Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

Michal
Michal No konečně něco rozumného pán ve 20:54. To bylo pořád strachu, že se neprodá ani guma, že to bude všechno na prd, jak tady pesimisti hrozili už od loňského srpna a ono to najednou jde, nemůžete to zase vidět tak strašně pesimisticky. Jak jsem říkal, buďte optimisti a ono se to podá. Lidé mají snahu nakupovat pneu, tak vyhraje ten, kdo to nepodělá a není to jen o ceně. Každá guma má svého kupce a záleží hlavně na šikovnosti prodávajícího, tak do toho dejte maximum a nečekejte jen ve vratech, než někdo přijede. Pěknou sezonu přeji!
pátek, 16. března 2012

gumař007
gumař007 jděte tomu naproti (16.3.2012 20:54) Zdravím všechny kdo je poka..... KONEČNĚ DOBRÝ A INTELIGENTNÍ NÁZOR !!!
pátek, 16. března 2012

jděte tomu naproti
jděte tomu naproti Zdravím všechny kdo je pokakanej z internetu. Pánové začala mi sezóna, ceny pneumatik jsem ponížil oproti předchozím rokům, ale stále jsem o 100 až 200 Kč nad internetem. Zákazníci tento rozdíl již neřeší. Takový prodej pneumatik jsem měl naposledy před 10ti lety. Je to pánové nepopsatelná radost, když nejen montujete ale i prodáváte. Nedělejte Dáši a jděte do toho, internet na nás nemá!!!!
pátek, 16. března 2012

Anubis
Anubis Zdravím všechny diskutující, i toho, co před pár dny opět neměl fantazii a psal pod mým nickem, jak jsem za oceánem... Poo, taky mi přijde, že někdo úmyslně degraduje úroveň této diskuze. A je to škoda. Jsou tady lidé z pneubranže - s Bořkem v čele - kteří opravdu mají k oboru co říci a různí anonymové to jen utápí v moři spamu. Osobně se na registrovanou diskuzi těším a rád se do ní zapojím. Přeji všem příjemný začátek jarní sezony.
pátek, 16. března 2012

lojza
lojza A mě se hodí do krámu odpověď od GY :-)))do té doby to jsou u mě čuráci a až tu piču potkám taj ji flusnu do ksichtu za ty podrazy..
čtvrtek, 15. března 2012

Poo
Poo ...a nebo se nás tady někdo snaží degradovat úmyslně?!! Možná bych se tomu ani nedivil, tato duskuze je velmi, velmi (vždyť je jediná v oboru!) sledovaná a spoustě lidem není vhod. Takže označit nás tu za bandu hulvátů kterou nemá cenu neřešit, by se někomu hodně hodilo do krámu.
čtvrtek, 15. března 2012

Poo
Poo Pánové, chovejte se jako lidi. O něco se tu občas snažíme ale tímhle to hodně degradujete...!!!
čtvrtek, 15. března 2012

FERDA
FERDA Chlapi já jsem někdy tedy sprostý, ale to co tady někteří píšete je silné kafe i pro mne.Internet dohnal tento obor na pokraj hnusu a výhradní pro mne prasata to domrskali úplně.Jde do tuhého a boj začal.Zvítězí jen ti nejsilnější.Internetoví zmetci a někteří výhradní šméjdi zhynou jako krysy po deratizaci.Servisy které se vzepřou těmto ubožákům oboru mají šanci.Jinak nepřežijou.Zduř.
čtvrtek, 15. března 2012

Anonym
Anonym Jsou to čuráci nic jiného se na to nedá napsat.
čtvrtek, 15. března 2012

Michal
Michal Já myslím, že oni na to neodpoví. p. Mensa to v úvodníku trochu naznačoval. Ale já bych spíš položil otázku Hnídkovi, proč to Pešulínovi prodal a nenechal si to na svůj prodej, když to jasně měli stanovené od GY, aby si to nechali pro sebe?
čtvrtek, 15. března 2012

Anonym
Anonym Z hnoje -plechové šopy plné int.zákazníků.
úterý, 20. března 2012

vasek
vasek Koho bych chtěl opravdu vidět je anonym z této diskuze. A otázka je: Z kterého hnoje jste se pane vyhrabal?
úterý, 20. března 2012

radek
radek Michal má pravdu. Ale zrovna UG 7+ 195/65 R15 91T nám přišly na konci roku čerstvé.
úterý, 20. března 2012

Anonym
Anonym Jo zapoměl jsem PANE VYDAVATEL kde Vázne Odpověď na otázku Excelentu od GY ? POKUD SE NEMAJ K ODPOVĚDI TAK JE TŘEBA TO NAPSAT NA TITULNI STRANU ČASOPISU NéééééééééééééNebo Nás a Vás maj uplně v PIČI ???
čtvrtek, 15. března 2012

Anonym
Anonym Příští týden má přijet trouba v kravatě-obch.zástupce tak se na něj těším.Jsem jim vrátil zboží,jelikož mi nevyplatili bonus.Kamion přijel a já ho poslal zpět a nic nepřevzal a nakoupil venku.Sice špetíček hůře,ale o to lepší svědomí.Na mě podraz dělat niko nebude.Já jim plnil cíle,a vše a co oni??1 podraz za 2.
čtvrtek, 15. března 2012

Jirka
Jirka Přesně tak, se slušností v tomhle obchodním vztahu nebudeš nikdy vítěz.
čtvrtek, 15. března 2012

Michal
Michal Tohle je strašná sviňárna....ještě, že od zastoupení už neberu. Já si pamatuju ještě, když jsem tak nakupoval, že vždycky to bylo tak, že na začátku sezony bylo předzásobení, které bylo o dost výhodnější než jakékoliv nákupy ve zbytku sezony. Na nějaké výprodeje se nehrálo, naopak se zdražovalo a kdo kupoval gumy v květnu červnu, tak je měl o dost dražší, než ten co v únoru. Teď si uděláte předzásobení, počkají až to odeberete a pak napálí výprodej a v červnu budou posezonní výprodeje z výprodejů výprodeje.To snad není ani možné. To je normální podraz, který je tak akorát jít a dát někomu s pánů bílých límečků přes hubu.
čtvrtek, 15. března 2012

FERDA
FERDA Jo hoši začal válečný stav.Sere se to pořádně,ale to se dalo čekat.Boj bude krutý a hodně toho lehne.Musí to tak ale být,je to potřeba.Zduř.
čtvrtek, 15. března 2012

MC
MC Pánové, vy se pořád divíte a stěžujete si, jak Vás dodavatelé okrádají, dělají podrazy, rozdávají podpásovky, atd. A já se Vás ptám, co čekáte od českého obchodníčka a pseudomanagera v jednom? Zkrátka co lze čekat od českého podrazáckého ksindla??? Co Čech, to podrazák, udavač a zloděj (čest výjimkám). Když se podíváte kolem sebe, tak zkurvené je úplně všechno, zdaleka ne jenom gumy. Uklidňovat se tím, že ono jinde je to to samé ajksi nelze. Ten bordel který máme my tady u nás, nikde jinde nenajdete. Bohužel.
čtvrtek, 15. března 2012

Já
Jinak sem přemýšlel nad nickem osel5, ale tak si rozhodně nepřipadám, spíš jejich otrok. V podstatě před každo sezonou příjdou a říkájí co bych měl (musím) aby dostal podmínky ale pak když jim chyběj kusy tak nás klidně podrazí.
středa, 14. března 2012

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz