Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

Anonym
Anonym Otázka pro vydavatele PR.Jakkým způsobem se kontrolují ponikatelé bez místa podikání??Stobole za humny ,garáže,šopy a kutě )))
pátek, 20. dubna 2012

FERDA
FERDA PRÁCE +20%,GUMY +-0%
pátek, 20. dubna 2012

borec internetový
borec internetový prodeje do od ledna poloviny dubna +15%, teď je to bída
pátek, 20. dubna 2012

Michal
Michal Já jsem spokojený, servis mám nárust tak o 35%, hlavně ale díky novým firmám,prodej pneu je o něco lepší než loni, lidi ty zimáky začali hodně šetřit, začali jsme přezouvat na léto tak od 10.3. jako že hodně, začalo to tak o 3 týdny dřív než loni a začali hlavně ti, kteří kupovali na podzim nové zimní. Kde je ale hodně velká bída, tak to jsou jednoznačně céčka, takový propad nepamatuju, všechny ty kvanta, které jezdily v řijnu, tak zůstalo 99% na zimních. SUVéčkaři to je tak pořád stejný.
pátek, 20. dubna 2012

Anonym
Anonym + 20% díky internetu,jelikož ho nepřezouvám
pátek, 20. dubna 2012

Poo
Poo Servis tak -20%, prodej nových pneu tak -35%. Mnoho lidí nepřezouvá a dojíždí zimáky
pátek, 20. dubna 2012

Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Jinak sezona u mne na poměry v ČR docela slušná. Prodej letních pneu je o něco slabší, kdy vidím že hodně mých zákazniku dojíždí zimáky, ale není to tragické díky novým kteří neustále přicházejí. Jaká je situace u Vás?
pátek, 20. dubna 2012

Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Petře L - omlouvám se že jsem na tvou odpověd zapomněl napsat Nick. Byl jsem to Já Bořek.
čtvrtek, 19. dubna 2012

Anonym
Anonym Petře L jen ti napíšu že pneuservis je neřízená činnost a tak může tuto činnost bez jakýkoliv problému dělat kdokoliv kdo tomu třeba vůbec nerozumí. PNEUSERVIS nemá skoro žádná pořádná pravidla a je to vyloženě špatnou legislativou ČR. Na autoservis musí být splněno hodně předpisů na pneuservis minimum. Asi tak pro začátek.
čtvrtek, 19. dubna 2012

Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Nevnímám všechny kontroly negativně. Myslím a jsem přesvědčen že jednou za čas jsou potřebné i zdravě nutné. Problém je však, že jsou velmi špatně cílené a většinou pak i zbytečné. Znám mnoho servisů a pneuservisů ala hokus pokus u kterých nikdo nikdy nebyl a to za řadu let. Na druhou stranu vezmu sebe a ty kontroly za posledních pět let nespočítám na prstech dvou ruk. Ať už udáním, nebo díky reklamy, nebo losováním počítače. I tyto skutečně nutné náklady rozlišují obrovským způsobem cenu za práci v jednotlivých servisech s a bez potřebných dokumentů. Je potřeba udělat pořádek tak aby stejné podmínky měli téměř všichni, ne jak se tomu děje v současnosti, kdy si někdo koupí nebo v tom horším případě dostane za odběr oleje pneušroty stroje a napíše na vrata křídou PNEUSERVIS a je mistr světa amoleta. Pak to někdy i dopadá jako dnes u mne, kdy přijel zákazník, že byl v pneuservise s defektem a upozornil na to že tam má senzor. Bohužel toto mu nepomohlo a čidlo mechanik utrhnul! Když jsem se zákaznika ptal proč tam byl když to není nijak profesionální pneuservis odpověděl že myslel že to snad umí každý. Jen jsem se usmál a řekl, že aspoň vidí že každý pneuservisák to neumí. Objednal jsem mu nové čidlo a on v klidu odešel. O tom pneuservisu nebudu raději psát protože bych se musel hodně rozčílit, ale revize a kvalitu strojů, práce, a mechaniků bych se rád někdy dočkal a věřím že snad i tam zavítá kontrola a buď už skončí nebo začnou konečně dělat svou práci tak jak se má včetně učtování, která teď odpovídá kvalitě a vybavením. Toto jsou paraziti oboru a tam se má jít. Tam není ve skutečnosti nic v pořádku.
čtvrtek, 19. dubna 2012

Petr L
Petr L Dobrý večer, jsem student(automechanik) a zajímám se o vše co má s auty spoléčného. A narazil jsem na toto forum. Pro začátek bych se Vás profesionálu rád zeptal jaký jsou kritéria pro pneuservis? Protože mi nejde do hlavy proč je spousta těch garážníku, a neudělají to oficialně. Děkuji za objasnění.
čtvrtek, 19. dubna 2012

servisman
servisman A o tom to je,to jsem psal níže.Je spousta těch,co podnikají bez místa určení a za humny mají dílnu )))
čtvrtek, 19. dubna 2012

Michal
Michal Aha. No jo, teď mě vlastně napadá, že kousek od bydliště mám takový garážový areál, kde jsou některé garáže přestavené na dílny a je tam normálně přes den čilí opravárenský ruch, ale nejsou nikde označené jako provozovny a když si ty lidi vyjedu v rejstříku, tak mi vyjede jen sídlo firmy, bez provozovny a to je normální dům úplně na jiné praze. No jo, tím na ně vlastně ani nepřijdou, protože oni nemají provozovnu a tím pádem na ně nikdo v podstatě nepřijde a revize nic. To je v pytli, my pneuservisujeme, pár aut z ČOI i místním hasičům osobáky, vždycky než přijedou, tak kolega dělá úklid, div ty hasičáky na zdi neleští a když pak tyhle garáže vidím, tak bych se bál tam i vstoupit.
čtvrtek, 19. dubna 2012

FERDA
FERDA V tomhle případě je to zcela legální.Stačí mít smlouvu mezi ním a servisy.A samozřejmě mít faktury od různých autosalonu,servisů apod.Vše je OK.
čtvrtek, 19. dubna 2012

Michal
Michal No, ale teď mě kdyžtak opravte, já se v tom nevyznám, ale vím, že třeba do jednoho autoservisu dojíždí na požádání autoelektrikář (jinak docela fachman) na práci, kterou sami nezvládnou a jednou jsem se s ním zakecal, když mi na autě něco blbo a on říkal, že jezdí takhle jenom po autoservisech. To je taky podle toho nového systému nelegální? Ptám se, opravdu nevím.
čtvrtek, 19. dubna 2012

FERDA
FERDA Klidně bych to taky udělal i s podpisem.Já mám téměř všechno v pořádku a kdejaký jouda má hovno jen krade práci solidním servisům.To se mu to podniká když nemusel mít podle něho nic.Teď se z toho možná i posere až mu tam přilezou.Na takové jedině poslat kontroly všechny co jen jdou a existují ať ví pak co stojí a nedovolí si dělat píč.. přehozy za 199kč nebo i za 400kč.Zduř.
čtvrtek, 19. dubna 2012

Anonym
Anonym Myslel jsem udat a klidně se pod to podepsat.Pokud mám něco v ruce a vím že jsem v právu proč né.To není ubohost,to je nutnost.Oni okrádají všechny a vše a Já se mám jen dívat?
čtvrtek, 19. dubna 2012

Autodílna
Autodílna Udání není řešení, on se dozví, kdo to udal, nebo si to domyslí a čekej to samé. Udání se svinstvo, pokud chce někdo někoho oznámit, nechť to udělá s podpisem. Pak je to v pořádku a je potřeba podporovat lidi, kteří upozorní na porušování zákonů. Udání je česká mentalita ubožáků.
čtvrtek, 19. dubna 2012

Anonym
Anonym tady nejde o udání,ale o věc jako takovou.Já mám 1 dvousloup,2 plošinové,1 zapuštěný v zemi, testovací linku podvozků,geometrii,2 plničky na klimu,rovnačku kol ,2 myčky kol,1 šroubový kompresor,4 zouváky,4 vyvyžováky ,generátor dusíku.Tak si zpočítej kolik stojí revize a zkoušky.O drobném el zařízení ani nemluvím.Mám samo sebou vše OK,ale jde o věc.
čtvrtek, 19. dubna 2012

Anonym
Anonym Když je udáš tak se neboj že na ně nepříjdou.
čtvrtek, 19. dubna 2012

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz