FERDA A za druhé nepodepsaný je Procházka v Praze někde jinde,než Franta Pepa třeba z Prostějova.jde vidět,že tomu rozumíš tak jako skoro každý interneťák,nebo jako zedník gynekologii.Zduř.
čtvrtek, 23. února 2012
Anonym Zvažoval OXFORD :-))) to se ti Fredo povedlo
čtvrtek, 23. února 2012
FERDA pok promiň,já jsem byl tak rozrušen tím Procházkou,že jsem se spletl.Ty jsi byl podepsán,ale nevadí ti určitě,že tě nazvu internetovým šméjdikem?Procházka přezuje runflaty průměrně ke 2000kč,takže nepodepsaný val klíny do hlavy někomu jinému.Víme své.Možná jsi měl sen a ten se ti zdál,ale byl to jen a jen sen.Zduř.
čtvrtek, 23. února 2012
FERDA Bez nicku co nemá ani zvláštní,mám základní,střední,pár semestrů vysoké a ještě jsem zvažoval Oxford.Chlapci jsem tu na to,abych poprudil interneťáky a vidím,že se mi to daří.Hurá nazdar výletu už jsem tu.Zduř buci internetoví.
čtvrtek, 23. února 2012
Anonym Tak pánové, napíšu Vám tady jednu zkušenost.
Známý si koupil auto, nemělo rezervu, tak chtěl RFT. Výrobce je neměl a nedokázal sehnat, tak volal mě jestli mu je seženu. Poslal jsem mu je do Prahy. Nokian za běžnou cenu. Šel k Procházkovi , tam mu to na počkání vyměnili, byli na něj milí jako na zákazníka, děti dostali bonbóny, papír a tužku na kreslení a za 30 minut měli hotovo. Zaplail 800-1000 ( nepamutuje se přesně) ale cena ho příjemně překvapila. Příště tam prý jede znovu. A pokud nebude mít problém s dostupností gum, tak si je tam pravděpodobně koupí. Srovnejte se s Procházkou a zjistíte , že on to dělá dobře!
čtvrtek, 23. února 2012
pok Ferdo ty jsi normální kanál, máš vůbec základku?
čtvrtek, 23. února 2012
??? radku,tady nejde kolikrát o dostupnost,tady jde o to,že to nějaký pablb uvidí na internetu za jakou cenu to jde možná sehnat a příjde tě pak otravovat na servis,že to chce taky ať mu to pneuservis za ty prachy dá.To je podstata blbosti a ubohosti toho co se teď děje na tom posr... internetu,kdy se i oni bojí aby vůbec něco prodali.
čtvrtek, 23. února 2012
radek Nicmene dostupnost=info v obchodu=nema a nedoda za tuto cenu nic.
středa, 22. února 2012
radek 1.jediny kdo se intetnetem nervuje jsi ty ferdo, z tebe musej mit opravdu radost 2. Borku asi mate pravdu, mozna se mne tam pri dvojkliku napocitalo 8ks
středa, 22. února 2012
FERDA Smrt v podnikání takovým zmetkům přeji rychle a bolestně.Bít je od rána do večera a v noci pro jistotu nepřestat.Internetový prodej gum bude v ČR na beton silně omezen,protože servisy si pořád nenechají srát na hlavu nějakými internetovými šméjdy a paznechty.Zduř pneu chlapi a jen se internetoví blázni nervujte.
středa, 22. února 2012
John 696,- to je síla.Pak přileze na servis nějaký Jouda a bude to chtít taky za ty prachy,že to viděl na internetu a že my na tom musíme mít ještě balík.Do pr.. s takovým kšeftem!
středa, 22. února 2012
xxx Jo co pak Mr.Tůma Jr. Ten už toho vystřídal :-) Jen se divím že mu ještě někdo dodá kola, po všech těch jeho průserech. Dávám mu rok, maximáálně dva. Taky když se podíváme na justici.cz tak tam jeho jméno vůbec není, tak možná nějaký zoufalec neznalý situace a myšlenkových pochodů mu ve vidině objednaných ks dodá. A na fotkách z jeho stránek vidíme kdo to je :-))
středa, 22. února 2012
Bořek-Třinec Já tam vidím a mám za 4ks 165/70-13--240kč bez dph.Takže jsem se spletl ne 30kč s dph, ale bez dph za dopravu zákaznikovi na servis. Když se staneš partnerem. http://www.kupuj-pneu.cz/kosik.html
středa, 22. února 2012
radek Dopravne maji na eshopu ale 480,- bez DPH
středa, 22. února 2012
Bořek-Třinec Jen pro zajímavost jsem si vyhledal na kupujpneu.cz 165/70R 13 Barum Brillantis2 =696,-kč vč. dph + 30kč dovoz pro zákaznika na servis. Kdybych jim dělal sluhu a přistoupil na tento nesmysl, byl jejich poskok a na práci dal slevu jen jak chtějí, tak jsem v mínusu. Nepokrylo by to skutečné náklady na fungování servisu. Kdo chce dělat s pneuservisáku takhle, ať se jim prosím sám okamžitě nahlásí, protože podle mne dřív nebo později zhoří jako papír a zkrachuje. Pánové solidní pneuservisáci, jestli jste ještě trochu normální a soudní, tak nikdy nepřistoupíte na tento budoucí trend a snahu internetu, který bude hledat a hledá v dnešní celkové situaci cestu jak může i on přežít. Toto podle mne není možná spolupráce internet-servis, toto je likvidace servisu ne úkor internetu. Málokdo z Vás nakoupí tuto pneu za 696,-kč vč dph a ještě dávat práci ze slevou je sebevražda. Můj názor. Bořek.
středa, 22. února 2012
FERDA radku Vraníky nejedu,jsou nanic.Prodávám dost jiných pneu a věřte chlapci,že to jde.Jasně se zde ozvali skunci z internetu,kteří se bojí že ty staré vykopávky nebudeme brát.Bořku,přesně tak to má být.Obdběrné místo u mne na servise?Nakopal bych je!Zduř.
středa, 22. února 2012
Bořek-Třinec Nemám žádný důvod dělat nějaké odběrné místo pro internetový prodej pneu a nemíním ho ani podporovat. Toto jsem jim odpověděl----Dobrý den
Raději si přečtěte diskuzi na www.pneurevue.cz
Tam pochopíte, že kvalitní pneuservisy do takovýchto nesmyslů nikdy nepůjdou. Hledejte garáže, pneudíry a nějaké neumělce v oboru pneu, tam možná uspějete.
Internetový prodej pneu nepodporujeme ani nemíníme. Naopak tito zákazníci, kteří si k nám přivezou své nové pneu koupené např. na internetu, mají základní cenu přezutí bez jakékoli možnosti slevy. Udělejte si své pneuservisy a prosím příště Nás neobtěžujte Vašimi nezajímavými nápady, které nejsou pro nás žádným přínosem.
PNEUCENTRUM PROFI s.r.o.
www.pneucentrumprofi.cz
středa, 22. února 2012
Bořek-Třinec Tak jsem právě dostal mail na firmu a musím se tedy hodně nasmát. Já a odběrné místo pro internet a ještě mi píšou jaké to má výhody např, že mám dávat slevu na práci. Opravdu k smíchu.----Dobrý den ,
Vzhledem k tomu, že se snažíme neustále zdokonalovat služby svým zákazníkům, obracíme se na Vás s možností dlouhodobé spolupráce.
Jedná se o rozšíření odběrných míst pro naše zákazníky po celé ČR.
Co nabízíme my:
- Zákazníkovi, který si v našem internetovém obchodě www.kupujpneu.cz objedná pneu a nechá si je poslat do Vašeho pneuservisu budeme počítat pouze polovinu dopravného
- Toto se vztahuje pouze na zákazníky, kteří si objednají, zakoupí a nechají u Vás pneu rovnou přezout
- Dále Vám nabízíme reklamu na našich stránkách www.kupujpneu.cz s odkazem na Váš pneuservis
Co tato spolupráce znamená pro Vás:
- Na viditelném místě budete mít umístěnu naši reklamu, kterou dodáme
- Zákazníkům, kteří si u nás objednají pneu a nechají si je poslat na Váš pneuservis je namontujete s 10 - 30% slevou ( sleva z Vašeho platného ceníku na služby a dle Vašeho uvážení)
Pokud by si zákazník objednával pneu přímo přes Váš pneuservis - platily by pro Vás ceny vždy předem domluvené.
Pro zákazníka platí ceny pneu, které uvádíme na našich internetových stránkách www.kupujpneu.cz
Pokud by Vás forma této spolupráce zaujala anebo pokud byste mněl jakékoli dotazy kontaktujte nás na tel. číslech:
+420 734 601 054
+420 734 706 681
Na spolupráci s Vámi se těší tým pracovníků www.kupujpneu.cz
středa, 22. února 2012
radek Vraník
středa, 22. února 2012
Jirka Ferdo co se u tebe nejvíc prodává, když to není barum?