Hrouda UL Dobrý článek do pneurevue je třeba za jaké peníze se ve kterém pneuservisu pracuje.Nebo alespoň kraj, okres, něco se dozvíme.Zeptal bych se zaměstnanců jak jsou spokojeni.
středa, 8. února 2012
? Proč nenasitnej. ti lenoši co se ploužej po dílně si nic jiného nezaslouží a ti kteří za něco stojí se pustily do podnikání.Budeš asi také jeden z těch línějších co?
středa, 8. února 2012
Anonym pro zaměstnace 13 tis stačí? Ty jsi myslím pěknej magor nenasytnej.
středa, 8. února 2012
Autdílna Po zaplacení fixních plateb a odložení peněz na investice mi zbude 20000. Opravdu mi to stačí. Dělám ve svém, neplatiče nemám. Práce mám dost. Rizika skoro žádná, snad jen dlouhodobá nemoc. Dobrou noc.
úterý, 7. února 2012
Michal Poo: ten by mě zabil. Já bych to tu řekl a zítra by mu volalo všichni ti, kteří od něj berou za míň, jak je to možný:-). Tohle je spíš taková větší vyjímka, ale i tak jsem rád, že ho mám a nemusíme nebo nemáme tu potřebu brát od zastoupení, opravdu se vyplatilo si najít jednoho dodavatele a s ním udržovat dobré vztahy, i když třeba nedělá některé značky, tak my prostě taky ne. A upřímně si ani nepamatuju, že bych mu někdy říkal, že bych na něco chtěl lepší podmínky. Ty eshopy jsou jenom dva, docela malý, ale prodávají čím dál víc a docela se slušnou marží(ale můžu Vám říct, že Pešíček je sere úplně stejně jako nás). Jinak se spíš specializujeme na pražské autorizované servisy aut, tam padá čím dál víc pneumatik, lidi se tam hodně začali s autama vracet, aspoň co mám pocit já, třeba škodovka hodně změnila cenovou politiku i na díly, já jsem se loni taky vrátil do autorizovaného servisu škoda a tam prodávají TS830 195/65 R15 za 1500 Kč s dph, což mi přijde na autorizovaný servis velmi nízká cena. Co je mi ale líto, že z 10 pneuservisů, kam jsem dával gumy ještě před 5 lety, tak už mi zbyly jen 2. 4 zkrachovaly, protože neutáhly nájem, 2 se usmrtily sami kvůli práci zdarma. 2 jsme utnuli sami, protože nechtěli platit i měsíc po splatnosti a byly s tím pořád problémy. No a ty dva zatím dobrý a za ty jsme moc rádi, ale ty 4, které to zavřeli, tak ty mě fakt mrzí, protože to byly skvělé servisy, ale ty pražské nájmy, to je hnus. Já jsem jenom rád, že jsem tu barabiznu tehdy před 7 lety koupil do vlastního za docela směšný peníze a s kolegou jsme to 3 roky rekonstruovali, ale omítku jsme teda zvládli až na potřetí:-):-). Ale je fakt, že být v nájmu, tak už bychom asi dneska taky nefungovali. to přiznávám. Vedle byly dlouhé roky autosklenáři a majitel už jim ten nájem tak našponoval, že se nedivím, že to položily. Ale musím zaťukat, že k nám jezdí pořád hodně stálí dlouholetí zákaznici a i když tu cenu přezutí nemáme zrovna nízkou, tak jsou rádi. Ale je fakt, že bereme lidi i s přinesenými pneu, jenom neobouváme pneu, které neznáme nebo čínu.
úterý, 7. února 2012
. STÁLE TU NĚKTEŘÍ NECHÁPOU, ŽE TÍM, ŽE NĚKOHO URÁŽEJÍ DĚLAJÍ AKORÁT TAK HLUPÁKY ZE SEBE. PRASÍ JMÉNA JAK DĚTI NA ZÁKLADCE. MENTALNÍ ÚROVEŇ OTŘESNÁ.
DŮVOD?..ZÁVIST, CHAMTIVOST.....
úterý, 7. února 2012
gumídek Poo,
jaký si to uděláš takový to máš.
