Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

BIB
BIB souhlas, Barum drajv je nejvetší špína pod sluncem, to co vyvádí s ipneu je vrchol drzosti a neúcty k servisům a hlavně těm co od nich brali 20 let, přes práh mě od nich nesmí ani jedno jediné osobní pneu!
pátek, 10. února 2012

xyz
xyz Minulý týden mne navštívil obchoďák z Barumácké pobočky.Když jsem mu ukázal slavné ipneu,tak jen sklopil oči a jen řekl:Oni nás vyženou do servisů ať děláme čísla a sami si sedí v kanclu a mrskají to na internet za peníze a procenta které ani nesmíme servisům dávat.To je tak když matka podráží dceru!A má velkou pravdu.Tohle je až do očí bijící,že se tu děje něco nekalého,špinavého a hlavně zákeřného.
pátek, 10. února 2012

Co dodat k barumce
Co dodat k barumce Co dodat k barumce. Je to komedie. Obchoďák se předhání aby u nich člověk udělal předobjednávku, slibuje hory doly a pak dá ceny na VIP předzásobení, že se mi chce smát a brečet zároveň. Na jejich webu ipneu.cz je to vážně levnější než v nabídce na předzásobení... co dodat. Krásná splatnost je tak to jediný, ale zaplatit o den později a je tu kurevský penále... Za chvíli tady budou chybět levný značky, kvalitní levný značky. Ještě že aspoň Sava se tak trochu drží. Jinak Matador už taky skončil někde na smetišti jak Kormoran.
pátek, 10. února 2012

jížní čechy
jížní čechy Já uvažuji o síti Point S .Jsem měl možnost nakouknout do podmínek a slušný.
pátek, 10. února 2012

radek
radek Nakopat do vajec. Jebej obchodáka, on je v tom tedy tajnějak nevinně, ale něco se dělat musí. Mně jenom krčej ramenama. Hlavně že si diktujou poměry a cíle.
pátek, 10. února 2012

Pavel
Pavel Barumka mi dává 32% po 15letech odběru.Barum 195/70 R15C 104/102R TL VANIS -1601Kč sDPH.Na jejich stránkách -ipneu prodávají bez registrace za 1577Kč s DPH.Co k tomu dodat!
pátek, 10. února 2012

Anonym
Anonym ty jsi řecký básník )))
pátek, 10. února 2012

Michal
Michal Každé udání se obrátí proti tobě. Každý udaný si spočítá, kdo ho mohl udat. Udělá to taky. Třeba udá i pár nesprávných, ale to je mu jedno. Udání není ta správná cesta. Michal
pátek, 10. února 2012

Michal
Michal :-)Jardo, no, to je jednoduché. Nakoupit 500 excellencí, prodat je do Třeboně a letenka Ti říká Pane.:-):-)
čtvrtek, 9. února 2012

radek
radek To vypadá jako kdyby jela většina zdejších přispěvovatelů :-)
čtvrtek, 9. února 2012

Guma
Guma Taky bych jel.Tak nevím jestli mám prásknout souseda nebo víc prodávat/rozdávat/.
čtvrtek, 9. února 2012

Jarda
Jarda info,právě dnes v raních hodinách nás opustili nejlepší prodejci GOODYEARU a to cestou do Jůesej.Pozval bych jednoho z nich a zeptal se jak to udělat abych jel s nimi,příště.
čtvrtek, 9. února 2012

radek
radek Ten co se vydaval za redakci tak mel mozna i v necem bohuzel pravdu :-(
středa, 8. února 2012

Michal
Michal Ferdo, mě Tvoje vyjadřování teda dostává čím dál víc. I když je fakt, že tohle je asi nejslušnější příspěvek za posledního půl roku.:-)
středa, 8. února 2012

FERDA
FERDA Do výplat zaměstnanců je každému ...Staréjme se o sebe a maximálně o ty šméjdy internetové ať jim zakouříme u řiťki a kluky nechéjme dělat svou práci.Práce na dílně zatím dost.Prodej na tuhle dobu slušný,takže je to fajn a mi makači jsou v pohodě taky.Takže,Zduř internetoví Buci,puci,nebo jak vám mám říkat.Jak si to přejete,nebo chcete?.
středa, 8. února 2012

,,,,,,,
,,,,,,, U mne mají navíc za rok 4týdny dovolené+vždy měsíčně za max 2-3hodiny denní práce 25000 ještě korun,zvažuji že jim to dám v eurech+2litry rumu+5piv a ještě je všechny vozím do práce a z práce malým autobusem.Je jich celkem 8.Jsem dobrý?
středa, 8. února 2012

Guma
Guma 20tis.čistého mají chlapci u mne na dílně.
středa, 8. února 2012

Anonym
Anonym Hroudo,to Víš že ti někdo napíše pravdu na výplatu?Buď ho šéf pak vyhodí,nebo to nesmí říct a má to taky pak spočitané,nebo to napíše někdo s těch lemplů a kdo se chce jen pomstít a pomluvit.Blbá otázka.
středa, 8. února 2012

Michal
Michal Já tomu nerozumím, vždyť tam autodílna nikde o žádných 13 nepíše???
středa, 8. února 2012

Anonym
Anonym Zaměstnanec 13 000 a já dle dílny 20 000 ???
středa, 8. února 2012

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz