací) stále na zemi.
PM Nevěřim že v supermarketech maj ve ventilaci tak dobre filtry, ze by jimy neprosel vir. Takze to prostredi je stejne "nebezpecne" jako pneuservis. Pri dodrzovani hygieny , noseni rousek/ resiratoru a odstupu by nemel byt problem..
čtvrtek, 19. března 2020
roman Takže naposled: Jde hlavně o zvířený bordel od vzduchového nářadí a při expanzi stlačeného vzduchu. Tohle velké nebezpečí v prodejnách není. Pokud tohle někdo nechce pochopit a zdá se, že opravdu nechce, tak je všechno zbytečné.
SAB Romane chodíš na nákup jídla do marketu? Předpokládám, že ano. Myslíš si, že ten obchod,kde se denně vystřídá tisíc lidí je méně kontaminovaný než pneuservis do , kterého si zákazníka nezvu? Nemoralizujte s BFem servisy, které mají otevřeno, když jim to vláda dovolila, že vy jste se rozhodli mít zavřeno je vaše rozhodnutí! Ano dá se to dělat bezkontaktně stačí zapojit fantazii. Co takové prodavačky, pokladní budete je také moralizovat za to, že chodí do práce? Až bude celoplošná karanténa bez výjimek pak to dává smysl.
středa, 18. března 2020
roman Ta expanze stlačeného vzduchu způsobí, že se vir šíří jako aerosol. Ten o tom kafrají v telce...
středa, 18. března 2020
roman Pneunm: Tohle podstatně větší průser, než přezouvání gum z netu. Tady bychom se měli umět domluvit. Jde o zdraví a životy lidí!!
středa, 18. března 2020
roman SAB: Tady si nikdo nehraje na hrdinu. Většina organizací omezila komunikaci na "bezkontaktní", u nás to není možné, guma se bezkontaktně nepřezuje!! Zákazník může stát třeba v Africe, ale to nám je prd platné. Je o zvířený vzduch včetně všech sraček včetně virů. Automobilky zavírají své provozy. Tak musíme dát Vládě ČR svým jednáním jasné sdělení, že holt naše služby musí počkat. Nejsme sebevrazi. Opakuji: Ten největší průser u nás je expanze stlačeného vzduchu z nářadí a gum!! Já také nemám jiný příjem, než svoji živnost. Tato epidemie není sranda, vše půjde do sraček, ale nechci chcípnout kvůli tomu, že "on na rozdíl od vás přezouvá". Přezutí gum je to, co může pár týdnů počkat.
středa, 18. března 2020
SAB BF naprosto souhlasím, že to vláda v čele s tím populistou posrala a měla všechno zavřít už dávno, ale pokud vláda dala výjimku říká jinými slovy postarejte se sami o sebe, protože od nás nic nedostanete! BF takže podle tebe je každý živnostník, který pracuje sám bezmozek? To nemyslíš vážně! Takže podle tebe jsem bezmozek, že chodím do práce a starám se abych přežil? Tebe nenapadlo , že se to dá dělat i bezkontaktně? Hraješ si na hrdinu, myslíš si že až to skončí, že ti stát pomůže? Já na to nespoléhám! Až bude plošná karanténa pro všechny pak to dává smysl. Co hromadná doprava,co velké provozy? Je to v pořádku? Není! BF nemoralizuj a neodsuzuj tady lidi, kteří dostali šanci na obživu od státu, protože tobě to nepřísluší ty jsi tu výjimku nedal! Je spousta servisů, které fungují v omezeném režimu. Že ty to neumíš a hraješ si na hrdinu já ti to vyčítat nebudu! Já to dělám bezkontaktně a ještě s respirátorem. Můžeš se inspirovat
středa, 18. března 2020
Pneunm Myslím že pokud jsme se za ty roky nedokázali domluvit na něčem tak zásadním, jednoduchém a jednoznačném jako je internet tak tohle je naprosto bez šance. Jediná možnost je podle mě nařídit to zezhora a potom to taky kontrolovat.
středa, 18. března 2020
hohencenda Internet nepřezouvám jen svou stálou uloženou klientelu,ostatní po sezoně a to už na mě není nikdo zvědavý za suchý z nosu taky nepřezouvám a nevěřím tomu že za půl roku bude vše O.K.Brambory a zelí si zasadím páč nevěřim tomu že pokud zimy dožiju ,že já na ty ceny co bude stát žrádlo dosáhnu viz.Jak nám pěkně letí euro nahoru.Každej z té slavné unie se na nás vy..re,žrádlo si nechaj pro sebe a nebo bude za bálík jesli si někdo myslí že za tři neděle je po všem tak možná po ekonomice a né po tý sračce co tu lítá vzduchem.Vidim to na nějaký léta...
středa, 18. března 2020
roman Teď se nebavíme o netových gumách (to je každého věc resp. až bude po epidemii). Teď se bavíme o ochraně našem zdraví a to bychom mohli dát těch osm z desíti, nemyslíš?
středa, 18. března 2020
Pneunm Romane pokud... tak ano a pokud těch osum z deseti přestane přezouvat internet tak bude ráj na zemi. Pojďme se ale bavit o realitě...