úterý, 7. února 2012
Poo Michale ty musíš mít supr dodavatele když ještě dokážeš prodávat internetu, nechceš mu tady udělat reklamu ?
úterý, 7. února 2012
Michal Jirko, to jentak někdo nedává. Já to dostal letos od dodavatele za dlouhá léta věrnosti, vždyť beru od něj gumy asi 8 let a hlavně za pomoc s jedním dlužníkem, který se choval poněkud hodně drze, tak mi to dal letos na tuto sezonu jako takové poděkování. Běžným zákazníkům vím, že dává kolem těch standartních 30.
úterý, 7. února 2012
Matěj jestli někomu stačí 20.000 čistýho za dobře odvedenou práci a je spokojenej, tak je vše v naprostým pořádku. Proč se tady někteří stále chováte jako burani???
úterý, 7. února 2012
Jarda Autdílno,i těch dvacet je pro tebe hodně.
úterý, 7. února 2012
Anonym Ty osle ,jako zaměstnanec čistá hlava,žádné starosti s neplatičama,uřadama,zaměstnancama,revizákama a cca 13 000 čistá ruka.O.K.beru.Jako živnostník starosti se zajištěním práce pro lidi,starosti jestli vyjdu,nebo ne,hlavu jak vodárna a 20 000 to je k smíchu.
úterý, 7. února 2012
Anonym 20000,- je málo? Nenažranče....
úterý, 7. února 2012
Hrouda UL Pro autodilnu: Autodilno pokud nosíš domu 20 000 tak sotva přežiješ a proto se nepodniká nechápeš???
Taky jednou půjdeš do důchodu a s prodejem 50kč a montáží 350kč budeš další umrzlej důchodce v parku. A ti spokojení zákazníci ti nepomůžou „ on nám to prodával za hovno, pudem a pomůžeme mu „ Uhlaři zdražujou a elektryka je pořád drahá a bude to horší .( má cena kopíruje mé náklady. ) Kde jsi našel měřítko??Je to těch 200 000 = 20 000 ??
úterý, 7. února 2012
jirka 37 na barum to je fakt dobrý. Kdo to dává? Mohl bys mi poslat kontakt na jirkapneu@email.cz. taky bych nějaký vzal. díky Jirka
úterý, 7. února 2012
Michal Pepa Tábor: tak Michelin, Kleber, Kormoran s tím chybu neuděláš, ale tam už je docela velká konkurence, tak to nebudeš mít lehké. Jinak ta Barumka je naprd. 31% je mizerie. Já mám o 6% víc, neberu od Barumu a stejně nepočítám, že bych se s nimi chytil. Ta barumka je asi nejspecifičtější jako tlačenka na cenu od zákazníků.
pondělí, 6. února 2012
Michal Moris: mě se nejvíc osvědčilo, že to mám rozepsané na jednotlivé úkony, tedy každý úkon zvlášt. Ale je pravda, že sám jsem to nevymyslel, že mi to poradil OZ Michelinu před pěti lety:-) Je to rozdělené do 5 částí. Takže když ode mě kupuje třeba celou sadu, tak to má levnější o demontáž pneu na disk a z osy auta a mytí kola. A pak je to rozdělné na skupiny podle průměru ráfku a typu auta. Je kravina to mít paušálně. Když bych přezoval paušálně za např. 800 Kč všechno bez rozdílu, tak by mi nejezdily, feldy, fabie a dneska už i octavie a run flaty by stály v řadě. A hlavně je to férové vůči zákazníkům, taky že vidí přesně jaký úkon dělám a kolik co přesně stojí a přesně tak jim to dělám i s počtem závaží, neplatí tedy zbytečně navíc. Pokud je to velká zakázka, tak dám maximálně 40% slevu, ale zadarmo ani náhodou. To je o hubu. Ale tenhle systém se mi moc osvědčil.
pondělí, 6. února 2012
Pepa Tábor Ahoj kolegové tak jak jste připraveni na jaro já dobře Mich.Kleber.Kormo mám za dobré procenta skladem ještě čekám na Barum 31% semi zdá málo kolik máte na barum berete někdo z BestDrive? jaké dávaj podmín.dík a ať se všem daří.Pepa.