Pneurevue.cz » Fórum » Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

Jaké osobnosti či firmy byste rádi viděli v roce 2012 na stránkách Pneu revue? Jaké otázky byste jim rádi položili?

pondělí, 2. ledna 2012

Otázka ze dne 2.1.2012

FERDA
FERDA Fake nazdar ty stará soudružská školo.Už jsi se vyspinkal po opičce?Tak začni dělat něco pořádného.Do monterek a natírej,nobo pokos trávu jestli to s těma rukama umíš.Zduř.
pátek, 11. května 2012

(Fake)Redakce
(Fake)Redakce nejprve bych se rád distancoval od příspěvku "Fejka" ;-) <br> <br> No a teď k naší milé diskuzi s FERDOU. FERDO nevím, proč nám pořád podsouváš věci, co tu nikdo netvrdí. Ať kvalitní, dobře vedený servis funguje a majitel a zaměstnanci ať si podle toho vydělají, ale nechápu proč nám tu pořád vnucuješ představu, že jsi důležitější článek v prodejním řetezci než všichni ostatní. To že jsi přesvědčený, že tomu tak je, ještě neznamená, že máš pravdu. Tvoje "zbožšťování opravdových pneuservisáků" je taky k smíchu. Jak píšu v úvodu, narozdíl o FERDy nepřeju nikomu nic zlého a nemíním mikoho urážet, ale žít v iluzi, že v tomto státě je nejdůležitější prezident a "opravdový pneuservisák" je zavírání očí před skutečností.
pátek, 11. května 2012

FERDA
FERDA Určitě jsem nebyl mimo a napraný narozdíl od Fakáče.Já tu jsem na to abych Vás trochu poprudil.Z internetu nemám strach ten zdechne jak prašivý kojot.Práce jak ďas a internet prodává houby s mákem.Takže se hoďte interneťáci konečně do monterek a běžte si třeba natírat regály,nebo si ukládejte pásky do šuplíčku,než k Vám něco naběhne v počítači na objednávku šrotu z Čín.Kravaťáci,končí se Vám kariéra,budete louskat tak max.buráky.Servisy Vás zboří jako domek ze sirek!Zduř Buci internetoví.
pátek, 11. května 2012

Anonym
Anonym vidle když tak a souhlasím s tím, že FERDA je normální buran, kterej nemá snad ani základku podle vyjadřování na veřejné diskuzi a vůbec nechápu ani ostatní, kteří pořád někoho uráží... Když jsou všichni lepší než net, tak ať jsou spíš rádi. To urážení ukazuje jen na to, že z netu mají strach..
pátek, 11. května 2012

Fejk
Fejk Ferda ho ma zas jak vydle.
pátek, 11. května 2012

FERDA
FERDA Nevěřím že pro 26 zvedákú má práci a hlavně lidi!Ani na polovinu nemá nárok sehnat jak práci tak mechoše.Houpat mě nemusíte.Jsem rád co mám a na špíny tady seru.Zase nějaký tunelář co chtěl ulít prachy,nebo je dostal na dotaci za balíkový úplatek.Hoši kde žijete?Povím Vám to v posr... ČR.Zduř.
čtvrtek, 10. května 2012

Michal
Michal No, já nevím. Já se s tím setkávám poslední dobou čím dál častěji a to konkrétně s autorizovanými servisy škodovky, že zažívají poměrně značný nárust práce. Třeba Auto Brejla v Praze si postavil na zelé louce zcela novou prodejnu a servis v okolí mají billboardy, kde píšou, že mají 26 zvedáků a objednávají skoro bez čekání. To si myslím, že kdyby byly nějak v pytli, nebo toho bylo málo, tak se do takové mega akce teda rozhodně pouštět nebudou. Ale i jinde v autorizovaných se lidi hodně začali vracet, ještě před rokem a půl mě objednávali na běžný servis tak maximálně 3 dny dopředu, teď jsem rád, když mě vezmou další týden, ale většinou čekám 14 dní. Je to i vidět, co tam mají za auta, začali tam zase jezdit lidi z jedničkovými octavkama a fabkama, tam si myslím, že je to hlavně díky těm šekovým knížkám, kde jsou fakt pěkné slevy. ceny běžných dílů taky srazily dost dolů, aby byli schopní konkurovat.U nás v areálu je jeden garážista, ještě před dvěma lety měl narváno, fakt k prasknutí. Teď se kope do prdele, protože mu lidi odešli, čertil se, jak můžou jít do autorizovaného, kde nic neumí a kde je to drahý. cena práce taky, od té doby, co je zavedené nějaké to normování, že je předem určeno, kolik času na to mechanik má, tak i ta cena práce se stala pro hodně lidí dostupnou. Ale oni třeba dávají i za velice slušnou cenu ty zimní sady, schválně jsem našel katalog, který tu mám od škodovky ze zimy, za jedno obuté kompletní kolo pro Octavia II, plech+ 195/65 R15 91T s Michelinou Alpin A4, chtěli tehdy 2600 s dph a to si myslím, že není zase nějak moc přemrštěná cena. Takže já bych určitě ty autorizované servisy zase tolik nepodceňoval, že by na tom byly nějak blbě.
čtvrtek, 10. května 2012

Anonym
Anonym mám 2 stáni
čtvrtek, 10. května 2012

(Fake)Redakce
(Fake)Redakce Anonym: Když máš plno a lidi pořád přibývají, děláš svou práci kvalitně, tak Ti přeju, ať se máš dobře, nicméně nevidím důvod, proč bys měl nadávat "Autodílně" do oslů, protože si to dělá po svém. Je to jeho cesta, stejně jako ty sis vybral svojí. <br> P.S. gratuluju Ti k tomu, že máš dvě myčky na tři stání, to se jen tak nevidí.
čtvrtek, 10. května 2012

FERDA
FERDA Vidím,že jsi zase napraný jak to prase.Nechlastéj máš pak vylitý mozek.
čtvrtek, 10. května 2012

(Fake)Redakce
(Fake)Redakce FERDO díky za radu, však víš, že tvé rady si vždy beru k srdci. Vždy když od tebe čtu příspěvek, tak si vzpomenu na refrén od Fanánka <br>"Rozeznám červený víno,<br> ale jenom v průhledný sklínce<br> nestydim se, řeknu to přímo<br> jsem obohacenej buran<br> "
čtvrtek, 10. května 2012

Anonym
Anonym Mám 100% jistotu,že to dělám dobře,protože zatím pořád dělám od rána do noci a počet každý rok roste i díky konkurenci 300m ode mě.Jedu na 2 mčky kol a 2 soupravy.Každý mechanik má jednu.A o tom to je.Zákazník pozná profi práci a vybavení.NEJSEM BOUDA
čtvrtek, 10. května 2012

FERDA
FERDA A NEPIJ UŽ TOLIK!
čtvrtek, 10. května 2012

FERDA
FERDA Fake co napíšeš to smrdí internetem nebo výhradním blbcem.Chytrý jak rádio a přitom blbý jak troky.
čtvrtek, 10. května 2012

(Fake)Redakce
(Fake)Redakce No jasně FERDO ;-) živím se tím, že celé dny piju a přispívám do diskuzí.
čtvrtek, 10. května 2012

FERDA
FERDA Fake,ty jsi dnes zase ožralý?
čtvrtek, 10. května 2012

(Fake)Redakce
(Fake)Redakce A jsme zase u toho ;-) Neměl by to posoudit zákazník, jestli to ten který servis dělá kvalitně ? Kde bereš tu jistotu, že zrovna o Tvém servisu neříkají zákazníci, že radši pojedou do Peugeota, protože u Tebe museli dvakrát převažovat a ještě to bylo dražší ? Ono pomlouvat druhého, ať je to pneuservis, salón, nebo pneubouda, to umí každý ;-)
čtvrtek, 10. května 2012

Anonym
Anonym Zalez ty šméjde Fakácký.
čtvrtek, 10. května 2012

Anonym
Anonym To že koncesionáři lákají na pneuservis je hlavně z důvodu poklesu servisovaných aut a toto je cesta jak je nalákat.To je to samé,jako když v sezonu dá nějakej osel na slevovej portál-prvotřídní pi...ovina :kompletní přezutí za pár kaček.Proč se neprodává PHM v létě za pár šušňů??Lyže v zimě jak by smet atd.A k tomu salonu Peugot-mám jeden cca 5 km od sebe a ti oslové nemají ani kvalitní přírubu na vyvažování těch jejích kol bez středové díry.VW group zase nemá přítlačné hlavy na velká kola 17"- a už vůbec nečistí dosedací plochu náboje kola.Jen to tam narvou vzduchovou flintou a serou na to.O opravě Conti Seal taky nic neví .A tom to je.Kvalita se musí zaplatit.A na závěr mechanik ve značkovém servise musí vydělat cca 130 000 aby dostal 14 000.To je garda co pánové.To platí po celé ČR ve všech autor.servisech.By mě zajímalo jak to chodí u salonu Scuderia Praha,kolik musí vydělat mechanik na svou výplatu.
čtvrtek, 10. května 2012

(Fake)Redakce
(Fake)Redakce tak vulgární vyjadřování je tu celkem běžné ;-) Autodílna tu věcně vysvětlí svůj názor na podnikání a hned je osel. Není megaloman, necchce deset stání a servis v každém větším městě, chce dělat to co ho baví a co umí a stanovil si svoji cenu. To, že si tu skoro každý myslí, že jeho názor je ten jediný správný je tu bohužel smutným faktem.
čtvrtek, 10. května 2012

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz