Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

Michal
Michal BVBCZ.cz p. Pavelka, jak doporučuje Bořek, taky znám, super domluva, ochota, všechno. My od nich bereme všechny pneuservisní potřeby a můžu jen chválit
pátek, 6. dubna 2012

Poo
Poo Cora Bohemia p.Pardavý taky dobrý...
pátek, 6. dubna 2012

BIB
BIB duše beru už jedině u BVBCZ p. Beránek
pátek, 6. dubna 2012

radek
radek Zkus-Seidl-736634665
pátek, 6. dubna 2012

Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Hroudo-Lukáš Pavelka-BVB-774 843 407. Doporučím jednoznačně.
pátek, 6. dubna 2012

Hrouda UL
Hrouda UL Mohl by jste mě někdo pomoci sehnat dodavatele na duše zemědělské nákladní a td.? Zatím to nakupuji u Barumu, ale nějak to vázne a za celou dobu jsem nikoho dalšího nescháněl teď by se někdo hodil.Děkuji
pátek, 6. dubna 2012

Michal
Michal No počkej, já mám takový pocit, že právě karasům to vozilo dřív polský zastoupení, jestli se nepletu
čtvrtek, 5. dubna 2012

Anonym
Anonym Yokohama z rakouska? To myslíte ty uličníky co prodávali Karasům po kamionech za cenu barumky??? Nejsem si jistý jestli oni umí dělat správnou cenovou politiku. Každopádně pokud v tom co začali letos vydrží, tak jen dobře.
čtvrtek, 5. dubna 2012

Karel Urban
Karel Urban Rád jsem Vás pobavil,ale když vidím kde se všude ty saze prodávájí.Věřím,že Zdeněk by je tam nacpal.
středa, 4. dubna 2012

Michal
Michal Karel Urban: to doufám myslíš jako vtip pro zasmání.:-) nemyslíš to vážně?
středa, 4. dubna 2012

Poo
Poo Karle 1.4. už bylo , ale i tak vtípek pobavil...
středa, 4. dubna 2012

Karel Urban
Karel Urban Zdar kolegové,scháním zodpovědného dodavatele pneu.Znám se s majitelem fa DR.MAX,je ochoten v celé své síti prodávat pneu.To bude fičák
středa, 4. dubna 2012

Kiikos
Kiikos Aby to nevyznělo špatně,souhlasím naprosto s tebou Bořku.radek mne přeskočil v odpovědi.
středa, 4. dubna 2012

Kikos
Kikos Tady není o čem diskutovat.Naprosto přesně s tímto názorem souhlasím Bořku.
středa, 4. dubna 2012

radek
radek V pořádku, já to chápu. Je logické že když můžu dobře koupit tak to vezmu. Ale u Vás mně především ta barumka překvapila.
středa, 4. dubna 2012

Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Když dostaneš dobrou nabídku radku od dodavatele jak v % na pneu a podpoři tě ještě finančně proč né.Není to žádný vyloženě šméjd. Mimochodem pneu nejsou od nás z ČR, ale ze zahraničí a Čínskou Barumku bych tu zatím velmi rád neprodával.Jde o to aby kvalitní pneuservisy byly podpořeny na úkor garáži nevalného typu. Yokohama možná nastartovala novou éru směru kudy by se měli dodavatelé ubírat a já touto cestou prostě chci jít a směřovat ty kvalitní a férové dodavatele kteří vidí budoucnost v kvalitních pneuservisech ne na internetu a v pneušopách. Kdo dělá více služeb a má velmi dobré vybavení prostě musí být upřednostněn před těma kteří přezouvají např za 199,-kč, před těmi kteří neví co je to Runflat, jak se přezouvají správně al.disky apod. Je třeba hledat cestu jak potlačit nekvalitu, neumělství, někdy šlendrianství. Je potřeba podpořit ty kteří investují, kteří to dělají pro zkvalitnění služeb před těmi kteří např. krátkodobě ničí ceny pneuslužeb, cen pneu apod. Můj názor.Bořek Filipec.www.pneucentrumprofi.cz
středa, 4. dubna 2012

radek
radek Trochu mně překvapuje že p. bořek to rozjel v barumce.
středa, 4. dubna 2012

FERDA
FERDA Ano májí to jen oni a je to podle mne super věc.Zasmolený Michelin ať si své poukázky strčí někam.Ti myslí jen na sebe jak odrbat pneuservis naoko mu jako něco dát a pak brzy šup do své sítě zákazniky přetáhnout.To je sviňárna a to se už i stává a stane v budoucnu pravidlem.Je dobře,že tu někdo vleze jako Yokhohama, nebo jak Bořek zatlačil na dodavatele a tito právě udělají dobrý vítr proti té zlodějně co roky předvádějí např. v Michelinu.Je to potřeba a ukázat kvalitu je do blízké budoucnosti i nutnost.Zduř.
středa, 4. dubna 2012

Anonym
Anonym nemá tu akci jen Point S ???
středa, 4. dubna 2012

Michal
Michal Tak yokohama je dobrá volba, ale raději s ní buďte opatrnější. Já dělám yokohamu myslím, že docela ve velkém asi 4 roky. Nutno podotknout, že jsou to špičkové produkty, ke kterým se zákazníci rádi vrací, ale problém u ní je, že osloví pouze část cílové skupiny zákazníků. Dá se v ní počítat od možná 14",15", ale masově se prodává od 16" výš, docela v SUV a pak hodně v těch malých atypických rozměrech.. Nevím, zda to řešíte přes to rakouské zastoupení, ale já jsem s ním moc spokojený. Komunikace dobrý, dozásobování někdy trochu vázne, ale to bych zrovna u yokohamy pochopil. prý by se snad měla vyrábět nově i v evropě, ale nepídil jsem se potom(?). Nevýhodou yokohamy je, že někdy mají výkyvy v katalogových cenou, kde je to u některých rozměrů nahoru dolu. Ale jinak co se týče slev, tak je to jednoznačně nejlépe propracovaný systém a také jsou nejvíce přejícní ze všech a má to hlavu patu. Je to rozhodně značka, na které se opravdu dá vydělat (narozdíl od větičky tirexu:-)))
středa, 4. dubna 2012

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz