Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

Karel Vrána ml.
Karel Vrána ml. Jo a Ferdo, to jak tituluješ Michala, který se tady na rozdíl od Tebe celou dobu vyjadřuje korektně a slušně, byť se s ním ve spoustě věcí nesouhlasím, jen vypovídá o tom, jakým asi tak můžeš být obchodním partnerem.
středa, 22. února 2012

radek
radek Je pravda že se někdy vyjadřuje jak uvádí Petr, ale myslím že používání podobných výrazů je zbytečné.
středa, 22. února 2012

Karel Vrána ml.
Karel Vrána ml. Taky by mě zajímalo kdo může Ferdovi dodávat gumy. Jeho nároky jsou opravdu hoooódně velké ;-)
středa, 22. února 2012

Petr
Petr Chudáček Ferda, primitivní hovádko.
středa, 22. února 2012

Petr
Petr to Ferda: tak aby jsi měl co obouvat...............
středa, 22. února 2012

FERDA
FERDA Roční dávám zdarma a ještě jim to zadarmo namontuji :) Prodávám rok i někdy 2 roky staré a nemám problém.Usměrním je tam kde potřebuji.Nevím co tu plašíš Miki internet s dotkami,že jsou na houby,když jsou v některých ohledech podstatné.Protože však budeš mít jako interneťák problémy,že tě brzy s tím servisy vykopou tak jsi na prášky.Já na servise tedy ne,ale od letoška mi přijít staré gumy třeba od tebe na můj servis jako od dodavatele,tak ti je otřískám o hlavu,nepřeberu to a zaplať si ten odvoz zpátky ať se naučíš posílat čerstvé zboží ne nějaké skladovky špinavé z rohu skladu vyhrabané.Servisy to už začali dělat a někteří interneťáci zapláčou.Zduř!
úterý, 21. února 2012

radek
radek Jo a ty rok starý vyhazuje nebo dává s 80% slevou :-) něco jako LIDL.
úterý, 21. února 2012

Michal
Michal Ferdo, garantuju Ti, že zrovna Ty mě uráže nebudeš, co si o sobě vůbec myslíš? Komu tady říkáš amatére, tak klidně přijeď k nám do Prahy a můžeme si to vyříkat a vyřešit, kolega Tě taky rád pozná a já s tím taky nemám problém. To, že prodávám internetovým obchodům je prostě obchod, který když se dělá dobře, tak je výdělečný pro všechny strany. Dotka je sice důležitá věc, ale zvrtlo se to do velkých extrémů a to je špatně. Ty vždycky snad prodáváš týden staré pneu?
úterý, 21. února 2012

FERDA
FERDA radku takové vůbec neřeším,takové hezky usměrňuji.
úterý, 21. února 2012

radek
radek Jistě je podstatná. Ale pokud ti sem vleze člověk co chce gumu max 14dní starou tak je to taky paráda.
úterý, 21. února 2012

FERDA
FERDA Michale ty internetový parazite,co je blbost!Co to meleš?Dot je podstatná a důležitá věc.Jsi amatér a takové nemusím.
úterý, 21. února 2012

Michal
Michal Přiznejme si na rovinu, já jim to celkem s těmi Dotkami schvaluju, protože problém s tím máme primárně pak my, jen ať si hlídají, že mi v březnu nepřijedou gumy, které jsou vyrobeny 3.týden dubna a je mi to jedno. Ty dotky jsou stejně neuvěřitelná blbost.
úterý, 21. února 2012

petr d
petr d známý dělá v Barumu na lince a země původu u nich je pouze nápis na bočnici, realita je jiná, z otrokovic běžně vyjíždějí conti made in germany a dotky se kvůli tlaku lidí na čerstvost dělají o pár týdnu mladší než je realita :-) takže bych se ani nedivil pokud by z rumunska vozili made in cz :-)
úterý, 21. února 2012

radek
radek Za internetovou cenu? To je jako budeš dávat za nákup :-(
úterý, 21. února 2012

Michal
Michal Já jsem barumku dostal zatím jen ve 205/55/16 a ty byly z Francie a Conti mám všechny a většina je Německo a octavky Eco3 jsou z Otrokovic.
úterý, 21. února 2012

Hrouda UL
Hrouda UL Barumu jsem dostal romania,cz, Conti mám France
úterý, 21. února 2012

nick
nick tak jsme dostali bravuris2 z JAR ...no paráda. Ani za internetovou cenu to zákazníci nebudou chtít...
úterý, 21. února 2012

Kikos
Kikos CHacha něco tu smrdí.Umíš si představit naštvaného obchoďáka který má za úkol prodávat a je taky odměňován z prodeje servisům a někdo z hora mu začne rozdávat gumy na internetu za lepší ceny než on sám může dát?To pak vypadá,že brzy tyto kdysi potřebné lidi vyhodí ať třeba ušetří-budou pro ně zbyteční,nebo ti raději sami odejdou,protože jim výplaty rapidně poklesnou,jako doposud klesají.Internet těm nenažr... nahoře asi postačí.Tak hloupou úvahu ale můžou vymyslet jen ti kteří nemají žádnou zkušenost se skutečným stavem pneubranže u nás.Ti kteří nikdy nedělali,nebo aspoň sledovali celkovou činnost pneuservisu.Smrdí to pořádně a co to bude za kulišárna jsem zvědavý.Barum se chlubí jak jen může ale pravda je někde jinde.Uvidíme co bude.
sobota, 18. února 2012

Anonym
Anonym že by CTS chtělo ukázat , že taky umí dělat cenovou politiku a prodávat pneumatiky? Chtělo by to jinou organizační strukturu. Pak se možná pánové z jednoho otrokovického patra přestanou předhánět a obchod půjde opět dobře.
pátek, 17. února 2012

cha,cha,cha
cha,cha,cha Kikos, zkopíroval jsem údaje provozovatelů ipneu a Bestdrive. Kdo najde jeden rozdíl, má u mě 1/2 hodiny jízdy ve Š 120GLS. IPneu:ContiTrade Services s.r.o. Objízdná 1628, 765 31 Otrokovice IČ: 411 93 598 DIČ: CZ411 93 598 Best Drive:ContiTrade Services s.r.o. Objízdná 1628 765 31 Otrokovice Česká republika IČ, DIČ IČ: 411 93 598 DIČ: 411 93 598 Něco mě tu neštymuje, že by si Sabol sám sobě vynadal a pak si nakopal prdel. Do dost dobře nejde. Zase nás tahají za fusakli.
pátek, 17. února 2012

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz