roman Hohencenda: Tak to ještě jednou zopakuji: Chápu nouzový režim (např. nutné opravy), ale nechápu, že chcete dělat i to, co může v této době počkat (přezouvačky atd.). Když ti to řeknu jinak, tak lékaři za současné situace provádějí nutné lékařské zákroky a výkony a naopak preventivní kontroly odsouvají. Není to sice ideální srovnání, ale snad pointu pochopíš. SAB: Jsem OSVČ.
čtvrtek, 19. března 2020
Zdarmapneu No jako nestačím se divit co tady někteří předvádíte ? Jste totálně k smíchu, co je komu do toho, že mám otevřeno ? Je to čistě moje věc. Hotovost přebírám, roušky jsou povinné, vytvořil jsem si bezpečné zóny a celý příští týden mám plno, ceny jsem za služby i pneu mírně navýšil a sezóna mi jede v plném proudu... vrchol pandemie bude podle mě květen/červen, takže chcu vidět jak vy co se bojíte a sedíte na prdeli ustrašení u televize budete třeba půl roku doma... Ahoj Radek
čtvrtek, 19. března 2020
Pneunm Romane fajn, chválím ti to, dej nám prosím vědět až otevřeš a můžeme v této važimsisvehozdraví diskuzi pokračovat
čtvrtek, 19. března 2020
hohencenda Jak by asi dělný lid koukal na to že oni musí pracovat a my OCVČ,podnikatelé jsme doma v bezpečí,zřejmě by nám to na popularitě nepřidalo už ted´jsme díky naším nedotknutelným,pro obyčejné lidi kteři jsou zaměstnáni třídní nepřítel
čtvrtek, 19. března 2020
hohencenda Co by asi nastalo kdyby tada byli všichni doma Lékaři sestry prodavačí ,lidi v živočišné výrobě ve zpracovetelském průmyslu když zásoby jídla pro celou republiku jsou tuším na necélé tři dny.Kdyby hořelo a hasič byl doma v relativním bezpečí......
čtvrtek, 19. března 2020
SAB Čendo,Karle, Romane a ostatní diskutující pracujete sami nebo máte zaměstnance?
roman Hohencenda: Vidíme to s Karlem a Bořkem trochu jinak, zdraví máme jenom jedno a asi si ho i více vážíme. Toť vše.
čtvrtek, 19. března 2020
hohencenda SABe Pneunm díky za Vaše články vy mě asi rozumíte,škoda že Vy ostatní to vidíte jako nezodpovědný hazard
čtvrtek, 19. března 2020
karel Hohencenda ,pokud se omezí pohyb lidí tak nouzový stav by mohl trvat 10-14 dní, pokud se lidí budou chovat tak se chovají, je v karanténě a klidně chodí nakupovat , tak se s koronem budeme prát třeba 2 roky. Uvědomte si , že všechno závisí jen a jen na našem chování.
čtvrtek, 19. března 2020
roman Hohencenda: Nějak tak to udělal (myslím si) Singapur a za za 14 dní byli z toho venku. Nejdrastičtější, ale nejrychlejší a možná i nejlevnější řešení. Jídlo dovezla armáda a jinak bylo všude zavřeno.
čtvrtek, 19. března 2020
hohencenda Své jednání nepovažuji za hazardovaní,ničení konkurence,ani za hamižnost .
čtvrtek, 19. března 2020
hohencenda Jestli tomu tady začínám rozumět tak bejt doma nikam nechodit pro jídlo a čekat pár let doma. Kdo za mě zaplatí sociálku,zdravotní dph daně elektriku vodu plyn.P.S. Nenakupoval jsem jak šílenec při prvních špatných zprávách filtr na hubu mám ze starýho trika . Zásoby na rok doma nemám ani kdybych tušil jak to dopadne stejně nemám peněz na nějaké měsíční zásoby jíst musím alespon´zatím.
čtvrtek, 19. března 2020
hohencenda Karle to nebude 10 dní a dělat potom pneuservis nonstop v jednom člověku tak to já neumím.
čtvrtek, 19. března 2020
roman Koronavirus se šíří i přes povrchy materiálu => takže i při "bezkontaktním režimu" se nevyhneš možné kontaminaci z povrchu vozidla, volantu, gumy atd. To jen tak na okraj. Kdy otevřeme na plný "výkon"? Dobrá otázka, ale hlavně to závisí na rozhodnutí naší vlády a na situaci s nákazou. Jak jsem už napsal níže: V tuto dobu chápu nouzový režim servisů (opravy atd,) nechápu ale přezouvačky. Já se zase těším na tvé porovnání prodejen potravin versus banky a pojišťovny aneb proč to ty banky a pojišťovny dělají?
čtvrtek, 19. března 2020
hohencenda SABe ty mi asi rozumíš můj kmenový zákazník přijede po telefonické domluvě na můj pozemek zastaví před dílnou,která je zamčená sedí v autě se zavřenýma oknama, nebo odejde.Vytáhnu hever dám jej pod auto a sundávám holt ručně celé kolo z dílny vyndám dofouknuta,vyvážená u mě uskladněná kola od podzimu,nazuji na vůz zavolám zakaznikovi že je hotovo, učet má za stěračem, na sud u dveří dá peníze nebo platí bankovním převodem nevím co je na tom špatně? Při nákupu v obchodě nemám oblečen protichemický oblek správný filtr rukavice, brýle při příchodu ke své Felicii neprocházím odmořením pod specialní sprchou. Doma jídlo které jsem zakoupil balené neprochází chemickou očistou ...Ani nevím jak bych obal ve kterém jídlo je očistil od nemilého Viru
čtvrtek, 19. března 2020
Meza74 Já mám taky otevřeno a nestydím se za to.Obvolal jsem si firmy co mají u mě uskladněno a jsou v práci.Přijede řidič,sedí v autě,přehodíme a jede.Vše přes fakturu.A nedělámto pro peníze,jak tady bylo již napsáno,ale jen pro sebe.Až bude po karanténě a začne se něco dít,tak první co bude každý chtít tak aby si neojel zimáky.
čtvrtek, 19. března 2020
karel Vážení , já nikoho nechci moralizovat ani urážet, pouze vyjadřuji svůj názor , ale s přístupem některých lidí to může skončit tak, že bude vyhlášen totální zákaz vycházení, v provozu bude jen to života nutné a nákup potravin atd. , co pak budete dělat? Podívejte se na Kynice, Litovel,Uničov a okolí. Přeji nám všem hodně štěstí, zdraví a aby co nejdřív našli lék.