Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

Petr
Petr Hoši, jak začne MAROČAN vést jakoukoli společnost, jde to ke dnu.
pátek, 4. května 2012

Guma
Guma S tou společností mám/Goodyear/také špatné zkušenosti.Naskladnil jsem se létem pak zlevnili.NAPOSLED!!!
pátek, 4. května 2012

Jaroslav Hnída
Jaroslav Hnída Jak jsem psal.Nákup pneu za nejlepších podmínek dražší nežli Conti,Mich atd.Sava dražší než Barum,a to není všechno.
pátek, 4. května 2012

Jarda
Jarda Od Goodyearu nikdo objednávat nebude. Hoši z goodyearu plují stále na vlně loňské zimy. Realita je jiná a prodejnost jejich značek značně pokulhává za ostatníma. Firma jako taková se zaměřila pouze na zisk. Žádná reklama, akce, první výbava a naproti tomu nejdražší pneu. Bohužel pro toho kdo naskladní, nejdražší ceny budou jen pro ČR,SLO,Maď. Dopadne to jako s letníma, které se k nám valí za jiné ceny z venku. Počkejme si na druhé a třetí kolo, snad dostanou rozum. Mají na to ještě pár dní do 15.5. pak už bude objednáno jinde a můžou dělat výprodeje jako v létě, ale nikdo si nic nekoupí.
pátek, 4. května 2012

Anonym
Anonym Jarku,co se děje se zimou v Goodyearu?
pátek, 4. května 2012

Jaroslav Hnída
Jaroslav Hnída Madeleine Albrightová nechce být českou prezidentkou,to je škoda.Jinak co udělali vystavovatelé na BVV,by chtělo udělat dodavatelům pneu.Hlavně Goodyearu,nabídka zimního předzásobení naprostá demagogie.Nejdražší ze všech výrobců.Arogance obchodních zástupců neskutečná
pátek, 4. května 2012

Anonym
Anonym Vydržaj pianjer,spátky ni krok.Prodej slušný,spíše dokupy,práce na servise zatím super.Každý raz cca 30-40 aut.
pátek, 4. května 2012

Bořek-Třinec
Bořek-Třinec Hruško taky jsem nedávno zakoupil přes 400ks zimních Nokianu. W+ jsou prý naposledy vyrobené a dovezené z Indonesie. Jsou s dot 4811 a nevidím v tom problém při prodeji na podzim letošního roku. Letní beru jen s dot 2011 a 2012 starší mi tu už nechodí. Vyříkal jsem si to s dodavateli před sezonou a už je to aspoň u mne v pořádku. Máš taky pravdu s klimatizaci že se začíná prudce rozbíhat. Letos to zatím vypadá na skutečně velký zájem. Je to ale taky částečně ovlivněno masírováním ve všech médiích. Nákladní sektor pneu prožívá katastrofální pokles a prognózy nejsou vůbec příznivé. Malí dopravci ale už i dopravní společnosti nestíhají díky zvyšujícím se nákladům ustát situaci a bohužel to odnášejí pneuservisní služby, výrobci a prodejci pneu. Dát na fakturu jak jste již někteří napsali je dnes už možná vyhozením peněz do vzduchu. Je potřeba velké obezřetelnosti a perfektní znalost situace ve firmě které dávate na fa. Co vím z dobrých zdrojů Slovensko, Polsko a samozřejmě i my máme obrovský problém. Tady by mne zajímaly odpovědi v časopise pneurevue jak to snášejí a jak řeší situaci především výrobci protektorů kterých je v ČR přemíru a u kterých nastal podle mých informací obrovský pokles a děsivý propad výroby. Jestli jenom ruší vícesměnnost nebo mají jinou strategii ve svém dalším ne zrovna příznivém podnikání. Počítal jsem s tím že výstava Autotec umře. Několikrát jsem to tu psal. Že to bude už letos i mne trošku překvapilo. I tahle krize v nákladním sektoru pneu možná ukazuje částečně proč letos umřel Autotec. Vše je spojeno se vším. A o chování BVV vůči vystavovatelům se tady raději už nebudu rozepisovat. Sezona na pneuservise zatím hodně slušná. Jinak by tomu ale podle mne bylo kdyby EU nepomohla v březnu Řecku. To by vypadalo všechno jinak. Španělsko, Portugalsko, Irsko, Anglie atd. čekají asi už jen na smrt a to bude teprve v EU ale samozřejmě i u nás pořádný rachot. Zatím se tím netrapme, pracujme a jak to přijde tak pak uvidíme co bude a jak to vše řešit. Krásný večer pneuservisáci.
čtvrtek, 3. května 2012

Praktik
Praktik Vůbec mne to nepřekvapuje.Výmluvy typu že jsou jiné výstavy jsou jen hloupé plkání.Vystavovatelé prostě dali jasně najevo BVV jak se to dělá když chtějí nesmyslně okrádat.Dobrá lekce pro BVV,to se musí uznat.
čtvrtek, 3. května 2012

Lukáš
Lukáš Tak Autotec nám zrušili. Docela jsem se na něj chystal a ono nakonec až za rok v "nové podobě". A to jsem si myslel, že horší to už být nemůže
čtvrtek, 3. května 2012

