Anonym Totální nesmysl. Tohle nikdy nebude fungovat.
čtvrtek, 26. dubna 2012
Hruška oprava adresy je to www.pneub2b.eu
čtvrtek, 26. dubna 2012
Hruška Dobrý den pánové, tak po dlouhé době se musím podělit o zajimavou skutečnost co a kdo se muze objevit v našem oboru. Na dvoře mi zastavilo BMW X6 se super upravou černo červená folie imitující karbon.Moc pěkný . Vystoupil naleštěný mladík. Říkám co si budete přát. Jdu Vám nabídnout největší a nejrychlejší portál pro objednavani pneu v EU. Aha říkam si, to mě zajímá. A on. Já nejsem žadný obchodní zástupce jen vidím pneuservis tak se stavuju a chci Vam to říct. Máte tady počítač? ptá se. Tak napište www.pneub2b.cz tak se ptam. Co jste za firmu? No z Prahy. A co cim se zaobirate? No prece b2b. A kdo tam dodava pneu? No Hnidek, Prochazka a dalsi. A oni mi to pres Vas prodají levneji, ja je vsechny znam a beru od nich? No to nevim. A kdo to platí? No to si musite zaplatit mesicne licenci! Tak jsem mu predvedl EOIS od Point S, na to koukal jak vyvorana myška a pokračoval dale. Co si o tomto myslet, panové. Bude se platit za to že bude moci človek objednavat pneu. Proč ti velcí dodavatele mající svoje velmi dobre propracovane shopy lezou do neceho takoveho. Má neco takoveho podle Vas vubec smysl? Zaplatí nekdo 6000 Kč ročně jen tak aniž by vedel že jestli neco objedná?
čtvrtek, 26. dubna 2012
Michal Jirko nokian chce zvednout i osobní a to o hodně.
čtvrtek, 26. dubna 2012
Tire Namontuji pneumatiky ale na auto už ne, no a bez dokladu, přídám k tomu pár poznámek :-) + letáček od alcaru, kde tuto problematiku rozebírají.
čtvrtek, 26. dubna 2012
BIB Jak řešíte lidi co si přivezou obout čínské disky bez atestu?
čtvrtek, 26. dubna 2012
Jirka Copak Barum, to ještě jde, za to Nokian je v SUV a LN dražší než Michelin. Žijou asi v loňský zimně :-))), já osobně objednávku na tyto rozměry ruším !!!
čtvrtek, 26. dubna 2012
Pavel Tak mi z barumky poslali návrh na předzásobení na zimu.34%opravdu super nabídka.Se asi zbláznili!
čtvrtek, 26. dubna 2012
Michal O tom už psal v posledním Pneurevue
středa, 25. dubna 2012
Anonym Hurááá Huráá
Těším se na reakce pana Mensy z jízdy v F1.To musí být super zážitek
středa, 25. dubna 2012
Redakce Otázku jsme neměnili záměrně, neboť za několik dnů spustíme zcela nový web a zkomplikovalo by to migraci dat (přenos ze starého webu na nový). Proto již diskuzi necháváme volně běžet pod touto otákou. Na novém webu budete mít možnost zakládat vlastní diskuzní témata, takže Otázka měsíce v této podobě skončí.
středa, 25. dubna 2012
Michal pro Redakci: neuvažujete o nové anketní otázce? Přece jen už je tady ta 4 měsíce:-)
středa, 25. dubna 2012
Aleš Profiku díky. Já jsem se nakonec rozhodl pro TOP AUTO RR1000 BUS - italská produkce, 2 roky záruka, záruční i pozáruční servis. Takže myslím, že to není zlé. Můžeme pak za rok porovnat, jak nám stroje šlapou.
středa, 25. dubna 2012
profik to ales: vyrobcu spin som si zvolil po rozhovore s predajcom. otazky tam padli okolo servisu, dostupnosti nahradych dielov, kvality a tradicii talianskeho vyrobcu. este mi odporucil plnicky valeo. taktiez sa ukazala sila dodavatela a umoznil mi ju splatit po dobu 6mesiacov bez navysenia. moje odporucanie je, ze techniku treba kupovat od silneho stabilneho dodavatela, kupovat kvalitne stroje a nerozhodovat sa podla ceny.
středa, 25. dubna 2012
pavel d. pirelli je alespon u me mrtva znacka, nikdo ji nechce a vlastne se lidem ani nedivim, prakticky kazda guma se v cca pulce zivotnosti zvlni a silene ojizdi...
úterý, 24. dubna 2012
Pirelli Pánové teď mi přišla akce na 195/65 r15 91H P6 Cin. za 36 Eur z venku. Za kolik to venku všechno kupují?
úterý, 24. dubna 2012
Robert Šanda Touto cestou bych chtěl dát najevo svou nespokojenost s firmou TIP TOP ( Neplatí to pro Pana Prokopa to je u mne profesionál a hodně slušný člověk.)Prodávají zboží které neumějí ani servisovat už jsem měl dost problémů a poslední je tečkou. Foukací pistole ERODAINU wonder banální oprava (Tiptop neoprav. zavada)Doba reklamací xxxxměsíců platba za opravu xxxxstovek nedaleko tisíců , ale honem zaplatit.
úterý, 24. dubna 2012
Aleš ahoj profiku. Také sháním klimu a chci se tě zeptat, proč jsi nakonec zvolil SPIN? Máme asi stejné chutě, ale jsem rozhodnutý pro top auto RR1000 BUS. Budu rád za tvoji reakci, protože nejde o málo peněz.
pondělí, 23. dubna 2012
profik Tak pani, plnicka kupena. Rozhodol som sa pre SPIN BREEZE EVOLUTION BUS 134. Tak hadam, ze som vybral dobre.