Praktik Bořku to je myslím od tebe dobrý nápad a myšlení.Kvalitní servisy musí do budoucna být odměněny,bonifikovány a potlačeny vpřed solidními dodavateli protože jim jde taky o hodně oproti většině dílnám které dělají jak dělají a které myslí na to aby měli teď práci,zítřek je už nezajímá.O Yokohamě jsem slyšel a je to podle mne od nich solidní pokus o vstup na těžce profláknutý Český trh.Touto cestou si otevřeli cestu a pokud si to nepokazí tak mají určitě u mnohých dobrých pneuservisů dveře otevřené.
úterý, 3. dubna 2012
Bořek-Třinec Je zcela nemožné se dál posunout, budovat a rozvíjet při cenách které si někteří pneu... dali do cenové politiky. Já jsem zvolil jinou cestu, je to intenzivní dobrý kontakt a mírný tlak na své dodavatele a to má své první ovoce. kvalitní práce se musí ocenit a podpořit. Vymýšlel jsem jak se můžou i oni přičinit, aby kvalita byla podpořena a taky k tomu, že spolu v dnešní době obchodujeme a že naše spolupráce solidně funguje. Našli jsme shodu a výsledkem je první malá akce na to že mi připlatí na geometrii pro zákazniky. Je to sice na týden, ale sám jsem zvědav jak se to projeví. Vzal jsem si vzor z YOKOHAMY, která letos v ČR udělala podle mne skvělou věc kterou je potřeba ocenit. Vyběrem velmi kvalitních pneuservisů v jejich síti je finančně velmi solidně podpořila a nastartovala nový pozitivní trend věřím do velmi brzké budoucnosti. Toto je třeba dělat a ne to provádí Michelin s ohranými poukázkami, které servisu skoro nic nikdy nepřinesou a v blízkém horizontu mohou a myslím že i budou naopak velmi ublížovat. Tady je pravý opak myšlení YOKOHAMY. Podpořit kvalitní pneuservisy, rozvoj, budování a nezapomenout na jejich zákazniky. Zde je vidět pravý opak myšlení. Proto jsem se zaměřil na usilovný, ale taky velmi solidní tlak na svého dodavatele. Uvidím jak to dopadne, ale věřím si. Více na www.pneucentrumprofi.cz
úterý, 3. dubna 2012
mikar petr: To, že se to nevyplatí je jasný... Servis ti zaplaví lidi, které zajímá jen cena. Pak se najde ještě větší pitomec, kterej je o 50 trumfne a jsou bez práce, bez zákazníků a bez peněz. Ten kdo si idealizuje, že tím získá zákazníky i pro jiné je dost krátkozrakej. Páč lidi, co chtějí kvalitu, si jí rádi zaplatí. Zákazníci slevových portálů, ti za těma dalšíma službama, které by servisy chtěly prodat a vydělat na nich, utečou zase tam, kde bude levněji. Bojovat o tuhle skupinu zákazníků nemá smysl a na rovinu říkám, že jsem rád, když tací ke mě nejezdí. Nebudu podrážet svojí cenu a dál shazovat gumařinu. Ať to dělají jiní. Jejich boj a volba.
úterý, 3. dubna 2012
petr d Redakce, to je myslím dobrý námět na článek, slevové portály, jak se to dotyčným servisům vyplácí atd.
úterý, 3. dubna 2012
Hrouda UL Není možné přezouvat za 199 kč dlouho a bude zase o nějaký servis méně a to je na tom to dobré.
úterý, 3. dubna 2012
mikar Rád bych se jen vyjádřil ke "kolegům", kteří si myslí, jak s přezouváním nabízeným na slevových portálech udělají díru do světa. Neudělají, většina z nás to ví. Na jednu stranu dobře, že to dělají. Ta jejich zoufalost je brzy pohřbí a trh se nejspíš trochu vyčistí. Jeden takovej servis je i u nás, kousek ode mne. Jo a jejich vlastní služební auto má otočené pneumatiky. Pak asi ty 2 kila chápu. Možná i to je moc :-D Jak odvádí zbytek práce lepší asi nevědět.
Poctvivá práce a gumařina nakonec vyhraje :-) Amatéři nemají šanci.
úterý, 3. dubna 2012
Anonym Radek-dobře ty )))))))))))))))))))
úterý, 3. dubna 2012
radek Petre třeba u p.Částky (+420 388 323 866) nebo Pešíčka (777 27 27 32).
úterý, 3. dubna 2012
Anonym Třeba si to napiš bílým fixem
úterý, 3. dubna 2012
Petr Zdravím odborníky, se zděšením jsem si přečetl, že musim mít pneu v rychlostní kategoorii jako je v TP jinak neprojdu STK na kterou jdu za 2 dny. Mám v TP 194km/h, ale pneu mám T (zatím zimní). Tedy řešením by byla ta nálepka, ale kde ji sehnat? Díky
úterý, 3. dubna 2012
Anonym Chtěl bych vidět když to teď přezuje za 199kč jak to pak přezuje třeba za půl roku,rok jen za 350kč co mu pak zákaznici řeknou.Budou nadávat, lamentovat,pomlouvat a nikdy už nepříjdou.Tohle je pro mne na hlavu uhozené a nesmysl ubohých bláznu.Bohužel opět se tu zkazí prostředí a degradace odvětví se prohlubuje.Toto nevede k ničemu jen k záhubě.
úterý, 3. dubna 2012
Michal Přezouvat za 199 Kč je naprostá degradace hodnoty lidské práce!! Upřimně? Jak se to může za 199 Kč vyplatit??? Vždyť kolik stojí jen závaží, klíče, ořechy, ventily? A kde se bavíme o servisu strojů, energiích. to je strašný
úterý, 3. dubna 2012
Petrlas Přezouvat jakékoliv auto za 199kč apod. je cesta do pekel a totální blízká sebevražda.Nic se do budoucna nezíská,pouze chvíli a krátkodobě.Je to už doopravdy válečná cesta,která přinese devastaci.Takhle to dlouho nejde ustát.
úterý, 3. dubna 2012
Jirka NIKDO Z NÁS NESTOJÍ O ZÁKAZNÍKY ZE SLEVOMATŮ
úterý, 3. dubna 2012
Redakce p. Jouda: dotaz ohledně obchodní politiky a hloubky dezénu jsme na Michelin ČR vznesli.
úterý, 3. dubna 2012
petr d no budou to asi jen ti lovci slev za každou cenu, takový jim do budoucna žádný benefit nepřinese, jen zdevalvují náš obor na úroveň modelace nehtů a baheních zábalů!
úterý, 3. dubna 2012
radek Zákaznáky ze slevových portálů, to jim přeju, když je chtějí.
úterý, 3. dubna 2012
Anonym Jsou to ubožáci a čuráci dávat slevu na servis na nějaký vypičený slevový portál )))
úterý, 3. dubna 2012
petr d tento rok se zbláznilo velké množství servisů a nabízejí své služby na slevových portálech, kompletní přezutí jsem viděl už od 199.- tohle dřív nebylo, cesta do pekel..
úterý, 3. dubna 2012
Matěj Přesně tak Poo. Sezóna bude dlouhá a pozvolná.Rozhodně bych neházel flintu na žita. Výrobci s jejich akcema a slibama letos zničili co se dalo a čekají, že na zimu všichni zase přilezou... Vydržte , nakonec to nebude tak zlý.