Tire
Tire U mě sezóna zatím průměrná, lidí co si donesou kola z netu neubylo (ikdyž jsem čekal že po podzimu kdy net řadu lidí podrazil bych čekal úbytek). Stálé zákazníky mám přezuté ze 3/4, když tak chodím po parkovištích stále má každé 3-4 auto zimní pneu otázka je jestli vůbec přezují nebo budou dojíždět zimní. Jinak i já musím říct že lidé oproti loňsku více preferují premiové značky.
čtvrtek, 3. května 2012

FERDA
FERDA Nákladní sektor pneu v současnosti prožívá ještě větší krizi než v roce 2009.Dát někomu na fakturu je už skoro víc jak 100% jistota že o prachy příjdete!Protektorovací závody třou bídu z nouzí a bude pro ně brzy ještě hůř.Hodně dopravců ty náklady už nezvládají,neustanou je a prodejci a výrobci mají tak obrovské ztráty,že si neví už rady.A to jsme na začátku posra... situace nejenom v nákladním sektoru.Jinak je práce na servise zatím dost.Začínají se dělat hodně klímy a tak bude i jiná činnost když ty gumky na přehazování skončí.Zduř.
čtvrtek, 3. května 2012

Michal
Michal Pod Morisova slova se mohu podepsat, klidně i krví, mám úplně stejnou sezonu, mohu říct, že špatná nebyla vůbec, přibily noví zákazníci a to to hodně ovlivnilo. Dneska byl teda docela masakr, jak se lidi vrátili po prodlouženém víkendu, ale už toho taky moc nečekám. Bylo to ve znamení extrémů, jedni nespěchají s přezutím a druzí to schazovali strašně brzo. Zároveň se prodávali v mnohem vyšším poměru premiové značky, vždycky to bylo naopak, letos premiovky vyhráli na celé čáře. No a dneska to bylo ve znamení, že se na těch zimákách v tom vedru nedá jezdit, tak honem přezout. Co se týče platební morálky, tak snad horší než v Praze být snad ani jinde být nemůže. Já už jsem to vzdal, buď za hotové, nebo snad ani ten obchod udělat nechci, ze zimy jsem měl 14 firemních dlužníků a celkově jen 2% uhrazených faktur ve splatnosti, takže to jsem zcela vzdal, pak nedělám měsíc v kuse nic jiného, než honím peníze. Platební morálka v našem státě je opravdu strašná a dát něco na fakturu už je vyloženě sebevražda.
čtvrtek, 3. května 2012

Moris
Moris U mě sezona ještě doznívá jinak podle uskladněnek přezuto asi tak 80% s letní sezonou jsem spokojenej i když mi něco taky skladem zůstalo. Osobně jsem čekal že to bude sezona dost hubená ale podařilo se přezout hromadu nových zákazníků včetně pár flotil nových firem. Výhodou většiny firem, který si nechají přezout osobní auta je, že je neživý logistika a podnikají v oboru kde se točí trochu jiný peníze. Proto nevím jestli má smysl vůbec vyvíjet nějaký aktivity po sezoně co se týká nákladních pneu z kterých při vysoký pořizovací ceně zbývá minimum. Dát někomu nákladní pneu na fakturu je dost dobrej způsob jak přijít o hodně peněz, nevím jak u vás, ale zde je platební morálka úplně v prdeli a já pak s nezaplacenou fakturou totálně někomu u p.dele i když mám i pár slušných dopravních firem. Tak si asi budu dělat pomaličku geometrie oleje brzdy než zase příde zima.
středa, 2. května 2012

Hruška
Hruška Tak to nevím, kdo rozumny z pneubranze muze ted cekat na sezonu, u nas tedy ve Vychodnich Cechach bezi od 19. brezna takze cca 6 tydnu. Dnes poprve vyraznejsi pokles prezouvanÍ, ale to urcite neznamena nejak malo prace, jak je jiz od zavedeni zimni povinnosti dane dopravni znackou zvykem, spousta lidi dojizdi zimaky a prijedou pozdeji nebo pred dovolenou a nebo rovnou pro dalsi zimni pneu. Takze ocekavam prijemne pokracovani. Jinak co je diky teplotam venku velmi v kurzu tak to jsou klimatizace a jeste spise jejich dezinfekce, tak obchod a prace jenom kvete. A jak jste na tom Vy?
středa, 2. května 2012

Nick
Nick Prej pořád čekají na začátek sezony. Pdle mě 40% aut je na zimních a z toho 20% možná ještě přezuje. Co myslíte?
středa, 2. května 2012

BIB
BIB to je na tom GPD tak blbě že musí k pneu dávat plechovkové pivo a zájezdy?
středa, 2. května 2012

Michal
Michal Romane tak s tím jsem se nikdy nesetkal, tuto zimu byli všechny W+ z indonesie a z toho jsem měl trochu strach, ale byly v pohodě i na závaží tam nebylo nic neobvyklého
středa, 2. května 2012

Panda
Panda Baner jako kráva na titulu seznamu, to musí bejt ranec, co pane Částko a ještě se toho zbavovat za bezkonkurenční ceny. Jaro je pomalu za náma, sklady plné, táta má asi ze synka radost. Nevadí, co neprodále letos, neprodáte ani příště, a když, jedině hluboko pod nákupem. Všichni blbnou s dotkou a přibudou štítky. To je k vsteku,co? Tady pomůže snad jen očista u Gangy.
středa, 2. května 2012

Roman
Roman W plus už neberu. Separace bočnic made in Russia mi stačila. Když to neuměj ať to nedělaj.
úterý, 1. května 2012

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz