Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

Hrouda UL
Hrouda UL SJM: u nás je to dost podobné někteří známí byli dva měsíce od vánoc doma firmy pro ně nemají práci.A u nás na servisu je to za posledních 5let nejhorší leden a unor co jsme zažili.pracujeme tak na 40%.A tak volný čas trávíme rekonstrukcí servisu.Jarní sezona to snad oživí.
úterý, 6. března 2012

Poo
Poo Tak přesný výsledek dozajista ne zcela naprosto přesným digi hloubkoměrem ukázal 6,7mm. To je myslím docela síla. A tak vítězem smajlíka se stává !!!optimista John!!! :-)
úterý, 6. března 2012

FERDA
FERDA Já klepnu třeba na 7,4mm
úterý, 6. března 2012

John
John Typnu 6,9mm
úterý, 6. března 2012

Poo
Poo Kvíz na úterní odpoledne. Kdopak správně tipne hloubku dezénu NOVÉ!! pneumatiky 195/65R15 Mich.Saver 91H (made in Španělsko) VYHRAJE smajlíka :-). Tipujte na jedno desetinné místo. Slosování dnes ve 21.00.
úterý, 6. března 2012

Nick
Nick Yokohama a Conti se nedá úplně srovnávat. Když budete yokohamě věnovat čas a chuť tak ji budete prodávat v pohodě. Vyděláte na ni víc než na continetalu.
úterý, 6. března 2012

Anonym
Anonym Proč myslíš,že Conti semele Yokohamu?? Cenou,nebo kvalitou??
úterý, 6. března 2012

servis jižní morava
servis jižní morava Dovolím si malé odbočení, včetně příspěvku mimo víkendu, ale lépe za čerstva. Nepravidelně se setkáváme několik živnostníků z města. Každý má jiný obor, takový průřez podnikáním. Právě včera proběhlo letošní první setkání, proč asi? Většina kolegů si potřebovala vylít srdce a zjistit, zda něco dělají špatně, nebo je to obecný jev. Hodnotili vesměs loňský rok jako dost podprůměrný, ale letošní dva měsíce jako katastrofální a doslova záviděli nám servisům, jak nám jde legislativa na ruku a nahání lidi pro gumy. Byl jsem za černou ovci. Neslo je jako jeden hlas: Malé město do 20000 obyv. s 12% nezam. je samý důchodce a zaměstnanec státu (lékaři,učitelé,policisté,uřednici státní i obecní). Zbytek lidí v dělnických profesích s platem 9-14 tis. vydající téměř celý příjem za bydlení,energie,jídlo,dopravu, příp. školy, to nezachrání. Povím vám, takto neveselou sešlost a obavu z budoucnosti jsem doposud nezažil. Musel jsem připustit, že spousta dalších oborů to má dnes mnohem,mnohem těžší.
úterý, 6. března 2012

Cink
Cink Michal. Nechci Ti brát optimismus, možná jak letos Yokohama otevře závod s kapacitou 10mil ks v Lipecku (u Voroňěže), tak ty ceny snad poklesnou, ušetří se několik tisíc km transportu a ranec na mzdách. Jen aby ta kvalita také nesletěla. Rus přece jen není Japonec.
pondělí, 5. března 2012

Michal
Michal Cink: no já to taky tak myslel. Ta Yokohama, aby se prodávala tak by musela být o hodně levnější než letos, třeba vůči conti (to byl jen příklad). Jinak je jasné, že ji Conti semele. To rozhodně nezpochybňuju a souhlasím. Ale chci tím říct, že je tam oproti loňsku velký cenový skok, to třeba ta conti zase o tolik oproti loňsku nezdražila.
pondělí, 5. března 2012

Anonym
Anonym já se směju.Z loňska zustatek 60 kol 205/55R16"91V Contisportcontact 2 FR.Loni prodej 1855kč )))
pondělí, 5. března 2012

Cink
Cink Michale, promiň, ale nerozumím Ti. Na ipne je 205/55R16 91V Conti sportcontact 2 za 1906,-Kč s dopravou od 3 ks zdarma. Né, že by mě těšilo, právě naopak, ale Yokohama přes sebelepší pneumatiku vždy tu bude paběrkovat a Conti ji cenou pobije kdy se mu zamane. Musíme si připustit, že žijeme v banánové republice,odpadkovém koši Evropy, máme za to ale nejdražší benzín,elektřinu,potraviny,telefonování atd.
pondělí, 5. března 2012

Michal
Michal teda nebo aspoň přibližně jako loni, ale ne takový skoky
pondělí, 5. března 2012

Michal
Michal Právě, loni byla Yokohama velmi dobře cenově. Letos to ale nějak nezvládli, třeba Advan Sport V103 MO 205/55 R16 91V, loni 2900 Kč malo, letos 3475. To je takový naprd, to už se cenově dostává někam kolem Continentalu. Kdyby to nechala Yokohama jako loni, tak by to bylo lepší, protože jinak je to špičková pneu.
pondělí, 5. března 2012

Nick
Nick To jo, ale yoko je docela drahá značka.
pondělí, 5. března 2012

Anonym
Anonym Proto taky dělám Yokohamu,ta není zničená
pondělí, 5. března 2012

Jirka
Jirka Ano, začal boj, bohužel na tom budou líp ti kteří berou léto z venku. např. KK, protože naši importéři jsou opět cenově mimo.
pondělí, 5. března 2012

Michal
Michal No jo, teplé počasí to docela odstartovalo. Minulý týden už jsme přezouvali na letní asi 9 aut. Vždyť tady bylo od úterý do pátku každý přes 13 stupňů. Mě teda spíš překvapilo, jak brzo to lidi chtějí shazovat. Jeden zákazník, mě v pátek v šest večer nutil přehodit kola, že to chce dát rychle dolů, protože jeho zimní Dunlopy jsou o 600 Kč na kusu v jeho případě dražší než letní, tak raději bude ojíždět letní a zimní si šetřit.
pondělí, 5. března 2012

Michelin
Michelin Je to jednoduché - Michelin NEPRODÁVAT!
pondělí, 5. března 2012

Anonym
Anonym Poo to je smutné a je to bohužel tak.KK má průměr kolem 50% a stovky kusů skladem.Začal boj přátelé.
pondělí, 5. března 2012

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz