Moris Michelináci to vychvalujou jako super věc při prodeji osobně mi to přijde logický, že když chodím po obchodě a přijdu ke produktu o kterým nevím co stojí tak si ho nekoupim nebo mi to přijde divný.... takto když je to napsáno někde veřejně tak vím že ta cena je stejná pro všechny.Dokonce jsem to viděl v zahraničí takto rozepsaný prace a k tomu ceny na totemu u pneuservisu + úkony a ceny autoservisu a bylo vidět že si stím někdo vyhral a vypadalo to velice pěkně pro zákazníka lepší než nic jemu neříkající značky pneumatik velký jako kráva....
pondělí, 6. února 2012
Anonym Já mám ve městě osla co má reklamy ,že přezouvá zdarma,ale když řeknu zákazníkovi,at se podívá na cenu pneu,tak to vyjde na stejno,ale je dost těch,co se ptají,jestli jim to taky přezuji zadarmo.A bude hůř...
pondělí, 6. února 2012
radek Taky jsem to pochopil jako že chceš dělat zadarmo.
pondělí, 6. února 2012
Poo Taky mi občas někdo příjde a ptá se na práci zdarma ale to jsou stejně jen zjišťovatelé či provokatéři kteří by i tak nic nechtěli. A začít to tak dělat tak si akorát vyhodíš peníze u všech ostatních. Nevím kam na tu práci zdarma chodí když o nikom ve svém okolí nevím že by to tak dělal.
pondělí, 6. února 2012
Moris Poo jsem se nevyjádřil jasně myslel jsem zda se ptají potom zákazníci na přezutí zdarma....chodí mi jich tam v sezoně s touto otázkou docela často ale převážně zjišťovatelé cen....jinak zadarmo přezout nikdy!
pondělí, 6. února 2012
Poo A pro věčné dožadovače slev či práce zdarma, svoje kola cena montáže plná cena 1200 u mě kakoupené pneu "AKCE , SLEVA 50%" a přezutí za 600 a je to.
pondělí, 6. února 2012
Autdílna Hrouda UL: má cena kopíruje mé náklady. Zvedák, kompresor, prostory, utahovák jsem měl. Mé náklady na pneuservis byly asi 200000 bez DPH, cena za přezují je u mne 400 (někdy dokonce 350) Kč. Pokud má někdo vybavení pneuservisu za milion a přezouvá za 800, tak je to přiměřené jeho nákladům. Na pneu si beru 50 Kč na pneu u dražších pneu 100 Kč za pneu. V průměru mám na přezutí 500 Kč za 40 minut práce max. Za mechanickou práci si účtuji 250 Kč na hodinu. A vybavení dílny mne stálo mnohokráte více než vybavení pneuservisu. V podstatě mám v mých podmínkách pneuservis předražený. Lidi si pneu berou, nevyplatí se jim kupovat jinde. Pneuservis mi za 3 měsíce v roce vydělá na to, abych mohl koupit nové věci do dílny. Parta živnostníků vám také postaví dům podstatně levněji než stavební fa. Je to o nákladech dělám ve svém, dluhy nemám. Se ziskem jsem spokojen. To, že dělám pneuservis dobře mi dávají najevo zákazníci, kteří se vracejí a doporučují mě svým známým. Autodílna
pondělí, 6. února 2012
Guma Dobrý večer borci.Stále stejná písnička.
Je normální si přinést do restaurace maso a nechat si ho udělat?Něco jiného,když na netu koupíš UPS,nainstaluješ sám a nikoho neotravuješ.Zkuste si v té restauraci ještě přinést svoji kořalu?
pondělí, 6. února 2012
Poo Moris, vzhlem k tomu že už se tu nějakou dobu vyjadřuješ, nechápu jak o něčem takovém můžeš vůbec přemýšlet. Přezutí zdarma je blbost, akorát si tím zaděláš na problém do budouca, když zjistíš že to žádnej ekomonickej efekt nemá a budeš to chtít zrušit. Je lepší mít přiměřenou cenu za gumy a k tomu zaplacenou práci, než dražší kola a lákat na práci zdarma.
pondělí, 6. února 2012
autoservis S autoservisy mají práce dost, přece nebudou vyhánět zákazníky s takovou prkotinou jako je přezutí kol jen kvůli tomu, aby měly pneuservisy dost práce.
pondělí, 6. února 2012
Moris Chtělo by to tady už zavíct tu plánovanou změnu nějak to tady upadá diskuze o ničem a nikam člověk se z toho nedozví vcelku nic moc..... Jinak chci se zeptat lidí co mají ceník prací ve větším formátu někde pověšenej na zdi jestli to má pro vás přínos? zda už to potom cenu tolik zákazník neřeší když to vidí rozepsaný?Eventuálně debilní otázka přezutí zdarma? Osobně přemejšlim že bych to na tuto sezonu vyzkoušel.... Díky
pondělí, 6. února 2012
Hrouda UL Autodílno: já jsem ti už někdy říkal co je na tobě to na PRD a na Ho……o . cena a to na zničení a znehodnocení tvé práce stačí. Jdu do krámu nakoupit a zboží je na objednávku , tak si ho objednám třeba na netu pokud to nemají skladem nejsou tak odvážný to naskladnit, ale já pneumatiky skladem mám a pořád si je tu jen někdo prohlíží a potom dá prachy Pešíčkovy nebo jinému Součástkovy a to mě ser…. Ochmatat a tahat rozumy a potom net. Nemám to drahé neboj jenom neprodávám s desetikorunou. Je to tu pořád dokola, autodílny co nemaj dost práce a serou se do gum a pneuservisy co přicházejí o zisk díky internetu. Dva se perou a třetí se směje ( Zákazník )
pondělí, 6. února 2012
gumař nikdy jsem nic nekoupil a nekoupím přes internet,jelikož bych si protiřečil.Parfém si koupím tam,kde si ho ovoním,televizi tam,kde mi vše ukáží a vysvětlí atd.Nebudu chodit do krámu na kukačku a k netu na nákupy.NAZDAR ŠMEJDI INTERNETOVI
pondělí, 6. února 2012
další provokatér no nevím co je "block" ale pokud myslíš tuto diskuzi, tak Autodílna a t.D. tu naráží na to, že podle zdějších "pneuborců" je zcela nenormální, aby si lidé koupili pneumatiky na netu, ale je zřejmě zcela v pořádku, pokud si tam "pneuborci" běžně kupují třeba televizi, foťák atd. atd.
pondělí, 6. února 2012
Jarda Pro t.D a jiné.Ale na tomto blocku by měla být.
pondělí, 6. února 2012
t.D. Ale tady není řeč jen o pneumatikách ale o veškerém ostatním zboží!! :-)
pondělí, 6. února 2012
Borec Jarda Opravdu jsem nekoupil,a nekoupím jedinou pneumatiku na netu.
pondělí, 6. února 2012
další provokatér Autodílna: no to jsi jim to ale hezky napsal :D schválně, kolik z těch pneuborců, nebo jak si ve své skromnosti říkají, nikdy nenakoupilo na netu žádné zboží ;-)
pondělí, 6. února 2012
Autdílna HroudaUL: Já třeba v dílně knoty vůbec nemám a nikdy jsem neměl. Proč si pořád myslíte, že děláte práci kvalitněji než autoservisy? Co dělám to dělám maximálně kvalitně. Co neumím udělat na 100%, to nedělám. Kdo z nás nenakupuje na netu? Kolo, televizi, notebook, spotřební vybavení dílny, foťák .....Autodílna
pondělí, 6. února 2012
Michal Kikos: prosím Tě čeho a koho se jako mají bát? Myslíš, že po tom, co se tady poslední dva dny předvádí se nás někdo bude bát? Zatím jsme předvedli, že jsme hodně velcí pokrytci bez sebereflexe, že kritiku neumíme ani za mák přijmout, ale urážet umíme pěkně. Za to šlápnout do chyb ve vlastních řadách neumíme a s těmi, které kritizujeme, také vést konstruktivní diskuzi neumíme, ale hned je začneme urážet, než bychom jim slušně vysvětlili svůj pohled. Vždyť ano, je to nejsnažší cesta, ale pořád je tu to přísloví o slušnosti a dlouhé cestě.