středa, 18. března 2020
roman Hohencenda: Tak to jsi oproti mně ještě mladík. Pánové, pokud ale zavře osm servisů z deseti, tak během dne se ti dva pneuservisáci rádi přidají (pokud už nebude pozdě). Opakuji - rozvířený vzduch od pneumatického nářadí zvedne veškerý bordel i s virama několik metrů daleko!! S rouškou si budete v tomto případě vytřít tak leda zádel a respirátor tohle řešící FFP3? Kdo z Vás jej má? Tohle není jako výměna svíček, pochopte to, prosím!! Tohle si asi vláda neuvědomila, když to povolila i pneuservisům. Kdo přijde teď do pneuservisu s přehazovačkou? Normálně myslící člověk asi ne, jedině ten, kdo na všechno dlabe a má ojeté šlupky z italské lyžovačky nebo někdo, který má právě teď čas "díky" jemu nařízené karanténě.
středa, 18. března 2020
Pneunm BF Máš celkem pravdu jenomže z flinty na zeppelín nevystřelíš. Realita je taková že my nad rámec povinností zavřeme a ostatní si v karantene budou chodit vesele po městě a nedocílíme vůbec ničeho. Tohle musí přijít ze zhora a musí to taky někdo kontrolovat. Tady jsou otevřený hospody, známá měla do včera otevřenou vinoteku atd. atd.
středa, 18. března 2020
hohencenda Romane svým způsobem máš pravdu,ale manželka má dlouhodobé problémy s imunitou,moji dva kluci do práce chodí žena také bylo by ode mě sprosté sedět doma na zadku,pokud někdo z rodiny přijde o práci z čeho budem živi příští zimu....bohužel peníze v mých padesati jsem mít mohl ale spletl jsem se v jednom rodiném příslušníkovi,nebrečim byla to moje volba ale holt žádný finanční polštář nemám,přezouvám sporadicky auto před dílnou zakoš odejde a volám mu až po přezutí - vyzvedne auto, dá penize a jede.P.S. S mým zdravotním stavem o mě v mém věku,zrovna zajem nebude a ted by se i zaměstnání shánělo dost blbě.
BF Klidně se do mne pusťte, dejte mi to vyžrat, ale za tím co jsem napsal si pevně stojím. A ty Romane dobře víš, že jsem psal několik dní před tím než něco bylo na našem druhém portále, že se zavřou servisy na několik týdnů a mezi tím mi volalo tak 10 servisáků, že to není možné ať nepřeháním, že to se nestane a teď ti sami volají a píšou Bořku jak to? co je to? co bude atd. Nejsem jasnovědec, na tohle stačí jen rozumné uvažování. A stav si teď zhoršujeme sami!!! Mi stačilo tohle ---- https://tn.nova.cz/clanek/cesky-popsaly-boj-s-virem-i-urady-test-nemam-tak-pry-nakazena-nejsem.html POVINNĚ PUSTIT VŠICHNI!!!!!!!!!!!!!!!!
středa, 18. března 2020
BF Tak a teď to napíšu možná ostře, ale kurnik šopa už toho mám dost. Kdyby každý zalezl do baráku na 3 týdny a nevylez je po viru do 2 měsíců se vším všudy, ale protože jsou takoví jako ty Čendo, SABe, tak to bude minimálně půl roku. Začněte uvažovat mozkem a ne vymýšlet kokotiny. Ty si bereš riziko na sebe? Ty bereš, že tvá rodina je ohrožena, že oni se stýkají s dalšími lidmi a pak půjdou všichni do karantény!!! Kur... jste dementi nebo co!!!! Nezlobte se, ale přál bych zažít samotnému servisákovi co je pro mne bezmozek.to peklo co zažívají tito lidé kteří se nakazili třeba nevinně od takových kteří jsou pro mne hovada!!! A nelze najít omluvu na to že pak zůstane třeba 6 týdnů zcela nepoužitelný a nevydělá ani korunu a bude bojovat třeba i o život! SABe neznám tě asi, ale sory jako jsi u mne jen fakt blb a to ti klidně napíšu tady a teď. Běž někam s těmi kecy co jsi tady napsal. Jsi pro mne nezodpovědný a karma je zdarma, té neutečeš. Škody jen, že na to doplatí třeba nevinní a když ti pak někdo v rodině těžce onemocní, nebo zemře pak si vzpomeň na to co tady a teď píšu. Ubohost sama o sobě co jste někteří schopni napsat. Jednou na to příjdete a to už může být pozdě. Říkám, zavřít vše na 3 týdny, TO BY PŘEŽILI VŠICHNI a nedělat frajera, protože to bude díky takovým dementům trvat měsíce a stejně to pak od krachu neodvrátí. Nevíte vůbec s čím si někteří hrajete. Jsem pořádně naštván a vláda to posrala!!! Měla servisy a další věci kolem absolutně zavřít. Stejně se to stane, ale až bude pořádně hůř. Stačil rozumný postoj lidí a bylo to vše jinak. Jen jeden zážitek. Když jsem v neděli a v pondělí jezdil s rouškou a do obchodu vlezl, měli mne za debila, smáli se a blbé kecy měli. Když jsem jim nahlas řekl že oni jsou mimo realitu a budou to mít nařízené jen se smáli. Teď je to kde? NAŘÍZENÉÉÉ.!!!! Všichni vezměte už prosím rozum už do hrsti a věřte, že pokud nebudeme rozmýšlet rozumně pak to dopadne katastrofou pro mnohé lidi a celé rodiny.Bořek