Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

Poo
Poo Klíííd podle stavu uskladněnejch kol sezona teprve začne...
úterý, 3. dubna 2012

pneu
pneu Pani, v SR je to taktiez otrasne, asi aj preto, ze mame casto krat rovnakych dodavatelov, ktorych cenova politika uplne pokrivila nas trh. Navyse taku slabu sezonu som neocakaval. Dodavatelia panikaria, snazia sa znasilnit trh, ktory nenakupuje, experimentuju s cenami, snazia si zachranit cisla, aby mohli nakrmit svoje tabulky. Smutne je, ze zabudaju pritom na svojich odberatelov. Je kratkozrake, ak si myslia, ze sa to neobrati voci nim. Trh si dobre zapamata, co sa odohraje. Riesime momentalne existencne problemy a sme nuteni prehodnotit aj dodavatelov. Stale pevne verim, ze sa nezachovaju ako lahka zenska, nech si mozme pozriet aj buducu sezonu do oci a pokracovat v spolupraci. Kolegovia, pevne nervy!!!
úterý, 3. dubna 2012

FERDA
FERDA Dodavatele alias podvodníci nové doby se zachovali opět podle svých potřeb.Dobrého servisáka který naskladnil,protože se nechal ukecat že cena bude dobrá a nepůjde dolu opět napálili a podvedli.Na ostatní vyrukovali s nedodáním závazně objednaného zboží+nedodržení smluvních podmínek při objednávce.A na ostatní jsou nasraní že si neobjednali tak to prasí kde se dá od prodejců elektroniky,přes Makro až po OBI.Je to hnus velebnosti,ale to je boj a bude hůř chlapci.Zduř.
pondělí, 2. dubna 2012

pozorovatel
pozorovatel Koukám, že podnikat v ČR v oblasti pneuservisu je pěkný adrenalin. Docela se divím, že nějací pneuservisáci ještě xistují. Nejdřív ničí trh internet a v momentě kdy tato hrozba pomine objeví se nová - podvodníci z řad dodavatelů. Myslím, že takovéto chováni k odběratelům by neprošlo nikde na světě. To co psal pan Urban, to už je naprostý vrchol a absolutní anarchie. Bohužel pokud nemá písemnou smlouvu na dodávku pneu s přesnými podmínkami, tak zapláče.
pondělí, 2. dubna 2012

Jouda
Jouda MICHELIN 215/55R16 PRIMACY 3 HLOBKA DEZENU CCA 7mm CONTINENTAL 8 mm.ODPOVI NA TO NĚJAKEJ LUMP Z MICHELINU NĚCO???OTAZKA PRO REDAKCI,KTERA TO MUŽE PŘETLUMOČIT.
pondělí, 2. dubna 2012

Anonym
Anonym Na co se předobjednávat jak píše Tire,když ti prodejní lumpi to dají levněji teď a bez naskladnění.Pár z vás to tu psalo a přesně se to potvrdilo.Chbu udělal kdo naskladnil.
pondělí, 2. dubna 2012

Guma
Guma Ferda má pravdu.Dejte nám zbraně my půjdeme na ně.
pondělí, 2. dubna 2012

Guma
Guma Ferda má pravdu.Dejte nám zbraně my půjdeme na ně.
pondělí, 2. dubna 2012

Chadima
Chadima Společnost GDTC je neřízená střela která funguje na základě náhodných výbuchů naprosto bez koncepce. Cenová politika nezaznamenala zřejmě vstup ČR do EU a rabatová politika naprosto neřízený chaos. Je to škoda, byla to skvělá firma. Bohužel nepochopili situaci trhu.
pondělí, 2. dubna 2012

radek
radek To samé nám udělal i Micheline nebo Bridgestone. Co vydodaly do určitého data tak bylo za staré ceny, pak už za nové bez ohledu na předobjednávku.
pondělí, 2. dubna 2012

Tire
Tire já dostal od Bestdrivu na letní předobjednávku (zhruba třetinu jsem už prodal) 37% slevu na barumku, teď od Dubna jelikož maj plný sklady mi nabízejí slevu 39% to samé v Conti oproti předobjednávce další dvě procenta.
pondělí, 2. dubna 2012

Anonym
Anonym Vem z AM PNEU Ostrava AVONY a máš klid.Vykašlal bych se jim na to.Cenu musí Goodyear dodržet minimálně ze slušnosti,jinak jsou to ....
pondělí, 2. dubna 2012

FERDA
FERDA Nevím jestli to je trestné asi ne, ale je to sviňárna a být tebou hledám jiné dopdavatele a jiné značky.Vykašlal bych se na tu objednávku,stornoval a věř že by se ti sami ozvali.
pondělí, 2. dubna 2012

Karel Urban
Karel Urban Dnes mě přišel e mail od Goodyearu,že od 1.4.2012 zdražuje motorkové pneu/což bolí,ale nedá se nic dělat/ale nebudou brát zřetel na to ,že jsem je objednal před měsícem a budou fakturovat za nové ceny.Je to trestné?To si ještě žádný výrobce nedovolil jen Bohdan Krejčík.
pondělí, 2. dubna 2012

FERDA
FERDA Pánové snad jste už pochopili,že byl vyhlášen válečný stav na všech frontách.Kdo hodně naskladnil toto léto ten zapláče.Špína a podrazy výhradních a interneťáků je očividná.Všichni tito paznechti spoléhají že když od nich nevezmete tak to aspoň přezujete za cokoliv.Kdo však přistoupí na tuto hru prohraje a na velké % i brzy krachne.Je tu prostě už skutečný boj o bytí a nebytí.
neděle, 1. dubna 2012

Staník
Staník Můžete mi prosím vysvětlit, jak ten "člověk" může prodávat octavii v H za 1080? Kolik má % na nákup? Nechce se mi věřit, že otočí v gumách 1/2 mld. jako Karasi. Mimochodem, bratři nám nám také pěkně zpanštěli. zdá se mě, že nastoupili na cestu jako kdysi Grill. Ještě loni jsem od nich dražší kola bral docela dost. Letos v březnu jsem učinil 5-6 pokusů a zatím 0. Buď nic není, nebo cena o ničem. No a s poukázkami, škoda mluvit. Cítíte se pevní, to si Grill myslel také, ale žádný strom neroste do nebe.
neděle, 1. dubna 2012

Moris
Moris Barum už raději ani moc nedělám holá katastrofa nic z toho nejni a zákazník si je nakoupí ještě lacinějí než kde jakej stálej prodejce, protože jsou na nás všechny dlouho dopředu domluvený. Ani bych se nedivil kdyby někdo dostal ze zastoupení na tom srazu co se chystá přes držku.Tady je vidět morální hodnoty kravatáku a ani nemyslím obchodních zástupců to jsou jen pěšáci, ale těch nahoře ty to dělají. Ty by za tu svojí polstrovanou židli prodali klidně i svojí matku. Zatim jsem neviděl od jedinýho z nich, že by významně loboval za Českej trh a ne jen sám za sebe zkrátka jak to páni z venku nařídí tak to bude. Příjezd jakýkoliv zahraniční delegace a to nejen z pneu-oboru znamená pro Čecha ponižování a jednání s né člověkem sobě rovným ale s někým kdo je z vyšší vrstvy. Na dovolené jsem byl svědkem chování jedné postarší němky při večeři ve chvíli kdy zrovna došlo maso který kuchař připravoval na grilu lidi kteří čekali před ní si šli sednout a počkat normálně ke stolu až ho zase přinesou, němka se mezitím pustila do kuchaře jak je tohle možný a at jí ho okamžitě přinesou po chvíli vyostřené debaty dostala pani jako první a nechala si nandat asi 3x víc než dostávali průměrně ostatní. No zkrátka jsme národ takových připosraných patolízalů kteří mají strach ze změny a ozvat se a něčemu se společně postavit tak jako to udělal point S ve Francii.
neděle, 1. dubna 2012

Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Staniku, bohužel je to smutné ale je to tak. Není to však jen Barum. Připomeňme si letošní bombovní podrazacký postoj Goodyearu. Michelin který nevyplatil některým bonusy a když nemá čísla prodeje rozdáva pro svou budoucnost lístky na palivo i těm s kterými to podle nich nikdy nešlo a nepůjde, a daší podrazy. Celkové pneu klima je nasměrováno špatným směrem, ale to se dalo čekat. OK elektro, OBI a další parazité se tlačí do něčeho o čem nemají ani páru a ještě více nabourávají prodej pneu. A o některých pneubrlozích a pneudírách co se týče práce a cen služeb se raději nebudu ani dál rozepisovat. Někteří už zhasli jako žárovka, noví však stále přicházejí a myslí si že mít pneu dílnu je zlatá klec. Jak hodně se však pletou zjístí až za nějaký čas o který však zatím okrádají svou neprací ty kvalitní a poctivé servisáky.
neděle, 1. dubna 2012

Staník
Staník Přeji špatné zažívání všem managerům barumu za ty prasárny. Strčte si své platformy BtB někam. Sami na ipneu serete 31% a ten vymaštěný taxikář i s dopravou 36%. Vlastní kluky buzerujete, aby každého na zvedáku zaháčkovali na opravu všeho možného a přitom prostřednicním takových taxikářů a indických učenců náháníte lid do garáží za 350, kde nejenom přezuje, ale hlavně začne servisovat, samozřejmě bez dokladů i dph a mi, poctví blbci co nakoupili v prosinci za 32 a vydávající faktury můžeme jít do p... . To není fór i když je 1.duben.
neděle, 1. dubna 2012

Hrouda UL
Hrouda UL A už je to tu znovu autodílna a ceny Promiň nemohu si pomoci.
neděle, 1. dubna 2012

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz