Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

Autodílna
Autodílna Proč proboha zoufalci, asi to mají spočítané,pokud ne , tak jsou hlupáci. Já dělám za 400 - 500 a jsem plný. Zoufalec jistě nejsem, každá rok dám zhruba 100000 do investic.
neděle, 1. dubna 2012

Moris
Moris Taky jsem čekal v pondělí zátěžák ale asi to nebude tak horký půjde to pomalu. jinak co se týká těch pneu je to jako s přezutím dělá to kde kdo opět u silnic začali kvíct cedule s laciným přezutím největší zaoufalci i za 350.-.
sobota, 31. března 2012

Michal
Michal No vzhledem k tomu, že v Praze dnes trošku padal sníh a teď silničáři vyjeli se solí, tak to vidím, že se lidi budou odhlašovat:-)
sobota, 31. března 2012

GUMA
GUMA Zdar chlapi,nebudu machrovat,v pátek dobrý,ale dnes z dvaceti objednaných jich přijelo deset.P.S.Já se jim nedivím,to je kosa ,co.
sobota, 31. března 2012

Michal
Michal Leták z makra: jen výčet, rozměrů je tam víc Michelin Energy Saver 195/65 R15 91H za 1798 Kč/ks, 205/55/16H, 2278 Kč/ks, Sava Intensa HP 205/55 R16 91H za 1798 Kč/ks, Sava Perfecta 165/70 R13 79T za 900 Kč, Trayal na felu 696 Kč/ks s DPH Sava Perfecta 195/65/15T 1259 Kč/ks. Reklama v rádiu OBI, při nákupu 3 ks pneumatik, dostanete čtvrtou zdarma. Koukám, že do gum se cpe úplně každý.
sobota, 31. března 2012

Michal
Michal Tohle byl asi nejtvrdší týden, každý den kolem 40 aut a tak je to tam nasekané až do 16.4.
pátek, 30. března 2012

Max
Max Nam to dnes celkem šlo, jen za dnešek do 17h. cca 50 aut.
pátek, 30. března 2012

Poo
Poo Jo opadlo to teda notně, dneska jsme neudělali ani 10 aut
pátek, 30. března 2012

Matěj
Matěj Od včera to docelo opadlo. Doufám, že to přijde po velikonocích.
pátek, 30. března 2012

GUMA
GUMA Je to k neuvěření ale divili by jsme se všichni kdo to čte. Máte chlapci také takový fofr?
pátek, 30. března 2012

radek
radek No jo, asi jo :-)
pátek, 30. března 2012

Michal
Michal Je vidět, že to zástupci Tirexu čtou. Textík ze stránek zmizel:-)
pátek, 30. března 2012

Anonym
Anonym 10-14hod. Pavilon P
čtvrtek, 29. března 2012

H
H v jaké části brněnského výstaviště se bude konat tato konference a od kolika hodin? děkuji
čtvrtek, 29. března 2012

Redakce
Redakce Dobrý den pneuservisáci a přátelé, náš časopis pořádá ve čtvrtek 7. června 2012 na výstavišti BVV v Brně konferenci pod názvem "PNEU & byznys", která se bude zabývat "žhavými" problémy odvětví - vystoupí host z EU na téma štítkování pneumatik, renomovaný podnikatel Jindřich Šafránek, budeme se věnovat problémům vzdělávání, zástupce firmy AZ Mobility přednese své zkušenosti z auditu pneuservisů pro leasingové společnosti, atd. atd. Věříme také, že se akce zúčastní zástupci importérů a větších obchodních společností, aby se dal prostor plodné diskuzi. Protože po akci tohoto typu bylo i na tomto fóru v minulosti voláno, věříme, že se zúčastníte. Vstupné na akci je 999 Kč bez DPH, v ceně je oběd, parkování a vstupenka na výstavu Autotec, která probíhá paralelně a kterou můžete posléze navštívit. Budeme rádi, když o této akci budete informovat i své kolegy z odvětví a těšíme se na účast. Registrovat se můžete přímo z odkazu na www.pneurevue.cz Na shledanou v Brně. Rovněž přivítáme i Vaše (realistické :-)) návrhy na další témata.
čtvrtek, 29. března 2012

Matěj
Matěj Myslim, že michelin to opět pěkně pos... jsem rád že je nedělám. Včera sem měl zákazníka kterej chtěl poukázku a cenu jako na ráj pneu, nakonec si vzal conti a všichni jsme byli spokojení.
čtvrtek, 29. března 2012

Jirka
Jirka Ten zimní nokian taky pěkně podražil, vůbec se mi tu objednávku nechtělo dělat.
čtvrtek, 29. března 2012

DDD
DDD Ta akce funguje asi 3 rok,pokud se nepletu a platí na prodané pneu.Oni si mohou klidně vyjet kolik jsi nekoupil v předobjednávcepneu ,kolik jsi jich dokoupil během akce a není problém cokoliv řešit.Já tu akci měl taky ,ale letos jsem vzal málo pneu,tak ji nemám,ale mám mnohem mnohem lepší a je to 1000 učelnější než usraná 5 tistovka za PHM.a hlavně není od Michelinu.Těch mám z loňska cca 300 skladem.
středa, 28. března 2012

Michal
Michal Ale vždyť ty poukázky je taková kravina, že to není ani možný. Já si pamatuju, že snad loni v zimě se ta akce celá zrušila, protože michelin řekl, že není možný, aby se u nás tolik michelinů prodalo, jestli si to teda dobře pamatuju, já se o to zase tak nezajímal.
středa, 28. března 2012

FERDA
FERDA BIBe kdyby jsi měl Karase za prdeli vedle sebe mluvil by jsi zcela jinak.Mamral by jsi a poplakával, že to stojí za houby.Mi je to naštěstí osobně jedno mne to vůbec neohrozí,ale 50% na zasrané,ošizené Micheliny a palivo k tomu je prasárna na solidní slušné servisy, které na to ani nedosáhnou.Takže se tu moc nechlub ať ti pak s tím palivem neodjedou do jejich super Micheliňácké sítě.Pak zabrečíš jako malý Jarda.Jde vidět,že jsou pěkně v prdelce,že lezou do řiti Karasům.Vše bude po zásluze odměněno.Na každé prase se voda vaří.
středa, 28. března 2012

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz