Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

servis jižní morava
servis jižní morava Poprvé v životě fandím eshopu (ipneu). Vždy, když jsem četl ty žvásty o statisících gum na skladě a dalších statisících u výrobců a přitom slyšel zprávy o neplacených desítkách mil. v Barumu, kladl jsem si otázku, jak dlouho to vydží. Na "zasloužený" odpočinek odešel pan Antonín a světe div se, Tomket je v křeči(nechtěl jsem to říci jinak, výstižněji). Brilantní akce pane Kučero (mimocedem kolego ze Zlínské prumky). Lépe načasovat to ani nešlo. Barumky, určené pro nízkou a střední třídu, která má a bude mít ještě hlouběji do žlabu za super ceny a proti tomu staví hráz Grill z Goodride, které jsou sice dražší, ale za to výrazně horší. Pokud se nějaký blázen je přesto rozhodne koupit, měl by se v tom autě nejen povozit, ale rovnou ho dostat, jelikož se bude jednat o naprostého exota. Doufám jen, až to Grill a podobní zabalí, začne Barum dělat normální,slušnou, nekomplikovanou politiku, oproštěnou podivných vazeb.
středa, 15. února 2012

Jirka V
Jirka V Jsem z Vamberka ,jak se dotazuje Hruška.A na reakci k Vraníkům?Nebudu činit jakékoli kroky.Jejich protektory jsem nikdy neprodával ,a po těchto zkušenostech snad ani nikdy nebudu.Všeobecně zastávám názor že osobní protektor lze používat vzhledem k jejich výrobní ovalitě a následným vybracím sotva do 80km/h.Nákladní je kapitola sama pro sebe.V jedné protektorovně vám kostry vyřadí jako nevhodné a ve dvou dalších je v pohodě oprotektorují.Podotýkám pro znalé,že se stejným typem i výškou běhounu.Ale i u některých nových je kvalita hrůzná.Při zkušební jízdě jsem si málem překousl jazyk,a nedovedu si představit že bych v tomto nákladáku strávil za volantem 8hodin denně. Pneu FULRUN které si zákazník zakoupil na své vozy byli ovšem"levné".Zapoměl mi ale sdělit že u kolegi v servisu zaplatil dvoje vyvážení a druhého výměnu ložisek kol a dalších podvozkových částí.NO NEKUPTE TO KDYŽ TO JE TAK LEVNY!
středa, 15. února 2012

radek
radek Určitě, všechny mají M+S tak s tím může lítat celoročně :-)
středa, 15. února 2012

Michal
Michal :-) Myslíte, že na všech těch supersportech mají obuty Goodride, když jak všichni víme, jsou dobré v testech?:-)
středa, 15. února 2012

Poo
Poo Hmm Grill má pěknou flotilu, hezký příklad jak si splnit svůj sen a protáhnout to přes firmu :-) . Nezávidím a neštve mě to, každý ať si dělá co chce a na co má. Co mě ale štve je nefér jednání dodavatelů, mnohaleté vztahy jsou již ničím a ve vidině momentálního zisku nás klidně podrazí. Děje se to teď až moc moc často. Mě aktuálně teď Čemat se Solidealama , na zákazníka větší sleva než na servis a to od nich berem víc než 5let.
úterý, 14. února 2012

DEBILI a BLBCI
DEBILI a BLBCI Toto posílají na skoro každy mail-HNUS Vážený zákazníku, dovolte nám, abychom Vás informovali o naší exklusivní soutěži pořádané pouze pro naše věrné zákazníky. Nakupte od 1.2. do 31.3.2012 u www.NejlevnejsiPNEU.cz jakékoliv zboží a zúčastněte se slosování o jednu ze 1111 výherních poukázek na řízení supersportovních vozů od www.NejlevnejsiSUPERsport.cz. Jakákoliv zaplacená objednávka na pneumatiky, Alu kola či disky bude zařazena do slosování, které proběhne 1.4.2012. Výherci budou zveřejněni na www.NejlevnejsiPNEU.cz a dodatečně informováni i e-mailem. To ještě ale není vše! Nyní Vám do konce března 2012 nabízíme letní pneumatiky za výhodné předsezonní ceny. Jedním nákupem tak budete mít jedinečnou možnost zapojit se do dvou soutěží, jelikož paralelně se soutěží „svezení supersportem“ probíhá i soutěž o Škodu Octavii! Předmět výhry: 1000 poukázek na svezení supersportem od www.NejlevnejsiSUPERsport.cz kategorie A (BMW 1M, BMW M3, BMW Z4M, Chevrolet Camaro 2SS) 100 poukázek na svezení supersportem od www.NejlevnejsiSUPERsport.cz kategorie B (BMW M5, Nissan GT-R, Porsche 911 Turbo, KTM X-Bow) 11 poukázek na svezení supersportem od www.NejlevnejsiSUPERsport.cz kategorie C (Ferrari F430 Spider, Ferrari California, Ferrari 458 Italia, Dodge Viper, Porsche Turbo S) Místo konání: Speedway Blatná, 1 okruh na uzavřené trati v délce 1 km Platnost poukázek: od 1.4.2012 Losování: Slosování proběhne 1.4.2012 v Českých Budějovicích v sídle provozovatele TOMKET s.r.o., právní vymahatelnost výhry je nepřípustná. Výherce musí být starší 18let a vlastnit ŘP sk. B, nebo se může zúčastnit na pozici spolujezdce. Navíc jako poděkování pro všechny naše věrné zákazníky je zde unikátní možnost vyzkoušet si Váš vůz na uzavřené trati a zkusit tak, co dovedete pod dohledem instruktora na letišti v Tchořovicích u Blatné. Bude zde pro Vás vytvořena trať oválného charakteru s dlouhou rovinkou, na které můžete z Vašeho vozu dostat maximum, dále bude také rozdělena na technické úseky s možností slalomu mezi kužely, plochy se sníženou adhezí, brzdné úseky, vyhýbací manévry atd. Jedná se o jedinečnou příležitost vyzkoušet si své schopnosti za volantem a otestovat limity Vašeho vozu, něco se přiučit a to vše bez bodového postihu a především pro zákazníky www. NejlevnejsiPNEU.cz zcela ZDARMA !!! Termíny konání od dubna do září 2012, od pátku do neděle vždy několik víkendů měsíčně. Registrace termínů bude probíhat na www.NejlevnejsiPNEU.cz od konce února 2012. Neváhejte a vyberte si termín, který Vám bude vyhovovat nejvíce. Akce probíhá společně s jízdami zákazníků www.NejlevnejsiSUPERsport.cz. Během těchto akcí je možné si vyzkoušet i řízení supersportů věhlasných značek jako Ferrari, Porsche, BMW M5, BMW M3, BMW M1, BMW Z4, KTM X-BOW za speciální zvýhodněné ceny pro zákazníky www.NejlevnejsiPNEU.cz se slevou až 20% !!! Podmínky akce: jízdy dle kapacitních možností provozovatele, účast na vlastní nebezpečí, nutnost dodržovat podmínky a nařízení provozovatele. Možnost účasti na této akci podléhá registraci a kapacitním možnostem letiště. Výherci poukázek na místě uhradí pouze jednorázový poplatek na pojištění v hodnotě 200Kč. Více na www.NejlevnejsiPNEU.cz S úctou, pracovníci www.NejlevnejsiPNEU.cz Jsme výhradním dovozcem pneumatik VREDESTEIN a GOODRIDE UPOZORNĚNÍ! Na tento e-mail neodpovídejte! Chcete-li nás kontaktovat, pište na adresu info@nejlevnejsipneu.cz
úterý, 14. února 2012

BIB
BIB kostry na fakture od vranika mame porad v minusu a nikdo po nas zadne penize nikdy nechtel, sem tam jim tam posleme nejake C nebo 4x4 kostry a je klid :-) podotykam ze bereme jen zimni 13", par zimnich C, dost 4x4 a hodne teplých nákladních. Pokud jejich obchodak udelal takovou levarnu tak bych si stezoval u vedeni a myslim ze oni s nim zatoci, ja mam s obchodakem dobre zkusenosti, do nasich zakazniku se neplete a v jejich systemu maji pro ty moje lidi zakaz davat naprimo - jsem kousek od slusovic takze trochu nevyhoda ze si tam lidi jezdi naprimo
úterý, 14. února 2012

Staník
Staník pro Hrušku: Nerozumíme si, já mluvím o létě a Ty o zimě. To je u protektorů rozdíl jako nebe a dudy a porovnávat lońskou,zcela výjimečnou sezonu s jetošním, asi bídným jarem nelze. Když mě přijde člověk, že viděl na www felinu za 766 a já ji mám za 829, tak to někdo veme, někdo ne. Ale nemůžu mu babízet levnější alernativu Vraníka za 734, když nemám kostu za 759. To by si musel myslet, že jsem zloděj, nebo pako. No a na skutečné se podívím u Peterky a za rabatu 30% je rázem 10% a rozdíl nová-protektor je podle mé zkušenosti pořád malý.
úterý, 14. února 2012

Karel Vrána ml.
Karel Vrána ml. Jirka V - to co píšeš je opravdu neskutečná sviňárna, ale přiznám se, že u Vraníka by mě to překvapilo. Samozřejmě je možné, že je to zrovna OZ hajzl, ale myslím, že kdybys tohle poslal jejich vedení, tak s tím podle toho naloží.Tj. jestli se u Vraníka něco nenosí, tak jsou to podobné sviňárny.
úterý, 14. února 2012

martin olomouc
martin olomouc Mě nesmí protektor ani za dveře.Když koukám jak to mastí i s knoty ,nebo jinou neadekvátní opravou.Nevývažek,že zinku přes půl kola.Před 10lety jsem je dělal ,ale to je minulost to bylo za Obnova Brno..)))
úterý, 14. února 2012

Hruška
Hruška Já popisoval situaci u nas a v osobnich pneu, v nakladnich nemohu slouzit, ale to co pise Jirka je opravdu nechutné, a to bych s nima taky nespolupracoval. Jinak Jirko jestli se nepletu jsi z Vamberka?:-)
úterý, 14. února 2012

jirka V
jirka V Moje zkušenost s Vraníky. Vám pro zasmání!!!! Mám menší pneuservis ve městě asi s 5000 obyvateli a regionální obchodní zástupce Vraníků v tomto místě bydlí.Několikrát mne navštívil a nabízel mi tyto protektory.Ve městě a okolí tyto protektory nabízí každý druhý garážista a věřte že ne za cenu doporučenou ale, výrazně nižší. K nám se pak tyto pneu dosávají k různým opravám a překontrolování vyváženosti.Nikdo si tyto pneu nezakoupil ,skoro všichni je dostali v podobě dárků, případně různých protislužeb a jen málokdo přizná že si je zakoupil sám protože je levná.Proč jezdí knám?Protože většina přezouváren které tyto pneu montují nemají žádné znalosti s opravami pneumatik.Dovedu si živě představit jak koktají při dotazu, proč je pneu prasklá v bočníci a na další se začíná odlepovat běhoun. I pro mne je tato skupina zákazníků zajímavá a proto jsem chtěl otestovat i další jejich produkt,nákladní protektory.Obch.zastupce mi přivezl 4ks oprotektorovaných pneu čtyř různých rozměrů a běhounů.Musím říci že neměli moji velkou důvěru a proto jsem se je zdráhal zákazníkům nabídnout. Asi po půl roce mně oslovil můj několikaletý zákazník s požadavkem, nabídky levných nákl.pneumatik a protektorů.Po několikadenním váhání jsem se rozhodl že mu nabídnu protektory Vraník aby jsme je společně otestovali.Toto rozhodnutí jsem následně ohlásil obch. zástupci s požadavkem dodání dalších třech kusů pneu k dokompletaci sady.Druhý den přijel obchoďak. Protektory mi nepřivezl,ale přijel si vyzvednout u mně uskladněnou pneu se sdělením že se se zákazníkem domluvil sám. Naložil jsem mu je všechny.Nejsem přece magor abych oslovoval zákazníky ,ztrácel bezdůvodně svůj čas ,a Vraníci si poté dodávali zboží napřímo.A pak že s postivostí nejdál dojdeš.Jirka V
úterý, 14. února 2012

Hruška
Hruška Pro gumař: Ano byl jsem na veletrhu a na setkání jedné celoevropské sítě. Velmi rad bych se tady o tom rozepsal, ale po zkušenostech kdo všechno a jak se tady chová se na to muzu vykaslat. Mas-li zajem napis mi na rdpneu@unet.cz at na sebe mame kontakt a rad ti o vsem reknu. Bylo to velmi poucne a dve tri veci opravdu zajimavé. Pro Stanika: Vranik delam pouze zimni pneu: Prodaval jsem Vraník za 790 Kč doporučená je 850Kč a muj nakup 553 predzasobení a dokoupeni 595Kč. Zisk tedy 237 Kč minus DPH tedy 190Kč na gumu. Nejlacinejsí novou pneu jsem prodaval tusim Savu a to za 1050 Kč muj nakup byl 843 Kč takze zisk 207Kč minus DPH je 166Kč zisk. Takze v moznosti vydelat na techto pneu nevidim problem. U vetsich pneu a C pneu byl zisk primo nadherny.A narozdil od predesle zimy si myslim ze letos Peterka ani Soukup nesli pod slevu vetší než pet procent jak bylo tak nejak povoleno. Jinak kostry pro Vranik tridime a i kdyz jsem v minusu tak jsme nikdy nic neplatili. Jako firmu je musim pochvalit, nemam s nima problem.
úterý, 14. února 2012

Staník
Staník Hruško, máš s rabaty pravdu. Jeho stránky se tváří jako MOC od kterých se odvíjí naše rabaty. Reálné ceny ale visí na Soukupovi a Peterkovy. Ale pozor,naše cena je za protektorování, ale koncovkář to dostane za celou gumu. Také tuším, že i Vraník je poviná osoba jako výrobce a tak by nám měl odebrat na likvidaci staré gumy ve stejném množství množství co bereme. A výsledek. Po započítání koster vrátí šrot a návdavkem pošle faktůru, kolik mu dlužíš za kostry. Dokud byly ceny normální, držel jsem hubu, ale teď se musím ozvat. Zcela vážně mě prosím pověz za kolik např.prodáváš jeho 165/70R14 a co ti zůstává a za co novou? Já ať počítám jak počítám, pokud beru cenovou hladinu nových, tak mě vychází, že je to buď to neprodejné, nebo ztrátové. Už slyším kecy, jak oni nakoupili v lednu kamiony letních protektorů a zaplatily na dřevo. Cha,cha na to jsou oba pánové moc dobří a tvrdí obchodníci. A kvalita nevývažků se na zimu se proti minulé hodně zhoršila u octávií moc špatné. Musím napřed všechny vyvážit a pak rohodnou co dopředu, abych auto tu mělel za dva dny zpět.
úterý, 14. února 2012

BIB
BIB Hruško ten někdo jsem byl já a myslel jsem teplé nákladní, na jejich webu dávají 30% slevu všem..
úterý, 14. února 2012

gumař
gumař Hruška: jsou nějaké novinky ze zahraničí,tam kde jsi byl minulou středu??
úterý, 14. února 2012

Hruška
Hruška Dobrý den pánové, tak po procteni diskuze musim reagovat ac jsem na neregistrovane diskuzi jiz nechtel. Penu Vranik povazuji za firmu s jasnou cenovou politikou. Tak treba mi to vyvratite!! Neznam web o kterem zde nekdo psal ze prodavaji s -30%, Na www.pneuvranik.cz je vse za MOC ceny. Zakladni sleva u nich podle toho jestli se udela predzasobení. kdyz neudelas mas -20%. Kdyz udelas zacinas na -25% a dále ze to zvyšuje podle mnozství az na 30%. A tento zaklad ti zustava po celou sezonu na dokupovani. plus 3% procenta predobjednavka, plus 2% hotovost. Tak ze nevim vcem vidite problem. Ti nejvetsi se mohou dostat na 33% a nebo pri hotovostni platbe na 35%. Navic si myslim ze letosni zimu az par anomalnich jedincu vsichni drzeli MOC s povolenou slevou od Vranika a to -5%z MOC. Mate jiny nazor nebo zkusenost?
úterý, 14. února 2012

Guma
Guma Ferdo já už nemám od koho nakupovat.Pěkně to likvidujete,jen tak dál. Dobré ráno/Tím jsem asi měl začít/
úterý, 14. února 2012

Sandy
Sandy To staník: To asi fakt teď Vraník bude pneu revue milovat :-)
pondělí, 13. února 2012

FERDA
FERDA Tady to vypadá na těžký válečný stav!!!Barum,Vraník,Goodyear a kdo další pánové potřebuje technicky a hezky palicí do hlavy?Co navrhujete?
pondělí, 13. února 2012

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz